2011 Nisan Anneleri

benim annemde aynısı.
ilkindede bundada ay zayıfmış dedi durdu..hoş sonra gerçekten zayıflamıştı kilo alımı durmuştu
24 haftalıkken 800 küsürdü ilk kızım ay yazık daha kiloyu bile bulamamış dedi:44:
bunda da aynı şeyi söyledi.anne sen hangi haftada kaç gr olması gerektiğini biliyormusunda böyle diyorsun dedim..bir aksilik olsa dr söyler herhalde dedim sonra sustu

bende doğpa doğa 2800 doğmuşum..sanki kendisi çok kilolu bebek doğurmuşta her kontrol sonrası bana ay yazık deyip duruyor..artık söylemiyorum zaten..neden söylemiyorsun deyince sana az geliyorda ondan diyorum.dr a göre gayet normal diyorum geçiştiriyorum.

bilmedikklerinden söylüyorlar zaten canım onların zamanın da yokmus tabi ne bilsinler kaç gr olacak benimkide dün 1800gr diyorum o kadarcıkmı daha dedi..
ne bekliyordun dedim

Bizimkine de ben zayıf diyorum allah yardım eder diyor :2:

ohhh sefan olsun ne güzel..

çok güzel olur nerde ne zaman peki .. Bakalım kociş de izin verecek mi onsuz pek bir yere gitmiyorum lise arkadaşlarımla buluşunca bile gelmişti Tabi merak etmeyin sizinleyken gelmez

gelsin bence. hepimiz ay şuramız ağrıyo ay şu şikayetimiz var dedikçe adam töbe eder bi daha

bizimde yasak hatta patron kilit koydudu bir ara benim pc ye format atıldı bilgisayarcı da tekrar kapatmayı unuttu Ara ara giriyorum ben de

hımm ben işyerinde yasak olduğunu unutmusum..
olsun canım burda bırakmam ben seni face takılıp terkedermiiyim seni

sağol cnm benmmzaten bazen 2-3 gün girmiyosun meraktan çatlıyorum haber alamayınca çatlatma hamiş arkadaşınıbu arada dün söylemiştim ama tekrar diyeyim maşallah paşanagayet ii tatlım kilosu

bilmedikklerinden söylüyorlar zaten canım onların zamanın da yokmus tabi ne bilsinler kaç gr olacak benimkide dün 1800gr diyorum o kadarcıkmı daha dedi..
ne bekliyordun dedim

32 haftayı doldurmuşsun daha ne.benim ilki 33+ larda yani 34. haftada 1800 dü.. o ay kilo almamıştı.ama 3100 gr doğdu

canım neden mdf seçtiniz?
Daha mı iyi oluyormuş yoksa fiyat mı daha uygun?

mdf en iyisiymiş cnm boya olarak da ben lake iyi biliyordum zamanla sararma yapar dediler sonra akrilik boyanın iyi oldugunu öğrendim lake ve akriliği yan yana koydular akrilik hemen göze çarpıyor biraz pahalı olduğu için sadece yüzeyde görünen yerleri akrilik iç kısımları normal parlak malzeme yaptırdık 3 kapılı dolap sfonyer komidin ve resim koymak için raf yaptırdık 1450 tuttu beşiği de park yatak olacak

saol canım benim sen girmeyince bende seni merak ediyorum
bu arada senin prenseste eminim gayet iyidir göbüş masallah belli ediyor

severim tabiiki niye sevmeyeyim senimaşallah çok yakışmış hamilelik,inşallah bebekde çok sağlıklı olurda kilo sorunun olmaz

32 haftayı doldurmuşsun daha ne.benim ilki 33+ larda yani 34. haftada 1800 dü.. o ay kilo almamıştı.ama 3100 gr doğdu

masallah canım..
sağlıklı olsunlarda önemli değil kilosu gelişiminde sorun yoksa umursamıyorum ben..
hatta dün dr kafasını ölctüğünde 33 hafta dedi kafamız daha ileriden gidiyormus

Anladım canım iyi günlerde kullanın inşallah.
Bana bugün suntalem daha iyi dediler, bazı mağazalarda da suntalem olanlar daa pahalı da onu için sordum.
Kafam karıştı biraz.

masallah canım..
sağlıklı olsunlarda önemli değil kilosu gelişiminde sorun yoksa umursamıyorum ben..
hatta dün dr kafasını ölctüğünde 33 hafta dedi kafamız daha ileriden gidiyormus

bizimki hiç ilerden gitmiyor..bütün ölçüler ya gününde ya bir gün ilerde ya bir gün geride

saol canım benim sen girmeyince bende seni merak ediyorum
bu arada senin prenseste eminim gayet iyidir göbüş masallah belli ediyor

sağol canım artık göbek zorluyor valla. bazen davul gibi gerildiğini hissediyorum deriminböyle olacağına ben bile inanmazdım

severim tabiiki niye sevmeyeyim senimaşallah çok yakışmış hamilelik,inşallah bebekde çok sağlıklı olurda kilo sorunun olmaz

tatlım takılıyorum ben sana biliom sevdiğiniinşallah hepimize bebişlerimizi sağlıkla sorunsuz kucağımıza almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…