2011 Nisan Anneleri

iyi akşamlarrrrr,ne var ne yok diye bi bakayım dedim kızım kollarıma gelince internete eskisi gibi zaman ayıramıyorum doğum hikayemide kızım uyurken aradan çıkartayım dedim,biraz uzun oldu ama idare edin inşallah herkes iidir bi sorun yoktur bebeklerimizde

Selam kızlar
Bugün kontrolümüz vardı.
Kızım iki haftada yarım kilo almış 2750 olmuş ama ben hiç almamışım
80 kiloyum toplamda 13 kilo almış durumdayım 15 kiloyu geçmem inşallah
Her şey yolunda görünüyor.
NST mi stajyer çekmişti, becerememiş
Onun yüzünden yarım saat daha yatmak zorunda kaldım

cnm gözün aydın allah analı babalı büyütsün bizler bekliyoruz işte haftaya cuma benim olacak inş.

maşallah cnm bebeğine ne zaman doğum belli mi

kaç kilo canım bebişin ,sen kaç kilo aldın

15 kılo aldım cnm ben bana yaramış yedıklerım bebgım en son 2100grdı

ben size diyim ben bugün yarın doğururum doktorumada tav oldum bu arada o sümük akıntı nişan demekmiş doğumun yaklaştığının belirtisymş ama sancılar ne zaman gelceği belli olmazmş

bendende sureklı oyle akıntı gelıyor 3 kere ıç çamaşırı degıştryrm benm drumda çok gelmedıgı surece bışe olmaz demıştı

maş.oğluşuna.ama sana sunı sancı ıle dogum yapıcak demışlerdı bugun ben dogum yaptın sanıyorum.benım bı yakınım sunı sancıyla oldu sabh 8de başladı sancı akşam dogru 5 gıbı dogurdu .normla dogum en ıyısı canım sunı olsun olabılıyorsa

gozun aydın.benden sarılık tam kan tahlılı toksoplzma ıstemıstı.gecen haftada ıdrar tathlılı ıstedı tansıyonum yuksek dıye

benm şeffaf değilki koyu sarı ay blmiomm en kötü doğururuz yani takmakla olmuyo ne diyim dr.da sürekli çağırıo gdiom hep telaşımdan sürekli para para kurudum valla yaaa

aynı ben su gıbı para akıttık sonuna dayandık valla.ama kızıma feda olsun .onlar saglıklı olsunda cnm onemlı değil

gozun aydın cnm darısı başımıza artık

buyumuş bebışın sınır 14muş zaten gecmezsın 15 bence

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğinede maşallah

kızlar bugün işte son günümdü doğum iznine ayrılıyorum artık oh be son günlerde çalışmak çok zorlaşmıştı inşallah kızım erken gelmezde biraz keyif yaparım.

bebği olan arkadaşlar . hepiniz sağlıklı büyütürsünüz inşallah bebişlerinizi.büyük çabalardan sonra bebek sahibi olan varsa nasıl hamile kaldınız deneyimlerinizden yayarlanabilriimiyiz

kızlar acil birşey soracağım acaba aranızda bilen var mı rahmimin tam üstü karnımın ortasından aniden giren sancılar var ne olabilişr acaba sezeryan bölgesinin orda iç kısımda ve bebek çok hareketli acaba aşağıya baskı mı yapıyor ki diyorum ama öyle de değil . inşallah doğum sancısı değildir çünkü ben zaten sezeryan olacağım ve 13 gün var daha ve doktorumda hafta sonu burda değil ben ilçedeyim offf dua edin kızlar

Başaşağı pozisyondaysa hareket ettikçe o bölgede ağrı olablyo, bende de oluyor bazen. Doğum sancısı regl ağrısı gibiymiş, eğer regl ağrısına benzemiyosa içini ferah tut canım.

iyi aksamlar guzel gebeler sızlerı takıp edıyorum ama yazamıyorum malum iş güç bende nısan annesıyım 37 haftamdayım daha dolmadı ama 2 gundur vajınamda ınanılmaz bır basınc var yurumekte bıle zorlanıyorum sureklı wc gıtme ıhtıyacım var sankı bebek afedersınız ama oradan cıkacakmıs gıbı tecrubelı anneler sızce bu ne bebek kanalamı gırıyor acaba?
yn sabah arayacagım doktorumu

Başaşağı pozisyondaysa hareket ettikçe o bölgede ağrı olablyo, bende de oluyor bazen. Doğum sancısı regl ağrısı gibiymiş, eğer regl ağrısına benzemiyosa içini ferah tut canım.

sağol canım regl ağrısı gibi değil bıçak saplanıyor gibiydi ama biraz uzanınca şimdi iyiyim allahtan biranda çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…