2011 Nisan Anneleri

günaydın annişler, oğlumla bizde geldik,kızlar benim 12 gündür her gün kasılmam oluyor bun normalmi birde üçgündü rgöbek deliğim çok acıyor ayakta durunca yürüyünce yatarken sağa sola dönünce nette normal yazıyor endişeleniyorum bebeğimin harekti var ama bir zararı varmıdır bunların?

LEOGORKEM CANIM,ben gecen ay.kivi ile yulaf ezmesi yemeye baslamistim.bebek icin cokta iyi olmus.dun kontrolumuz vardi.doktor bile cok sasirdi bebismin kilosuna.sen aklima geldin hemen.ben gunde 4 tane kivi ve 2 defa kelogs cilekli yulaflar var ondan yemistim ara ogunlerde.sende dene istersen.haa birde dha omega 3 vitamine baslamitim.aklinda olsun.

ayy ben hep muz ayva kuru incir vs yiyordum kivi hiç yemedim. hemen bu akşam başlıyorum. çok sağol canım

ayy ben hep muz ayva kuru incir vs yiyordum kivi hiç yemedim. hemen bu akşam başlıyorum. çok sağol canım

ne dimek canim.herzaman tuyo vermeye hazirim.gece arkadaslarda sordular ne yedigimi bi kac sayfa oncede yaziyo.oku istersen.bu sekilde beslenmeyle hem ben kilo almamis oldum.bebisime yaradi.insallah sanada uygun gelir.

ne dimek canim.herzaman tuyo vermeye hazirim.gece arkadaslarda sordular ne yedigimi bi kac sayfa oncede yaziyo.oku istersen.bu sekilde beslenmeyle hem ben kilo almamis oldum.bebisime yaradi.insallah sanada uygun gelir.

canım yulaf dediğin mısır gevreği ile aynı şey mi?bu cumartesi değil sonraki cumartesi kontrolümüz var bakalım ne alemde bizim cimcime

günaydııın milleet,
bugün işe geldik,nasılsınız,ne var ne yok ?

günaydııınn. biz iiz sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…