- 17 Şubat 2008
- 867
- 132
- 648
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.101
günaydın kızlar bebişler nasıl bakalım biz çok şükür iyiyiz kızımla
günaydın kızlar bebişler nasıl bakalım biz çok şükür iyiyiz kızımla
günaydın canım sanada kızınada bizde iyiyiz oğluşumla
günaydınlarrr
geçmişi okudum geldimm
gunaydin kizlar nasilsiniz bugun.ben hala utuye devam ve bitiremedim.belim agridi.biras oturdum size bakiyim hem.
gunaydin kizlar nasilsiniz bugun.ben hala utuye devam ve bitiremedim.belim agridi.biras oturdum size bakiyim hem.
günaydın arkadaşlar
kolay gelsin herkese
bebişlerde uyandımı
Allah kolaylık versin canım o bel ağrısı çok zor:44:
günaydınn cnm biz iyiyiz mesai başladı. oturarak yap bari tatlım daha rahat olur
ewewt canim benim kalanlarini oturarak yapicam artik.kiyafet kismina daha gecmedim bile daha.offfffffffff
LEOGORKEM CANIM,ben gecen ay.kivi ile yulaf ezmesi yemeye baslamistim.bebek icin cokta iyi olmus.dun kontrolumuz vardi.doktor bile cok sasirdi bebismin kilosuna.sen aklima geldin hemen.ben gunde 4 tane kivi ve 2 defa kelogs cilekli yulaflar var ondan yemistim ara ogunlerde.sende dene istersen.haa birde dha omega 3 vitamine baslamitim.aklinda olsun.
ayy ben hep muz ayva kuru incir vs yiyordum kivi hiç yemedim. hemen bu akşam başlıyorum. çok sağol canım
ne dimek canim.herzaman tuyo vermeye hazirim.gece arkadaslarda sordular ne yedigimi bi kac sayfa oncede yaziyo.oku istersen.bu sekilde beslenmeyle hem ben kilo almamis oldum.bebisime yaradi.insallah sanada uygun gelir.
günaydııın milleet,
bugün işe geldik,nasılsınız,ne var ne yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?