- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.021
Mrb kızlar moralim çok bozuk maalesef.Bugün kontrolümüz vardı sabah yazmıştım. Bebişim 2 hafta önceki kilosu ile hemen hemen aynı. Doktor doğum iznine ayırdı. Daha fazla çalışmama izin vermedi. Dinlen kendini yorma dedi.Ufak bir bebek olacakmış böyle giderse. Oysa kilosu çok iyi gidiyordu. Sağlıklı olsunda kilosu az olsun ben razıyım.Şuan 2 kilo bebişim. İnşaallah dinlenmek yararda minnoşum toparlar kendini. Dualarınıza ihtiyacımız var. Doktorda haftaya tekrar çağırdı. Nst ye girdim ilk defa çok şükür onda bir problem yok.
mrb kızlar moralim çok bozuk maalesef.bugün kontrolümüz vardı sabah yazmıştım. Bebişim 2 hafta önceki kilosu ile hemen hemen aynı. Doktor doğum iznine ayırdı. Daha fazla çalışmama izin vermedi. Dinlen kendini yorma dedi.ufak bir bebek olacakmış böyle giderse. Oysa kilosu çok iyi gidiyordu. Sağlıklı olsunda kilosu az olsun ben razıyım.şuan 2 kilo bebişim. Inşaallah dinlenmek yararda minnoşum toparlar kendini. Dualarınıza ihtiyacımız var. Doktorda haftaya tekrar çağırdı. Nst ye girdim ilk defa çok şükür onda bir problem yok.
Maşallah senin eşin yine iyi iş yapıyor..Benim ki bu kadar iş yapamaz vallahi..
ohhh sefan olsun ne güzel..
Mrb kızlar moralim çok bozuk maalesef.Bugün kontrolümüz vardı sabah yazmıştım. Bebişim 2 hafta önceki kilosu ile hemen hemen aynı. Doktor doğum iznine ayırdı. Daha fazla çalışmama izin vermedi. Dinlen kendini yorma dedi.Ufak bir bebek olacakmış böyle giderse. Oysa kilosu çok iyi gidiyordu. Sağlıklı olsunda kilosu az olsun ben razıyım.Şuan 2 kilo bebişim. İnşaallah dinlenmek yararda minnoşum toparlar kendini. Dualarınıza ihtiyacımız var. Doktorda haftaya tekrar çağırdı. Nst ye girdim ilk defa çok şükür onda bir problem yok.
millete beğendiremiyoruz yaaValla benim gayet büyük bir göbeğim var ama annem işte, ne diyeyim:))
cnm üzülme dicem ama insanın elinde olmuyor malesef.Mrb kızlar moralim çok bozuk maalesef.Bugün kontrolümüz vardı sabah yazmıştım. Bebişim 2 hafta önceki kilosu ile hemen hemen aynı. Doktor doğum iznine ayırdı. Daha fazla çalışmama izin vermedi. Dinlen kendini yorma dedi.Ufak bir bebek olacakmış böyle giderse. Oysa kilosu çok iyi gidiyordu. Sağlıklı olsunda kilosu az olsun ben razıyım.Şuan 2 kilo bebişim. İnşaallah dinlenmek yararda minnoşum toparlar kendini. Dualarınıza ihtiyacımız var. Doktorda haftaya tekrar çağırdı. Nst ye girdim ilk defa çok şükür onda bir problem yok.
evet canım maalesef yokum ben orda. Galiba muhabbet koyuymuş ama biliyosun hesabım yok
Ayy canım ya sen ne zaman gitcen bi daha kontrole
niye gıcık oldun bana yaaa:84:arkadaşım resimde öyle çıkıyor normalde daha farklıı
esra yokmu artış anacım bu kızlar nirde
yok esracım ben de aynı senin gibi indirdim ütü masasını oturarak yaptım ama ne bileyim belim çok ağrıdı ve de oğlum sıkışmaya hiç gelmiyor sürekli kaburgalarımı tekmeledi...ama amacına ulaşamadı yani kıramadı kemiklerimi
mrb kızlar moralim çok bozuk maalesef.bugün kontrolümüz vardı sabah yazmıştım. Bebişim 2 hafta önceki kilosu ile hemen hemen aynı. Doktor doğum iznine ayırdı. Daha fazla çalışmama izin vermedi. Dinlen kendini yorma dedi.ufak bir bebek olacakmış böyle giderse. Oysa kilosu çok iyi gidiyordu. Sağlıklı olsunda kilosu az olsun ben razıyım.şuan 2 kilo bebişim. Inşaallah dinlenmek yararda minnoşum toparlar kendini. Dualarınıza ihtiyacımız var. Doktorda haftaya tekrar çağırdı. Nst ye girdim ilk defa çok şükür onda bir problem yok.
