2011 Nisan Anneleri

Galiba büyüklele gerçekten kilo konusunu konuşmamak lazım.
Ben de anneme dedim 1660 olmuş diye ki haftasına göre biraz daha büyük çıkıyor, en azından küçük değil.
Küçük olduğu karnından belli zaten diyor:))

benimde karnım pek çıkmaz.2 hamileliğimde de böyle oldu..görenler (eskiler diyeyim) ay hiç göbek yok çocuk küçük galiba diyor..cevap bile vermiyorum.

oooh bakıyorum İstanbuldan sonra İzmirliler de buluşma ayarlıyor..ne güzel..
buluşun tabi,ama daha fazla geç kalmayın bari

Mrb kızlar moralim çok bozuk maalesef. Bugün kontrolümüz vardı sabah yazmıştım. Bebişim 2 hafta önceki kilosu ile hemen hemen aynı. Doktor doğum iznine ayırdı. Daha fazla çalışmama izin vermedi. Dinlen kendini yorma dedi.Ufak bir bebek olacakmış böyle giderse. Oysa kilosu çok iyi gidiyordu. Sağlıklı olsunda kilosu az olsun ben razıyım.Şuan 2 kilo bebişim. İnşaallah dinlenmek yararda minnoşum toparlar kendini. Dualarınıza ihtiyacımız var. Doktorda haftaya tekrar çağırdı. Nst ye girdim ilk defa çok şükür onda bir problem yok.

sağlıklı olsunda düşük kilolu olsun doğduğunda beslenir büyür , sen sıkma canını.. iş yordu demekki seni şimdi evdesin bol bol dinlenmeye bak sağlıklı beslen. arkadaşımında kilosu düşüktü doktor günde 2 muz ye demişti ona sende yediklerine falan dikkat et bol bol dinlen ,kendinide bebişide üzme

sağlıkla kurtulalım hepimiz

canım dinlenip, kendini yormayınca hemen farkedecektir.. Üzülme sakın .. Allah yardımcımız olur.. Sen dinlenmene bak, güzelce beslen, bir sonraki kontrolde güzel şeyler duyacağına inan

Canım üzme kendini.
Biraz dinlenip biraz da beslenmene dikkat edersen eminim düzelecektir.
Sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz kiloları çok önemli değil.

canım dinlenip, kendini yormayınca hemen farkedecektir.. Üzülme sakın .. Allah yardımcımız olur.. Sen dinlenmene bak, güzelce beslen, bir sonraki kontrolde güzel şeyler duyacağına inan

Canım üzme kendini.
Biraz dinlenip biraz da beslenmene dikkat edersen eminim düzelecektir.
Sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz kiloları çok önemli değil.

Kızlar çok teşekkür ederim. Moral verdiniz sağolun. İyiki varsınız.

Canımmm sıkma canını bozma moralini,dinlenmen iyi olur tabiiki aradaki farkı kapatırsınız,hem sağlıklı olsunda kilolu olmasada olur bol bol ye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…