2011 Nisan Anneleri

bende bebek arabalarına dalmışım internetten onlara bakıyordum komşumun cihicco litte wite mi neydi yazılışı yanlış olabilir şiddetle onu öneriyor ama ben beğenmiyorum önünde tepsisi olsun ve yüksek olsun istiyorum neyse sonra bide baktım bizim hatunlar kimse yok diyolar burdayız dizcopurum

benimde 32im dolsun artık çalışmak falan istemiyorum emekli havasına girdim bu hafta son haftam
benimde son haftam emeklilik havasına girdim bilemmmmm

ay evettt yaaa bunalım bunalım yanlız bırakmayınız lütfen beni

hoşbuldum tatlımmm aaa bi izne çıkıym sen gör o zaman beni
kocacığım gelmedide henüz dertli dertli oturuyoken kızlara bakam didim nasılsın
iyiyim canim saol.bende kocayi ise gonderdim.hemen pc nin basina gectim.bi taraftanda bebegin kiyafetlerini utuluyorum.dinlene dinlene.bugun doktor cikisi carsiya ugradik.biras bisiler gene aldim dayanamdim gene.kiz kocan nere gitti ya.kacirdinmi yoksa adami .

kolay gelsin şekercim
dayanamadın aldın dimiiiii kızım bekle işte millet gelcemiş onlarda getirir zenci kızlar filan
valla koca hala işte ben kaçırmadım kendilerini ama yakında ben onu bırakıp kaçıcam

kiyafet almadim canim.oglumun bakim urunlerinden mustela aldim ben.icinden bir iki eksigi vardi.onlari tamamladim.bide bizim yatak odasina kurduk bebegin yatagini.baska odsamiz yok malum.evimiz yatak odasi salondan baska odasi yok.yatak odasina da ceki duzen vermeye calisiyoruz.burdaki evlerde elbise dolabi yok.yani ole bisiy satilmiyo bu ulkede.gomme dolap seklinde duvarin icinde dolaplar var.yatagida koyunca odada adim atacak yer kalmadi.kafayi yiycem artik.bebegin kiyafetlerini nereye koycam simdi.bu arada kocami ise gondermeden once perdeleri yikatip astirttim.

küçük bişey alsaydın barim yatğı bacı e napcan nasıl sığınıcan dolapta yer açamıyomusun bebişin kıyafetlerine ben gardrobun 1 gözün boşalttım valla şifonyeride boşalttım benim yatak odasıda küçük nereye sığdıracam minnoşun atağını bende bilmiyom
çokta hamaratsın hanımefendi benimde perdeler beni yıka diyo ama yüzüne bakan yok :78: :78: :78:

herkese iyi geceler kızlar yarın kontrolum var erken yatayım öpüldünüz hepiniz

iyi gecelr tatlımmm doktor dönüşü haber ver hemen güzel haberlerle gelirsin inşallah

kızlarrr sizce nisan -mayıs falan yorgan kullanılır mı bebeklere yeni doğan bebeklere pek kullanılmıyo diyolar ya çok kararsız kaldım kalın bi battaniye alıyım sadece diyorum.

kızlarrr sizce nisan -mayıs falan yorgan kullanılır mı bebeklere yeni doğan bebeklere pek kullanılmıyo diyolar ya çok kararsız kaldım kalın bi battaniye alıyım sadece diyorum.

ben yorgan aldım tatlım ekstradan bide yün yorgan yaptı annem kullanırmıyım bilmiyorum ama hazırda durmasında yara var diye düşünüyorum

ben yikamadim ki esime yaptirdim.yoksa bede cok tembelimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…