- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.121
ayy ben hep muz ayva kuru incir vs yiyordum kivi hiç yemedim. hemen bu akşam başlıyorum. çok sağol canım
canım yulaf dediğin mısır gevreği ile aynı şey mi?bu cumartesi değil sonraki cumartesi kontrolümüz var bakalım ne alemde bizim cimcime
ewet canim.zaten kutunun disinda cilek ressimleriyle beraber yulaf.misir parcaciklari var.kellogs marka olanini almistim ben. hem isyerine getirip sutle beraber rahatlikla yiyebilirsin.
canım yulaf dediğin mısır gevreği ile aynı şey mi?bu cumartesi değil sonraki cumartesi kontrolümüz var bakalım ne alemde bizim cimcime
günaydııınn. biz iiz sen nasılsın
canım senin bıdık ne kadar ki sende takıyorsun kilosuna galiba..
ewet canim.zaten kutunun disinda cilek ressimleriyle beraber yulaf.misir parcaciklari var.kellogs marka olanini almistim ben. hem isyerine getirip sutle beraber rahatlikla yiyebilirsin.
tamam canım ben de getiririm yanımda. zaten işyerine neredeyse hergün koca bi poşetle geliyorum. meyveler cevizler sütleronu da koyarım.
bizde iyiyiz canım..bu arada yulaf ile mısır gevreği aynı şey değil cnm..
yulaf müsli gibi daha çok,mısır gevreği apayrı..benim yediğim de tam tahıllı yani hepsi gevrek
ama yapısı farklı..
ben de tam tahıllı yiyordum ama arada. tamam canım aklımda bulunsun
günaydııınn. biz iiz sen nasılsın
Kellogg canim linki veriyorum.bunun aynisindan sanirim turkiyedede vardi.
günaydın annişler, oğlumla bizde geldik,kızlar benim 12 gündür her gün kasılmam oluyor bun normalmi birde üçgündü rgöbek deliğim çok acıyor ayakta durunca yürüyünce yatarken sağa sola dönünce nette normal yazıyor endişeleniyorum bebeğimin harekti var ama bir zararı varmıdır bunların?
canım benim cevap vermez olurmuyuzz. ama arada bazen atlanılıyor. benim şimdiye kadar hiç böyle şikayetlerim olmadığı için cevap veremedim. ama okuduğum kadarıyla artık kasılmalar normal. göbek deliği de dışarı doğru büyüdüğü için normaldir bence
Sağol canım normalde sakinimde bebek konusunda bu sefer endişelendim:)
Kızlar aşkolsun niye soruma cevap vermediniz çok sık dahil olamıyorum sohbetinize ondanmısalı günü kontrolüm var özelinde ama ben en iyisi hastaneye gideyim bugün ameliyat günü değilse
tabi tatlım çok normal endişelenmen. ben de kızların başının etini yiyorum bebeğim zayıf diyesağolsun herkes çekiyor nazımı
canım bebeğe en çok meyve kilo aldırıyormuş ben beşinci ayımda bir meyve yedim dört kilo almışım bebekle beraber banada yaradı:)))) sonraki ay azalttım doktorum herşeyi kararında ye dedi:) kilosu normal seyrinde koca kafalıymış benim oğlumda kara kara düşünyorum nasıl çıkacak diye:) eşimde diyor girecen ıkınacan ıkınacançıkacak çok kolay ne var onda diyorBen beceremem diye doğumada girecekmiş sanki o ıkınacanak
Mrb kızlar moralim çok bozuk maalesef.Bugün kontrolümüz vardı sabah yazmıştım. Bebişim 2 hafta önceki kilosu ile hemen hemen aynı. Doktor doğum iznine ayırdı. Daha fazla çalışmama izin vermedi. Dinlen kendini yorma dedi.Ufak bir bebek olacakmış böyle giderse. Oysa kilosu çok iyi gidiyordu. Sağlıklı olsunda kilosu az olsun ben razıyım.Şuan 2 kilo bebişim. İnşaallah dinlenmek yararda minnoşum toparlar kendini. Dualarınıza ihtiyacımız var. Doktorda haftaya tekrar çağırdı. Nst ye girdim ilk defa çok şükür onda bir problem yok.
