- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.241
canım sen sanırım çok panik yaptın düşündükçede sürekli ağrı hissediyorsun biraz gevşe tatlım
topiğin sorunlusu seçtim kendmi haklısın galibaa
çok ağrım var adet ağrımm
kızlar neden cvp vermıyorsunuz
bu gebecıgınde rahatlamaya ıhtıyacı yok mu
benim de var ama 15-20 dk sürüp geçiyo, doktoruma sordum- rahim doğum için prova yapıyormuş
iyi aksamlar guzel gebeler sızlerı takıp edıyorum ama yazamıyorum malum iş güç bende nısan annesıyım 37 haftamdayım daha dolmadı ama 2 gundur vajınamda ınanılmaz bır basınc var yurumekte bıle zorlanıyorum sureklı wc gıtme ıhtıyacım var sankı bebek afedersınız ama oradan cıkacakmıs gıbı tecrubelı anneler sızce bu ne bebek kanalamı gırıyor acaba?
yn sabah arayacagım doktorumu
sorum buydu arkadaslar
milicim bebeğin dönmüş mü?
dönmemiş tatlım, daha bugün doktordaydım, Allahtan umut kesilmez ama kendimi sezeryan fikrine alıştırmaya çalışıyorum artık, kısmet bakalım...
dönmemiş tatlım, daha bugün doktordaydım, Allahtan umut kesilmez ama kendimi sezeryan fikrine alıştırmaya çalışıyorum artık, kısmet bakalım...
gözün aydın canım,Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin darısı başımıza.nisan annesiyim derken 29 martta geldi prensesim
neler yazmak istiyorum neler..
meğer ne güzel bi duyguymuş böyle..Allahım isteyen herkese nasip etsin
29 mart salı sabah yattık hastaneye.. saat 8:40 işlemlerimiz yapılırken doktor ablamız geldi hemen alalıım dedi. yürüyerek çıktım doğumhaneye..ameliyat önlüğümü giydim. herkeste bi telaş bi acele..
ameliyathaneye girdiğimde tarkandan bi şarkı vardı...anestesi uzmanımız hakikaten uzman... Allah razı olsun herkesten..
9:15 te kızımın sesini duydum.o an dünyalar benim oldu..anlatılmaz yaşanır derler ya gercekten öyleymiş...o an dünyalara bedel..Allahıma şükürler olsun...
ben çok panik ve korkak biriyimdir normalde..tansiyon ölçtürürken bile tansiyonum çıkar..son günlerdi sürekli espiri yapmaya başlamıştım eşimin ve ailemin yanında...korkumu kasvetimi anlamasınlar diye...sürekli aptal aptal espiriler yapıyodum stresten... ama Allah yardımcımız oluyo arkadaşlar.. sakın korkmayın gercekten... kendinizi kasvete sokmayın..çok okudum hep okudum bol bol dua edin...SÜMMES SEBİLA YESSARA HU.bu duayı internette tesadüf okumuştum..bir işin çabuk olması kolay olmasını sağlarmış...
dilinizden eksik etmeyin.
ben nasıl olduğunu anlamadım ameliyatın...evime geldiğimde apartman kapısında çok ağladım..arabadan ne zama gördüm evi tutamadım kendimi..insan çok acayip oluyomuş...bilmek için yaşamak gerek...şükürler olsun sağ salim evladıma kavuştum..Allahım herkese yardım etsin.. bütün hamilelerimizi sağ salim kurtarsın kimseyi o yollarda eğlendirmesin..
insan bir günde 500 gr alır mı? kafayı yiyeceğim yaaa,artık kilo almak istemiyoruuuuuum...
günaydın canım..
canım hiç dert etme kiloyu bn 45 le hmile kaldım 58 le doğuma gitim önceden cok zayıftım diye 48 kilonun altına inmek istemiyrdum ama 9 günde su an 49 kilodayım ve her gün en az yarım kilo veriyorum emzirirken cok kilo kaybediior canm verirsin o kiloları..
38hafta 3günlükdü canım
GünaydınnCanım Allah güç kuvvet versin çok az kaldı hadi hayılrısı
Bisküvine kavuşmuşsundur şimdiye kadarafiyet olsun
Günaydınn
Canım neler yapacaksın :26:
Bende yavaş yavaş yapıp derindondurucuya atıyorum
Şimdiye kadar poğaça hamuru, sigara böreği, sarma yapıp koydum
Hayılrı olsun canım çok sevindimDarısı başımıza
ee hiç detay vermemişsin anlatsana nasıl oldu sezeryan mı normalmi? kaçıncı haftayadın bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?