bugünde akşam oldu hoşçakalın kızlar öpüldünüz
KIZLAR MART ANNELERİNİN Bİ PAYLAŞIMINI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM... GARİP VE SİNİR BOZUCU GELDİ BANADAKIZI EVİRİP ÇEVİRİP FURURUM
kızlar hemencecik sizinle bişey paylaşıp yemeğe tekrar dönücem..az önce bir arkdaşım aradı.üniversitedeyken notları benden biraz düşüktü ve bir hocanın asistanı gibiydim ben sonrasında üniversitede kalmamı teklif etti hoca asistanı olmamı istedi ama bir şartı vardı kendisi gibi ne evlenecektim ne de çoluk çocuk sahibi olacaktım kendimi üniversiteye ve bilime adayacaktım ama çok kısa zamanda bana yardım edecek ve profluğa kadar yükselecektim neyse o zamanlar eşimle sevgiliyiz biz tabi ben bunu kabul etmedim ve başta bahsettiğim o kız kabul etti..yıllar sonra nerden bulduysa telefonumu az önce aradı bilmem ne başkanı olmuş yurtdışından yeni gelmiş doktorasına başlamış falan filan...duydum ki sende hamileymişsin dedi bana iğneleyici bi şekilde bende evet dedim..ayy senden de bu beklenirdi zaten zavallı özlem dedi..nasıl sinir oldum nasıl deli oldum anlatamam..dinledim dinledim ıvır zıvır bir sürü bişey anlattı bende ona evlilğin güzelliklerinden bahsettim anne olma duygusunun tarif bile edilemeyceğinden bahsettim ama hala sakinliğimi koruyorum en sonunda sadece bir erkekle idare etmenin adına evlilik diyosunuz gerçekten çok yazık dedi veee bende koptum ağzıma gelen herşeyi söyledim bir sürü sinirlendimben ona kızarken ağzını açıp tek kellime etmedi sonrasında dediği son cümle:ayyy sen iyice bayağılaşmışsın şekerim senle cahil sokak kadınları gibi atışamam dedi kapattı...başımdan ateşler çıkıyo kızlar ve karnıma kramplar girmeye başaldı
merhaba kızlar sizin de moralinizi bozmak istemiyorum ama benim bir sorunum var. dün doktora gittim. benim bebeğin böbreklerinde biraz açıklık vardı ama dr önemli değil zamanla geçebilir fazla önemsenecek bişey değil demişti. dün gittiğimde bu açıklık çok büyümüş böbrekleri suyla dolmuş. hidronefroz diye söyledi. bir kaç yere tel açtı. burada doğuramazsın dedi. üniversite hastanesine yönlendirdi. orada tanıdığı doktorların ismini verdi. sanırım artık nisan annesi olamıycam çünkü bebeği erken alırlarmış büyük ihtimalle. doğar doğmaz müdahale edecekler. moralim çok bozuk inşallah yavrum düzelir diye dua ediyorum nolur sizde benim için dua edin.
Maşaallah oğluşunamerhabalar
biz geldik oğlumla dün doktordaydık oğlum 2 kilo olmuş maşallah herşey yolunda ben 70 kilo olmuşum
çalışabilir raporumuzu aldık 5 hafta daha sahalardayız
8 nisan muhtemel doğum tarihimiz sezeryanla alınacak
bebişime babasıyla ciciler aldık
lierac dayanmıyor onu aldık gezdik dolaştık
Maşaallah ne güzel kilo almış oğluşun darısı başımızaselam herkese
Bizde yeni geldik kontrolden . 1 ay olmuştu . usg ye göre 35+1 haftalık olmuşuz. ÖÇatı muayenesi yapacak sanıyordum ama yapmadı . NTS ye girdik ilk defa çok heycan yaptık. sağ kasığımda ağrılar vardı adet sancısı gibi doktor bebeğin kafası yerleşiyor oda sıkıntı verir sana dayanacaksın dedi . Ama sezeryanda olabileceğini söyledi biraz moralim bozuldu. Bne normal istiyorum bel fıtığın var ve ağrı eşiğinde düşük gibi tam kararı bi kaç hafta sonra vericez dedi.Hayırlısı olsın . Oğlum 2550 gr olmuş. Herşey yolunda çok şükür .
Selam kızlar, nasılsınız?
Biz gayet iyiyiz çok şükür.
Mobilya yaptıranlar suntalem mi yaptırdınız, mdf mi?
Canım biz mdf yaptırıyoruz. Daha kaliteli olduğu için. Suntalemler uzun ömürlü olmuyor. Çok şaşaırdım açıkçası suntalem daha ucuz olur. Nasıl yüksek fiyat vermişler öyle. Yarı yarıya farkeder normalde.Canım neden mdf seçtiniz?
