2011 Nisan Anneleri

nisan annesi derken mart annesi oldduk 28 martta dogum yaptım sabah suyum gldi acil gittik makat ters geliş oldugu için sezeryana aldılar işlemlerim yapıldı hemşirelerim doktorum mükemmeldi gülerek girdim içeri gülerek cıktım doktorlar diyo ne kadar neseli hastasın sen diyolar hasta bakıcım saclarımı severek teselli etti genc anne diyerek sohbet ettik bi baktım bebegim geldi ayyyy tatlı oglum dogdu gözlerini dünyay actı 11:45 de dirdim ameliyata 12:15de bebegimi kokladım öptüm sonra aglattılar ilk önce aglamadı 12:30da odama gectim allahım mükemmel bi duygu onun kokusu yeeeterrr..........rabbim isteyen herkese nasip etsin yokluguyla terbiye etmesin annelik mükemmelll bi duygu...bekleyen annelere allah kolaylık versin bi nefesde kurtulun inşallah ....hesey cok güzül ama parmak yemek kötü :))) korkmayın sakın ama en gıcık olay yaa bebegimde bende cok saglıklıyız maşallahhhhhh şimdi agrılarım var ama olsun idare ediyoruzzz....oglumun güzel teyzelerine allah kolaylık versin

selam arkadaslar bızde beklıyoruz daha nısanın 15 alalım dedı drum uzun zamandır gırmemıstım gecmısı okumak baya zamanımı aldı bende dunden berı halsızlık var arada bır kalp carpıntısıyla gelıyo bıraz sonra gecıyo ama cok halsız bırakıyo benı.bıde benım oglusumda kılo almıyo cok gecen 10 gun once 2 kılo olmustu bakalım doguma kadar kac kılo alcak arkadaslar bıde ben hıc kılo almadım ya boyle bısey olabılırmı hıc duydunuzmu 2 kılo falan aldım galıba ondan bıle emın degılım belkı hamıle kaldıgım kılodayımmm

kızlar doğum tarihimiz belli oldu ptesi doğuma giriyorum kısmetse bugün kontrolüm vardı dr nst de sancı görse alıcaktı doğuma ama hafif vardı o yüzden almadı bakalım saati 3 de belirlicez bugün.38 hafta 2 günlükken alıncak

aynen canım,burasıda yağmurlu.bütün bir hafata cmtesi olsunda gezelim diye bekledim şimdide kocam uyuyor.sinir oldum yaa.hiç ev hanımlığı bana göre değilmiş.ayy ağlamamk için zor tutuyorum kendimi

ay kıyamam eşin kalkınca cıkarsanz varsın yağsın yağmur boşver çıkmasanda boşver moralini yüksek tut şeker eşin kıyamaz sana çıkarsnz ama bak görr

cnm kaç kiloyla hamile kaldın ? halsizliğin ve çarpıntın varsa kansız kalmışsındır.

aynen canım,burasıda yağmurlu.bütün bir hafata cmtesi olsunda gezelim diye bekledim şimdide kocam uyuyor.sinir oldum yaa.hiç ev hanımlığı bana göre değilmiş.ayy ağlamamk için zor tutuyorum kendimi
cnm aynen ben de evde dinlenirim diye 32. haftada aldım iznimi sonra da sıkıldım...Çok şükür ki çalışıyoruz...

Cnm iyi hadi günün de belli olmuş...Valla eğer 2 kilo falan aldıysan gerçekten bravooo nasıl yaptın merak ettim.Bebeğin de kilosunu takma eğer sağlıklıysa bir problem yok bence.Benim de 3 hafta geriydi mesela ac bölgesi şimdi 1 haftaya indi.Hafta hafta değişiyor bu durumlar...

38.haftanı doldurmuşsun ne güzel senin de az kalmış kuzucuğuna kavuşmana...Darısı bizim başımıza

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün nisan anneleri bir bir doğuruyor maşallah hepsine sıra bizlere geliyor artık:18:

ahh kızlarr bol bol uyuyunn
bebekolunca uyutmuyor
dün gece 3.5 a kadarr uyumadı. sonra 8.5 ta kalktı sabah. ve daha yeni uyudu. saat 3 olmuşşş

cnm bebiş olunca oluyo böle ufak sorunlar binşallah hepsi geçer bol bol sütün olur.sütün az deme ama psikolojik olarakda geri gidebiliyomuş.
bende bu sabah doktorumu arayıp sezeryana karar verdiğimi söyledim.gerçekten suni sancı zor olucak sanrım.doktorum o kadar bekledi normal için ama benim oğluşumun hiç kendiliğinden gelemye niyeti yok.hayırlısı artık nediyelim.inşallah pazartesi sabahı 8.30 da giricem sezeryana.

ben de seni merak etmiştim bakayım dedeim doğum yapmış mı bugün doğum yapacak demişlerdi hayırlısıyla pazartesi geliyor demekki bebişimiz

tatlım hiç sancım olmadığı için suni sancı denemedi doktorum araya haftasonu giriyo diyede doğumum pazartesiye kaldı.

maşallah cnm kızına sanada

cnm normali bekledik ama çatı kontrolümde rahimağzım çok arkada çıktı doktorum parmağımın ucu bile zor değiyo dedi.kendi kasılmalarım olmadığı içinde suni sancı reaksiyon göstermez dedi ama bana bıraktı genede kararı.bende bu sabah arayıp sezeryana karar verdiğimi bildirdim.suni sancı boşa beklemek olucak sanırım bizim için.hayırlısı artık diyorum rabbim yardımcımız olsun.

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağsalim kucağına alırsın
bebeğinede maşallah

amin cnm çok saol cümlemiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi inşallah.

maşallah cnm gözünaydın.
allah analı babalı büyütsün inşallah.

merhaba
anneler
bişey sormak istiyorum
hani oyuncaklar varya bebekler için
fisher price yumuşak kitaplar yada peluşlar falan
bunlar makinada yıkanıyormu?????
teşekkürler

cnm bahsettiğin oyuncaklar sesli felansa müzik çalıyosa bozulabilir yıkandığında.

maşallah cnm
gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün.

hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alırsın meleğini inşalklah cnm.

kızlar artık bende bu sabah kesin kararımı verdim.eğer oğluşum hafta sonu süpriz yapıp kendi gelemzse 04.04.2011 pazartesi saat 8.30 da sezeryanla kavuşucam oğluşuma inşallah.
dualarınızı eksit etmeyin kızlar.

selam kızlar hemen hemen yarımız doğum mu yaptı ne maşallah?bana bugüne sezaryan tarihi verdi ayyy korktum kabul etmedim.pzts kontrol sonra artık dr ne derse mecbur kabul ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…