2011 Nisan Anneleri

canım tez zamanda toparlar bebişin üzme kendini iyi beslen ve bol bol dinlen stresten uzak dur zaten kilo alımı hızlı olur

canım üzülme sakın moralini yüksek tut iyi beslen ve dinlen bir sonraki kontrolde normale döndüğünü göreceksin sağlıklı olsun da kilosu önemli değil

sagolsun yapiyo vallahin hakkini ödeyemem
Maşallah senin eşin yine iyi iş yapıyor..Benim ki bu kadar iş yapamaz vallahi..

sagol canim sefam olsun oh ohh
ohhh sefan olsun ne güzel..

canim insallah en kisa sürede toparlar bebisin..dinlenmek iyi gelicektir,üzülmeki oda üzülmesin annesi pozitif dü$ün

Valla benim gayet büyük bir göbeğim var ama annem işte, ne diyeyim:))
millete beğendiremiyoruz yaa
cnm üzülme dicem ama insanın elinde olmuyor malesef.
ben ilk kızımda 33+4 te gittiğimde 1800 küsürdü.
dr 2 nin üstünde olmalıydı bu ay 200 gr almış dedi..
proteini arttır dedi
tabi çıktık biz ağlıyorum ben..eşimde çok üzüldü
o ay hergün et yedim
hergün haşlanmış yumurta yedim hatta bazı günler 2 tane yediğim oldu abarttım biliyorum ama korkudan ne yapacağımı bilemedim
sütü nerdeyse 1 lt içtim günde
hergün muz yedim..bunu genelde gece yarısı yapmıştım.çünkü uykudan aç kalkıyordum o sırada muz yiyordum.tabi o ay çok kilo aldımproteinin fazlası bana geldi..sütün peynirin yoğurdun etin yağları bana kaldı
ama 900 gr almıştı o ay.
sende kontrollü bir şekilde protein tüket.ve çok üzülme...
benim bu gebeliğimdede minik gidiyor bakalım 2 hafta sonra randevum var ortalamada olacakmı..olmazsa yine proteine saldırıp duba olcam demektir

esra yokmu artış anacım bu kızlar nirde

cnm hiç üzme kendini sakın...gelişiminde bi gerileme yoksa sağlığındada bişey yoksa dinlenerek beslenerek bebişinde büyür..malum çalıştığın için aldığın besin yeterli gelmiyodu..sende enerji harcıyosun benim gibi değilsin ben ye-iç-yat modundayım..keyfi ev işlerim var sadece... Bak 2 haftada nekadar alcak bebeğin dinlende göre... Hem 2 kilo olsa şuanda 5 haftan var dersek haftada ortalama 250 gr alıyorlar... Toplamd 1.250 ordanda 3.250 oluyo bebişin kilosu...seninki haftada kaç alıyo... Bence doktor riske atmamak için seni erken izne çıkardı...rahat ol

Kızlar az önce ilk sancımdan hastaneye gidinceye ve bebeğimi kucağıma alıncaya kadar hayal kurdum şu an kuş gibiyim,, hayalimde doktor bana bu kadar yıllık doktorum hayatımda bu kadar kolay bi doğum görmemiştim diyor Fazla mı abartmışım ne bilinç altımız hayal ve gerçeği ayırt edemiyormuş ben de kolay bi doğum olsun ve korkularımı bir kenara bırakayım diye arada bir hayal kuruyorum

canım benim de bebeğim haftasına göre 10 gün kadar küçük.ilk başlarda çok üzüldüm ama sonra aklıma diğer 2 çocuğum hamileliği geldi .onlarda başlarda küçüktüler ama ikiside 3600 doğdu.daha 5 haftan var ve bence senin bebeğinde toparlıyacaktır inşallah.stres yaparsan olumsuz etkilenir diye düşünüyorum.beslenmene dikkat et ve gerisini Rabbime bırak....

Son düzenleme:

tatlım hiç üzülme farkı kapatırsın daha çok var önünde allahın izniyle hem bak çalışıyormuşsun hala büyük ihtimalle yeteri kadar dinlenemediğinden oldu sen şimdi kalan zamanda sadece bebeğine ve beslenmene konsantre ol bak sonuç alacaksın. hem bak kendinde demişsin yeterki sağlıklı olsun diye benim kızım 2940 doğdu ertesi gün 2630 a düştü ama canı içinde olsun şimdi 2,5 yaşında ve gayette dengeli kiloda büyüyp gidiyo. sen içini ferah tut ve sakın kafana takma daha iyi beslen ve çok ama çokkkk dinlen.öptüm canım...

