- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.261
tesekkür canım allah razı olsunevt canım çok heycanlıyımevt evt şimdıden yapman ıyı olur.benm annem gelcek ya yapmıyorum bıde onla ugraşırsam kafayı yerım zaten ışım bıtmedı
gozun aydın canm
sağol canım evt kavuştum yedıkten sonra uyku bastırdı hemen
bulutlu bir cumartesi günü herkese merhaba bugün çok duygusalım nedense
aynen canım,burasıda yağmurlu.bütün bir hafata cmtesi olsunda gezelim diye bekledim şimdide kocam uyuyor.sinir oldum yaa.hiç ev hanımlığı bana göre değilmiş.ayy ağlamamk için zor tutuyorum kendimi
ay kıyamam eşin kalkınca cıkarsanz varsın yağsın yağmur boşver çıkmasanda boşver moralini yüksek tut şeker eşin kıyamaz sana çıkarsnz ama bak görr
uyandı naz yapyorum şimdi
selam arkadaslar bızde beklıyoruz daha nısanın 15 alalım dedı drum uzun zamandır gırmemıstım gecmısı okumak baya zamanımı aldı bende dunden berı halsızlık var arada bır kalp carpıntısıyla gelıyo bıraz sonra gecıyo ama cok halsız bırakıyo benı.bıde benım oglusumda kılo almıyo cok gecen 10 gun once 2 kılo olmustu bakalım doguma kadar kac kılo alcak arkadaslar bıde ben hıc kılo almadım ya boyle bısey olabılırmı hıc duydunuzmu 2 kılo falan aldım galıba ondan bıle emın degılım belkı hamıle kaldıgım kılodayımmm
cnm aynen ben de evde dinlenirim diye 32. haftada aldım iznimi sonra da sıkıldım...Çok şükür ki çalışıyoruz...aynen canım,burasıda yağmurlu.bütün bir hafata cmtesi olsunda gezelim diye bekledim şimdide kocam uyuyor.sinir oldum yaa.hiç ev hanımlığı bana göre değilmiş.ayy ağlamamk için zor tutuyorum kendimi
Cnm iyi hadi günün de belli olmuş...Valla eğer 2 kilo falan aldıysan gerçekten bravooo nasıl yaptın merak ettim.Bebeğin de kilosunu takma eğer sağlıklıysa bir problem yok bence.Benim de 3 hafta geriydi mesela ac bölgesi şimdi 1 haftaya indi.Hafta hafta değişiyor bu durumlar...selam arkadaslar bızde beklıyoruz daha nısanın 15 alalım dedı drum uzun zamandır gırmemıstım gecmısı okumak baya zamanımı aldı bende dunden berı halsızlık var arada bır kalp carpıntısıyla gelıyo bıraz sonra gecıyo ama cok halsız bırakıyo benı.bıde benım oglusumda kılo almıyo cok gecen 10 gun once 2 kılo olmustu bakalım doguma kadar kac kılo alcak arkadaslar bıde ben hıc kılo almadım ya boyle bısey olabılırmı hıc duydunuzmu 2 kılo falan aldım galıba ondan bıle emın degılım belkı hamıle kaldıgım kılodayımmm
38.haftanı doldurmuşsun ne güzel senin de az kalmış kuzucuğuna kavuşmana...Darısı bizim başımızakızlar doğum tarihimiz belli oldu ptesi doğuma giriyorum kısmetse bugün kontrolüm vardı dr nst de sancı görse alıcaktı doğuma ama hafif vardı o yüzden almadı bakalım saati 3 de belirlicez bugün.38 hafta 2 günlükken alıncak
Cnm bak burdan yapabilirsin....ya bende nisan annesiyim ama şu sona koyduğunuz ticker nasıl ekleniyo msja bulamıyorum
nisan annesi derken mart annesi oldduk 28 martta dogum yaptım sabah suyum gldi acil gittik makat ters geliş oldugu için sezeryana aldılar işlemlerim yapıldı hemşirelerim doktorum mükemmeldi gülerek girdim içeri gülerek cıktım doktorlar diyo ne kadar neseli hastasın sen diyolar hasta bakıcım saclarımı severek teselli etti genc anne diyerek sohbet ettik bi baktım bebegim geldi ayyyy tatlı oglum dogdu gözlerini dünyay actı 11:45 de dirdim ameliyata 12:15de bebegimi kokladım öptüm sonra aglattılar ilk önce aglamadı 12:30da odama gectim allahım mükemmel bi duygu onun kokusu yeeeterrr..........rabbim isteyen herkese nasip etsin yokluguyla terbiye etmesin annelik mükemmelll bi duygu...bekleyen annelere allah kolaylık versin bi nefesde kurtulun inşallah ....hesey cok güzül ama parmak yemek kötü :))) korkmayın sakın ama en gıcık olay yaabebegimde bende cok saglıklıyız maşallahhhhhh şimdi agrılarım var ama olsun idare ediyoruzzz....oglumun güzel teyzelerine allah kolaylık versin
canım kızım iyi çok şükür tipik bebek sendromlarıyla uğraşıyoruz işte huysuzuz geceleri,süt yetmiyor falan filan...
son sayfalarda gördüm kontrole gitmişsin sezeryan mı normal mi kararsızım demişsin sen daha iyisini bilirsin ama ben senin yerinde olsam sanki sezeryan derdim o riskleri göze almamak adına.benimle aynı anda bir doğum daha vardı hastanede kadının sabah 7 de suyu gelmiş açılma olmamış bütün gün nasıl çığlık atıyordu anlatamam sancıdan, sonuç sezeryan ama maaşallah kızı 4300 doğdu rabbimin bir bildiği var ya...güzel düşün güzel olsun Burcucum.
ben de seni merak etmiştim bakayım dedeim doğum yapmış mı bugün doğum yapacak demişlerdi hayırlısıyla pazartesi geliyor demekki bebişimiz
Selam kızlar
Bugün kontrolümüz vardı.
