2011 Nisan Anneleri

canım yulaf dediğin mısır gevreği ile aynı şey mi?bu cumartesi değil sonraki cumartesi kontrolümüz var bakalım ne alemde bizim cimcime

günaydııınn. biz iiz sen nasılsın

bizde iyiyiz canım..bu arada yulaf ile mısır gevreği aynı şey değil cnm..
yulaf müsli gibi daha çok,mısır gevreği apayrı..benim yediğim de tam tahıllı yani hepsi gevrek
ama yapısı farklı..

Günaydınnnnnnnn annisler;
Bebişlerinizde sizlerde çok iyisinizdir umarım,geçmişe az bi baktım ters giden bişiler yok gibi,kivi ve yulaf ezmesi yicez sueylülden onu öğrendik,hiç değilse ara öğünlerde kullanabiliriz kasılmalar bende de oluyor ara ara dün akşam yatağa girdiğimde nasıl canımı yaktı benim oğlan anlatamam,adam bi geriniyo içimde benim kollarım bi tarafa ayaklarım başka tarafa gitti resmen.Ya oğlum çok güçlü yada ben çok güçsüzüm.:44:

canım senin bıdık ne kadar ki sende takıyorsun kilosuna galiba..

evet canım baya takıyorum her ne kadar sağlıklı olsun desemde elimde değil. benim minik fıstığın bi ara 10 günlük geriliği çıkmıştı. sonra kapattık çok şükür ama ben de korkusu kaldı. en son 31+2 de gittik doktora. 1548 gramdı. doktor normal dedi aslında ama bana zayıf geldi.

Kızlar aşkolsun niye soruma cevap vermediniz çok sık dahil olamıyorum sohbetinize ondanmı salı günü kontrolüm var özelinde ama ben en iyisi hastaneye gideyim bugün ameliyat günü değilse

canım benim cevap vermez olurmuyuzz. ama arada bazen atlanılıyor. benim şimdiye kadar hiç böyle şikayetlerim olmadığı için cevap veremedim. ama okuduğum kadarıyla artık kasılmalar normal. göbek deliği de dışarı doğru büyüdüğü için normaldir bence

Sağol canım normalde sakinimde bebek konusunda bu sefer endişelendim:)

Kızlar aşkolsun niye soruma cevap vermediniz çok sık dahil olamıyorum sohbetinize ondanmı salı günü kontrolüm var özelinde ama ben en iyisi hastaneye gideyim bugün ameliyat günü değilse

Canım doktorum gittiğimde bu haftalardan sonra kasılmaların normal ama dakikada bire düşüyorsa doğum habercisi demektir dedi,sende o kadar sık olmuyorsa normal olarak görüşelbilirmiş.Göbek deliğinde artık iyice şişitiğinden acıyodur bazen benimde acıyor kremle yağla bol bol bide masaj yap iyi geliyor.

tabi tatlım çok normal endişelenmen. ben de kızların başının etini yiyorum bebeğim zayıf diyesağolsun herkes çekiyor nazımı

Canım bebeğe en çok meyve kilo aldırıyormuş ben beşinci ayımda bir meyve yedim dört kilo almışım bebekle beraber banada yaradı:)))) sonraki ay azalttım doktorum herşeyi kararında ye dedi:) kilosu normal seyrinde koca kafalıymış benim oğlumda kara kara düşünyorum nasıl çıkacak diye:) eşimde diyor girecen ıkınacan ıkınacançıkacak çok kolay ne var onda diyor ben beceremem diye doğumada girecekmiş sanki o ıkınacanak

arkadasın ne güzel soylemiş tatlım demek bu kadar kolaymış :2:

canım moralini bozma bu haftalarda böyle şeyler olabiliryormuş,bana da 1 hafta arayla gittiğimde aynı kilo çıkmıştı..bazen ölçümlerde hatalı oalbiliyor..hem önlemini almışsın artık dinlenecen ve bebeğini besleyecen bol bol..merak etme annesi o farkı kapatır,ayrıca kilosu çok da düşük sayılmaz..
bol bol süt yoğurt,protein ve meyve yee canım..

maşallaah oğluşuna,kilosu da normal zaten..
bu çentik sorunu nedir anlamadım cnm..

canım hiç doktorunla görüşmedin mi bu arada,kasılman olduğuna nasıl karar veriyorsun yani..
dönüşlerde gerilme gibi birşeyden bahsediyorsan bana da oluyor ama hiç kasılma olarak yorumlamadım..
korkma bence ama dr.la görüş nst ye girersin hiç olmadı..birde magnezyum kullanıyormuydun..

evet canım artık baya dikkat ediyorum sağlıklı olsun da kuzum ben fil gibi dolanmaya razıyım. benim kociş de karnıma sürekli gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak diye şarkı söylüyorvalla seninki de ıkınır senin yerine

Sağol canım ya yazdığını okurken gülümsedim niye diyeceksin göbek acıma eşimde bolca krem sür doktor ne dedi sana pehlivanlar gibi akşamaca dört beş kez sür demedimi niye sürmüyorsun sürsene göebeğinde gerilmez dedi ay bu adam herşeyi biliyor ne dese çıkıyor önceden bebeğim aşığıdaydı kasık ağrım çok oluyordu kalçanın altına yastık koyda yat bebek yukarı çıksın dedi bende dalga geçtim yok daha neler istersen baş aşağı salla beni dedim:)) sağlık ocağındaki ebede aynsnı ıdeyince ben nasıl bozuldum

bu arada gerçekten meyve yemek bebeğe çok yarıyor..
bende bir ara Kayranın kilosu baya önde çıkınca araştırmıştım,o arada deli gibi madalina yemiştim..

araştırdığıma göre c vitamini endorfin mutluluk hormonu salgılatıyormuş,buda büyüme hormonunu
tetikliyormuş,kivinin hikmeti de budur yani kızlaar..kivi biliyorsunuz çok önemli bir c vitamini deposu..

oyuzden hazırda mevsimiyken bol bol portakal mandalin kivi,hatta kırmızı biber yiyin..

benimkide aynı seninkinden minnak kızım benim diyorum neyse doğumum kolay olur.dr a göre normal takacak bişey yok.3-3,5 arası doğar diyor..öyle doğsunda daha en isteyeyim.

portakalı gündüz yiyorum ki gece midemi yakmasın.
akşam porsiyonundada kivi yiyorum.2 haftamız var daha offf ne kadar uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…