- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.981
hesap almadım bilerek kızlarr çünkü işyerinde face yasaklı giremiyoruz. eve gidincede neti açacak hiç vaktim olmuyor. o yüzden maalesef alsamda giremeyeceğim
çok güzel olur nerde ne zaman peki .. Bakalım kociş de izin verecek mi onsuz pek bir yere gitmiyorum lise arkadaşlarımla buluşunca bile gelmiştiTabi merak etmeyin sizinleyken gelmez
Bak anlatim sana... Bundan önceki kontrolede 4 kilo aldım dedim anneme 1250 gr dedim yazık bebek kilo almamış dedi.... Sen almışsın hepsini dedi...2 hft önden gidiyo ama 900 vs olması gerekken böyle düşün... Bu son kontrolde 29 da tam 1818 gr anne bebek kilo almış ben hiç almamışım 2 haftad diyorum...oda ay bak 2 kilo bile değil demek iyi beslenemmişsin diyo...ay başkasına dedim 1 kere 3-35 anca doğar diyo doktorda bu gidişle 4-4.5 olur nasıl doğurcan iri bebeği diyo düşün bundada 20 gün ilerdeydi.. Yani kimseye hiç bişey demiyoeum anama bile öyle üstüneden ihihih
dünü$ ben 2.250 kg.dogmusum dü$ün yani gerci benim annem bende 9 ay istifra etmis oda kötü yani.minnacik bir gününden önce dogmusum kulaklarim bile düsükmüs o zamanlar küvez yok bizim ilde tabi günüm dolunca kulaklarim düzelmis:))bizim doguracagimiz bebeklerin kilosunda anne babanimda dogum zamaninin etkisi olurmus genlerden sanirimneyseki oglumu 3.070kg.dogurmustum buda öyle olsa daha ne iszeyim
benim annemde aynısı.
ilkindede bundada ay zayıfmış dedi durdu..hoş sonra gerçekten zayıflamıştı kilo alımı durmuştu
24 haftalıkken 800 küsürdü ilk kızım ay yazık daha kiloyu bile bulamamış dedi:44:
bunda da aynı şeyi söyledi.anne sen hangi haftada kaç gr olması gerektiğini biliyormusunda böyle diyorsun dedim..bir aksilik olsa dr söyler herhalde dedim sonra sustu
ben mdf yaptırdım cnm üzerine de akrilik boya oldu
[ı]benim annemde aynısı.
Ilkindede bundada ay zayıfmış dedi durdu..hoş sonra gerçekten zayıflamıştı kilo alımı durmuştu
24 haftalıkken 800 küsürdü ilk kızım ay yazık daha kiloyu bile bulamamış dedi:44:
Bunda da aynı şeyi söyledi.anne sen hangi haftada kaç gr olması gerektiğini biliyormusunda böyle diyorsun dedim..bir aksilik olsa dr söyler herhalde dedim sonra sustu[/ı]
bide 2 gündür evde hummali bir calisma var e$imtemizlik yapiyor her odayi dün oturma odasini temizlemiz esyalarin yerlerini degistirmis ben kalkana kadar geceden esyalarin yerlerini söylemistim yapmis..bugünde cocuk odasini temizliyo ve sirada yatak odasi var.fazlaliklari atip yer aciyo bende ne nereye tarif ediyorum anca baska ise yaramiyorum malülen emekli oldum artik
çok güzel olur nerde ne zaman peki .. Bakalım kociş de izin verecek mi onsuz pek bir yere gitmiyorum lise arkadaşlarımla buluşunca bile gelmiştiTabi merak etmeyin sizinleyken gelmez
bizimde yasak hatta patron kilit koydudu bir ara benim pc ye format atıldı bilgisayarcı da tekrar kapatmayı unuttuAra ara giriyorum ben de
hımm ben işyerinde yasak olduğunu unutmusum..
olsun canım burda bırakmam ben seni face takılıp terkedermiiyim seni
bilmedikklerinden söylüyorlar zaten canım onların zamanın da yokmus tabi ne bilsinler kaç gr olacak benimkide dün 1800gr diyorum o kadarcıkmı daha dedi..
ne bekliyordun dedim
canım neden mdf seçtiniz?
Daha mı iyi oluyormuş yoksa fiyat mı daha uygun?
gelsin bence. hepimiz ay şuramız ağrıyo ay şu şikayetimiz var dedikçe adam töbe eder bi daha
sağol cnm benmmzaten bazen 2-3 gün girmiyosun meraktan çatlıyorum haber alamayınca çatlatma hamiş arkadaşını bu arada dün söylemiştim ama tekrar diyeyim maşallah paşana gayet ii tatlım kilosu
ay cnm ya sırtın çok ağrı yaptı senin. hep okuyorum. geçmiş olsun. son aylar coştuk valla hepimizevet 1 ay çok uzun ya seninki erken çağırırdı aslında ama nazar değdirdik adama benim doktora uydu
ne nikah salonuayy o kadar çok ağladımki face im yok diye küçük emrah gibi
yok be yaaa ne fıstığı kızz gerçekten değil. az kilo aldım ama boyum falanda uzun değil benm öyle.sen yine sevvv benii
yok ayol ben burdayımm. ve buluşmaya hazırım
32 haftayı doldurmuşsun daha ne.benim ilki 33+ larda yani 34. haftada 1800 dü.. o ay kilo almamıştı.ama 3100 gr doğdu
mdf en iyisiymiş cnm boya olarak da ben lake iyi biliyordum zamanla sararma yapar dediler sonra akrilik boyanın iyi oldugunu öğrendim lake ve akriliği yan yana koydular akrilik hemen göze çarpıyor biraz pahalı olduğu için sadece yüzeyde görünen yerleri akrilik iç kısımları normal parlak malzeme yaptırdık 3 kapılı dolap sfonyer komidin ve resim koymak için raf yaptırdık 1450 tuttu beşiği de park yatak olacak
masallah canım..
sağlıklı olsunlarda önemli değil kilosu gelişiminde sorun yoksa umursamıyorum ben..
hatta dün dr kafasını ölctüğünde 33 hafta dedi kafamız daha ileriden gidiyormus
Bizimkine de ben zayıf diyorum allah yardım eder diyor :2:
saol canım benim sen girmeyince bende seni merak ediyorum
bu arada senin prenseste eminim gayet iyidir göbüş masallah belli ediyor
severim tabiiki niye sevmeyeyim senimaşallah çok yakışmış hamilelik,inşallah bebekde çok sağlıklı olurda kilo sorunun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?