- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.221
çok ağrım var adet ağrımm
dur daha erken canım gelmesin bebişin az daha...
ayy çok ağrıyooo napçammm
iyi akşamlarrrrr,ne var ne yok diye bi bakayım dedim kızım kollarıma gelince internete eskisi gibi zaman ayıramıyorumdoğum hikayemide kızım uyurken aradan çıkartayım dedim,biraz uzun oldu ama idare edin inşallah herkes iidir bi sorun yoktur bebeklerimizde
Selam kızlar
Bugün kontrolümüz vardı.
Kızım iki haftada yarım kilo almış 2750 olmuş ama ben hiç almamışım
80 kiloyum toplamda 13 kilo almış durumdayım 15 kiloyu geçmem inşallah
Her şey yolunda görünüyor.
NST mi stajyer çekmişti, becerememiş
Onun yüzünden yarım saat daha yatmak zorunda kaldım
kaç kilo canım bebişin ,sen kaç kilo aldın
ben size diyim ben bugün yarın doğururum doktorumada tav oldum bu arada o sümük akıntı nişan demekmiş doğumun yaklaştığının belirtisymş ama sancılar ne zaman gelceği belli olmazmş
selam kızlar
bugün kontrolümüzvardı.oğlum 3600 olmuş boyuda 53 cm sanırım.
çatı kontrolü yaptı doktorum çatım iyiymiş ama rahimağzım arkadaymış ve hiç açılmam yokmuş.
kendi sancım olmadan suni sancı reaksiyon göstermeyebilir büyük ihtimalle dedi doktorum ama istiyosan suni sancıyı deneriz dedi.bende bu akşam eşimle konuşup karar vericem pazratesi sabahı kesin yatışımız var.ya sezeryan olucak direk yada suni sancı denicez hala karar verebilmiş değilim.
hayırlısı artık.
hayırlı cumalar herkese
merhaba kızlar bugün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür ama suyum gene fazla hala risk devam ediyo neyse bişey soracağım doktorum benden hiç tahlil istemiyo ya 35 haftalığım siz yaptırıyormusunuz?
benm şeffaf değilki koyu sarı ay blmiomm en kötü doğururuz yani takmakla olmuyo ne diyim dr.da sürekli çağırıo gdiom hep telaşımdan sürekli para para kurudum valla yaaa
iyi akşamlarrrrr,ne var ne yok diye bi bakayım dedim kızım kollarıma gelince internete eskisi gibi zaman ayıramıyorumdoğum hikayemide kızım uyurken aradan çıkartayım dedim,biraz uzun oldu ama idare edin inşallah herkes iidir bi sorun yoktur bebeklerimizde
Selam kızlar
Bugün kontrolümüz vardı.
Kızım iki haftada yarım kilo almış 2750 olmuş ama ben hiç almamışım
80 kiloyum toplamda 13 kilo almış durumdayım 15 kiloyu geçmem inşallah
Her şey yolunda görünüyor.
NST mi stajyer çekmişti, becerememiş
Onun yüzünden yarım saat daha yatmak zorunda kaldım
maşallah cnm bebeğine ne zaman doğum belli mi
selam kızlar
bugün kontrolümüzvardı.oğlum 3600 olmuş boyuda 53 cm sanırım.
çatı kontrolü yaptı doktorum çatım iyiymiş ama rahimağzım arkadaymış ve hiç açılmam yokmuş.
kendi sancım olmadan suni sancı reaksiyon göstermeyebilir büyük ihtimalle dedi doktorum ama istiyosan suni sancıyı deneriz dedi.bende bu akşam eşimle konuşup karar vericem pazratesi sabahı kesin yatışımız var.ya sezeryan olucak direk yada suni sancı denicez hala karar verebilmiş değilim.
hayırlısı artık.
sağol canım darısı sizlerin başına inşallahcnm sende mi doğum yaptın allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün bebeğin inş.
ayy çok ağrıyooo napçammm
kızlar acil birşey soracağım acaba aranızda bilen var mı rahmimin tam üstü karnımın ortasından aniden giren sancılar var ne olabilişr acaba sezeryan bölgesinin orda iç kısımda ve bebek çok hareketli acaba aşağıya baskı mı yapıyor ki diyorum ama öyle de değil . inşallah doğum sancısı değildir çünkü ben zaten sezeryan olacağım ve 13 gün var daha ve doktorumda hafta sonu burda değil ben ilçedeyim offf dua edin kızlar
Başaşağı pozisyondaysa hareket ettikçe o bölgede ağrı olablyo, bende de oluyor bazen. Doğum sancısı regl ağrısı gibiymiş, eğer regl ağrısına benzemiyosa içini ferah tut canım.
içim ferahladı resmen regl ağrım var bayılcam artıkk bunlar şiddetlencekmi acaabaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?