Daha mı iyi oluyormuş yoksa fiyat mı daha uygun?
Benim aldıklarımda sünger yok. Ama süngerlileride var tercih meselesi.Kızlar emzirme sütyeni nasıl aldınız ince süngerli gibi mi yoksa hiç sünger olmayandan mı
Canımmm sıkma canını bozma moralini,dinlenmen iyi olur tabiiki aradaki farkı kapatırsınız,hem sağlıklı olsunda kilolu olmasada olur bol bol ye canım
canım tez zamanda toparlar bebişin üzme kendini iyi beslen ve bol bol dinlen stresten uzak dur zaten kilo alımı hızlı olur
canım üzülme sakın moralini yüksek tut iyi beslen ve dinlen bir sonraki kontrolde normale döndüğünü göreceksin sağlıklı olsun da kilosu önemli değil
Çok teşekkür edrim kızlar yanımda olduğunuz içinsagolsun yapiyo vallahin hakkini ödeyemem
sagol canim sefam olsun oh ohh
canim insallah en kisa sürede toparlar bebisin..dinlenmek iyi gelicektir,üzülmeki oda üzülmesin annesi pozitif dü$ün
millete beğendiremiyoruz yaa
cnm üzülme dicem ama insanın elinde olmuyor malesef.
ben ilk kızımda 33+4 te gittiğimde 1800 küsürdü.
dr 2 nin üstünde olmalıydı bu ay 200 gr almış dedi..
proteini arttır dedi
tabi çıktık biz ağlıyorum ben..eşimde çok üzüldü
o ay hergün et yedim
hergün haşlanmış yumurta yedim hatta bazı günler 2 tane yediğim oldu abarttım biliyorum ama korkudan ne yapacağımı bilemedim
sütü nerdeyse 1 lt içtim günde
hergün muz yedim..bunu genelde gece yarısı yapmıştım.çünkü uykudan aç kalkıyordum o sırada muz yiyordum.tabi o ay çok kilo aldımproteinin fazlası bana geldi..sütün peynirin yoğurdun etin yağları bana kaldı
ama 900 gr almıştı o ay.
sende kontrollü bir şekilde protein tüket.ve çok üzülme...
benim bu gebeliğimdede minik gidiyor bakalım 2 hafta sonra randevum var ortalamada olacakmı..olmazsa yine proteine saldırıp duba olcam demektir
Balkupu cnm sen nerde oturuyosun...mesa? Gulru huhhuhuh
Bugünde akşam oldu hoşçakalın kızlar öpüldünüz
cnm hiç üzme kendini sakın...gelişiminde bi gerileme yoksa sağlığındada bişey yoksa dinlenerek beslenerek bebişinde büyür..malum çalıştığın için aldığın besin yeterli gelmiyodu..sende enerji harcıyosun benim gibi değilsin ben ye-iç-yat modundayım..keyfi ev işlerim var sadece... Bak 2 haftada nekadar alcak bebeğin dinlende göre... Hem 2 kilo olsa şuanda 5 haftan var dersek haftada ortalama 250 gr alıyorlar... Toplamd 1.250 ordanda 3.250 oluyo bebişin kilosu...seninki haftada kaç alıyo... Bence doktor riske atmamak için seni erken izne çıkardı...rahat ol
canım benim de bebeğim haftasına göre 10 gün kadar küçük.ilk başlarda çok üzüldüm ama sonra aklıma diğer 2 çocuğum hamileliği geldi .onlarda başlarda küçüktüler ama ikiside 3600 doğdu.daha 5 haftan var ve bence senin bebeğinde toparlıyacaktır inşallah.stres yaparsan olumsuz etkilenir diye düşünüyorum.beslenmene dikkat et ve gerisini Rabbime bırak....
tatlım hiç üzülme farkı kapatırsın daha çok var önünde allahın izniyle hem bak çalışıyormuşsun hala büyük ihtimalle yeteri kadar dinlenemediğinden oldu sen şimdi kalan zamanda sadece bebeğine ve beslenmene konsantre ol bak sonuç alacaksın. hem bak kendinde demişsin yeterki sağlıklı olsun diye benim kızım 2940 doğdu ertesi gün 2630 a düştü ama canı içinde olsun şimdi 2,5 yaşında ve gayette dengeli kiloda büyüyp gidiyo. sen içini ferah tut ve sakın kafana takma daha iyi beslen ve çok ama çokkkk dinlen.öptüm canım...
İyi akşamlar kızlar
Balkupum canım gönlünü ferah tut.Rabbim şifa versin inş minik bebeğine.Herşey güzel olacak duayla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?