slm güzel dostlar ..nasılsınız bakalım..inş. olumsuz bişey yoktur henüz geçmişe bakmadım,bugün dr. kontrolümüz vardı ..
teyzeleri benim oğlşum büyümüş kocaman adam olmuş2033gr olmuş..ay 2 kiloyu geçtiğini duyunca birden nasıl heyecanlandım ve sevindim..doktorm 3 kiloyu geçer bu kesin dedi,hayırlısıyla doğsunda inş. başka bişey istemiyorm..boyuda 41 cm..herşey yolnda şimdilik..tüm ölçümler uyumlu haftasıyla,suyumda gayet iyiymiş..68,5 kğ olmuşm ama ben hiç almamışım o yarım kiloyuda paşam almış..15günde yarım kilo alması çok hoşuma gitti,ilk oğlum 3kğ doğmuştu ama dr. bunun haftasına bayağı var .2.bebekler daha tombiş oluyor,bu gidişata göre 3ü geçecek dedi..hakket ya eşime diyorum maşallah 15günde yarım kilo yaparsa yani yaklaşık olarak 40haftaya daha 6 hafta var ve 1,5 kğya kadar alabilir ,tahmini hesap olarak..yani 3,5 uğa yakın olur herhalde o zaman..tabi böyle devam edersek..
biraz fenalaşma ve hafif baş dönmesi gibi bi sıkıntım oluyordu,onu söyledim , 1hafta sabah akşam tansiyonumu ölçüp tekrar gidicem..inş.tansiyon fln değildir..daha önceki bu çentik sorunu,yüksek tansiyona sebep olabiliyormş,emin olalım dedi..ve o zaman gidince kısmetse 4 boytlya gireceğim,sonunda gelmiş kliniğe nasıl sevindim..bugün girecektim ama dr. müsait değildi,1saatten fazla beklemem lazımdı ,bende bekleyemedim..
günaydın annişler, oğlumla bizde geldik,kızlar benim 12 gündür her gün kasılmam oluyor bun normalmi birde üçgündü rgöbek deliğim çok acıyor ayakta durunca yürüyünce yatarken sağa sola dönünce nette normal yazıyor endişeleniyorum bebeğimin harekti var ama bir zararı varmıdır bunların?
Canım bebeğe en çok meyve kilo aldırıyormuş ben beşinci ayımda bir meyve yedim dört kilo almışım bebekle beraber banada yaradı:)))) sonraki ay azalttım doktorum herşeyi kararında ye dedi:) kilosu normal seyrinde koca kafalıymış benim oğlumda kara kara düşünyorum nasıl çıkacak diye:) eşimde diyor girecen ıkınacan ıkınacançıkacak çok kolay ne var onda diyorben beceremem diye doğumada girecekmiş sanki o ıkınacanak
Canım doktorum gittiğimde bu haftalardan sonra kasılmaların normal ama dakikada bire düşüyorsa doğum habercisi demektir dedi,sende o kadar sık olmuyorsa normal olarak görüşelbilirmiş.Göbek deliğinde artık iyice şişitiğinden acıyodur bazen benimde acıyor kremle yağla bol bol bide masaj yap iyi geliyor.
evet canım baya takıyorum her ne kadar sağlıklı olsun desemde elimde değil. benim minik fıstığın bi ara 10 günlük geriliği çıkmıştı. sonra kapattık çok şükür ama ben de korkusu kaldı. en son 31+2 de gittik doktora. 1548 gramdı. doktor normal dedi aslında ama bana zayıf geldi.
b
portakalı gündüz yiyorum ki gece midemi yakmasın.bu arada gerçekten meyve yemek bebeğe çok yarıyor..
bende bir ara Kayranın kilosu baya önde çıkınca araştırmıştım,o arada deli gibi madalina yemiştim..
araştırdığıma göre c vitamini endorfin mutluluk hormonu salgılatıyormuş,buda büyüme hormonunu
tetikliyormuş,kivinin hikmeti de budur yani kızlaar..kivi biliyorsunuz çok önemli bir c vitamini deposu..
oyuzden hazırda mevsimiyken bol bol portakal mandalin kivi,hatta kırmızı biber yiyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?