Kızım iki haftada yarım kilo almış 2750 olmuş ama ben hiç almamışım
80 kiloyum toplamda 13 kilo almış durumdayım 15 kiloyu geçmem inşallah
Her şey yolunda görünüyor.
NST mi stajyer çekmişti, becerememiş
Onun yüzünden yarım saat daha yatmak zorunda kaldım
maş.oğluşuna.ama sana sunı sancı ıle dogum yapıcak demışlerdı bugun ben dogum yaptın sanıyorum.benım bı yakınım sunı sancıyla oldu sabh 8de başladı sancı akşam dogru 5 gıbı dogurdu .normla dogum en ıyısı canım sunı olsun olabılıyorsa
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağsalim kucağına alırsın
bebeğinede maşallah
nisan annesiyim derken 29 martta geldi prensesim
neler yazmak istiyorum neler..
meğer ne güzel bi duyguymuş böyle..Allahım isteyen herkese nasip etsin
29 mart salı sabah yattık hastaneye.. saat 8:40 işlemlerimiz yapılırken doktor ablamız geldi hemen alalıım dedi. yürüyerek çıktım doğumhaneye..ameliyat önlüğümü giydim. herkeste bi telaş bi acele..
ameliyathaneye girdiğimde tarkandan bi şarkı vardı...anestesi uzmanımız hakikaten uzman... Allah razı olsun herkesten..
9:15 te kızımın sesini duydum.o an dünyalar benim oldu..anlatılmaz yaşanır derler ya gercekten öyleymiş...o an dünyalara bedel..Allahıma şükürler olsun...
ben çok panik ve korkak biriyimdir normalde..tansiyon ölçtürürken bile tansiyonum çıkar..son günlerdi sürekli espiri yapmaya başlamıştım eşimin ve ailemin yanında...korkumu kasvetimi anlamasınlar diye...sürekli aptal aptal espiriler yapıyodum stresten... ama Allah yardımcımız oluyo arkadaşlar.. sakın korkmayın gercekten... kendinizi kasvete sokmayın..çok okudum hep okudum bol bol dua edin...SÜMMES SEBİLA YESSARA HU.bu duayı internette tesadüf okumuştum..bir işin çabuk olması kolay olmasını sağlarmış...
dilinizden eksik etmeyin.
ben nasıl olduğunu anlamadım ameliyatın...evime geldiğimde apartman kapısında çok ağladım..arabadan ne zama gördüm evi tutamadım kendimi..insan çok acayip oluyomuş...bilmek için yaşamak gerek...şükürler olsun sağ salim evladıma kavuştum..Allahım herkese yardım etsin.. bütün hamilelerimizi sağ salim kurtarsın kimseyi o yollarda eğlendirmesin..
merhaba
anneler
bişey sormak istiyorum
hani oyuncaklar varya bebekler için
fisher price yumuşak kitaplar yada peluşlar falan
bunlar makinada yıkanıyormu?????
teşekkürler
nisan annesi derken mart annesi oldduk 28 martta dogum yaptım sabah suyum gldi acil gittik makat ters geliş oldugu için sezeryana aldılar işlemlerim yapıldı hemşirelerim doktorum mükemmeldi gülerek girdim içeri gülerek cıktım doktorlar diyo ne kadar neseli hastasın sen diyolar hasta bakıcım saclarımı severek teselli etti genc anne diyerek sohbet ettik bi baktım bebegim geldi ayyyy tatlı oglum dogdu gözlerini dünyay actı 11:45 de dirdim ameliyata 12:15de bebegimi kokladım öptüm sonra aglattılar ilk önce aglamadı 12:30da odama gectim allahım mükemmel bi duygu onun kokusu yeeeterrr..........rabbim isteyen herkese nasip etsin yokluguyla terbiye etmesin annelik mükemmelll bi duygu...bekleyen annelere allah kolaylık versin bi nefesde kurtulun inşallah ....hesey cok güzül ama parmak yemek kötü :))) korkmayın sakın ama en gıcık olay yaabebegimde bende cok saglıklıyız maşallahhhhhh şimdi agrılarım var ama olsun idare ediyoruzzz....oglumun güzel teyzelerine allah kolaylık versin
kızlar doğum tarihimiz belli oldu ptesi doğuma giriyorum kısmetse bugün kontrolüm vardı dr nst de sancı görse alıcaktı doğuma ama hafif vardı o yüzden almadı bakalım saati 3 de belirlicez bugün.38 hafta 2 günlükken alıncak
ahh kızlarr bol bol uyuyunn
bebekolunca uyutmuyor
dün gece 3.5 a kadarr uyumadı. sonra 8.5 ta kalktı sabah. ve daha yeni uyudu. saat 3 olmuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?