KIZLAR MART ANNELERİNİN Bİ PAYLAŞIMINI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM... GARİP VE SİNİR BOZUCU GELDİ BANADA KIZI EVİRİP ÇEVİRİP FURURUM

kızlar hemencecik sizinle bişey paylaşıp yemeğe tekrar dönücem..az önce bir arkdaşım aradı.üniversitedeyken notları benden biraz düşüktü ve bir hocanın asistanı gibiydim ben sonrasında üniversitede kalmamı teklif etti hoca asistanı olmamı istedi ama bir şartı vardı kendisi gibi ne evlenecektim ne de çoluk çocuk sahibi olacaktım kendimi üniversiteye ve bilime adayacaktım ama çok kısa zamanda bana yardım edecek ve profluğa kadar yükselecektim neyse o zamanlar eşimle sevgiliyiz biz tabi ben bunu kabul etmedim ve başta bahsettiğim o kız kabul etti..yıllar sonra nerden bulduysa telefonumu az önce aradı bilmem ne başkanı olmuş yurtdışından yeni gelmiş doktorasına başlamış falan filan...duydum ki sende hamileymişsin dedi bana iğneleyici bi şekilde bende evet dedim..ayy senden de bu beklenirdi zaten zavallı özlem dedi..nasıl sinir oldum nasıl deli oldum anlatamam..dinledim dinledim ıvır zıvır bir sürü bişey anlattı bende ona evlilğin güzelliklerinden bahsettim anne olma duygusunun tarif bile edilemeyceğinden bahsettim ama hala sakinliğimi koruyorum en sonunda sadece bir erkekle idare etmenin adına evlilik diyosunuz gerçekten çok yazık dedi veee bende koptum ağzıma gelen herşeyi söyledim bir sürü sinirlendimben ona kızarken ağzını açıp tek kellime etmedi sonrasında dediği son cümle:ayyy sen iyice bayağılaşmışsın şekerim senle cahil sokak kadınları gibi atışamam dedi kapattı...başımdan ateşler çıkıyo kızlar ve karnıma kramplar girmeye başaldı

terbiyesizin önde gideniymiş..okumuş başkan olmuş doktora yapıyormuş ama insan olmayı becerememiş..

Canım çok geçmiş olsun. Yüreğini ferah tutmaya çalış. Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım hepimize

Maşaallah oğluşuna

Maşaallah ne güzel kilo almış oğluşun darısı başımıza

Selam kızlar, nasılsınız?
Biz gayet iyiyiz çok şükür.

Mobilya yaptıranlar suntalem mi yaptırdınız, mdf mi?

Canım neden mdf seçtiniz?
Daha mı iyi oluyormuş yoksa fiyat mı daha uygun?
Canım biz mdf yaptırıyoruz. Daha kaliteli olduğu için. Suntalemler uzun ömürlü olmuyor. Çok şaşaırdım açıkçası suntalem daha ucuz olur. Nasıl yüksek fiyat vermişler öyle. Yarı yarıya farkeder normalde.

Kızlar emzirme sütyeni nasıl aldınız ince süngerli gibi mi yoksa hiç sünger olmayandan mı
Benim aldıklarımda sünger yok. Ama süngerlileride var tercih meselesi.

Canımmm sıkma canını bozma moralini,dinlenmen iyi olur tabiiki aradaki farkı kapatırsınız,hem sağlıklı olsunda kilolu olmasada olur bol bol ye canım

canım tez zamanda toparlar bebişin üzme kendini iyi beslen ve bol bol dinlen stresten uzak dur zaten kilo alımı hızlı olur

canım üzülme sakın moralini yüksek tut iyi beslen ve dinlen bir sonraki kontrolde normale döndüğünü göreceksin sağlıklı olsun da kilosu önemli değil

sagolsun yapiyo vallahin hakkini ödeyemem

sagol canim sefam olsun oh ohh

canim insallah en kisa sürede toparlar bebisin..dinlenmek iyi gelicektir,üzülmeki oda üzülmesin annesi pozitif dü$ün
Çok teşekkür edrim kızlar yanımda olduğunuz için

Çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için.Çok üzüldüm bende ağladım. Ama maalesef ağlamak çözüm değil biliyorum. Doktorda protein ağırlıklı beslen dedi. Dikkat edicem yediklerime. Gerisi Allaha kalmış. Senin yediklerini yiyeyim bende inşaallah oğluşum toparlar kendini.

Balkupu cnm sen nerde oturuyosun...mesa? Gulru huhhuhuh

Canım ben istanbulda değilim maalesef. Yoksa görüşmeyi bende isterdim sizinle

Bugünde akşam oldu hoşçakalın kızlar öpüldünüz

Güle güle canım bizde öptük seni

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar
Balkupum canım gönlünü ferah tut.Rabbim şifa versin inş minik bebeğine.Herşey güzel olacak duayla...

Teşekkürler canlarım. bundan sonra daha çok dikkat edicem yediklerime. Bol bolda dinlenicem kısmetse. İnşaalah herşey güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…