- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.321
selam kızlar nasılsınız ?
cuma günü kontrole gittim ddr nts de sancı gördü istersen hafta sonuna kalmasın alalım dedi ama ben beklemek istedim pazartesiyi tabi bebek beklerse bugünü geçirdik sıra yarında bir sıkıntı olmadan geçirsem çok iyi olucak hafta sonu doğum olayı daha zor oluyor bilirsiniz kısmet artık .Cuma günü doğum hanenin önünde oturduk beş tane doğumdan çıkan bebek gördük beklesek iki tane daha görücektik bizim için çok ilginçti aileler çok mutluydu kapının önünde bekleyişlerini görmek mutluluklarını paylaşmak bizimde mi böyle olucak düşüncesi hoşdu öyle işte yarında bebek rahat durursa pazartesi sabah 8 de doğumum var Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun ....
kızlar gülfuren zeytin3548 nisa_86 rebeca yssknk crazyseker rana62 nabersiniz
teşekkür ederim son zamanların zorluğu var tabide bugünlerin kıymetini bilmekde lazım ikinici çocuktan sonra belki bir daha hamileliği yaşamam tadını çıkarmaya bakıyorum :) sen nasılsın peki ?
kizlar malum ugrayamamamin sebebi dogum yapmis olmam ipek böcegim 30.03.2011 tarihinde, saat 17.12 de, 2960 g., 47 cm. olarak dünyaya gözlerini acti..carsamba sabahi suyum geldi uykuda 9.30 da ama sancim yoktu 1 saat icinde esim geldi hastaneye gittik sanci cok yetersizdi.yürüs yap dediler falan yürüdük 1 saat geldik yok yine sanci seviyesi az ve cok uzun araliklarla geliyodu..sonra odada bekledik falan iste tam 16.00 da benim sancilar basladi 3 dk arayla gelmeye :)) ebe hala ortalarda yoktu ayagimi sürümüsüm 4 kisi daha dogum icin gelmisti ebe herkesi dolasiyodu benimde sanci yok diye ugramadi yarim saat kadar esime dedim git cagirda sancilarimin siddeti artti diye sonra geldi küveti falan doldurdular 20 dkda öyle gecti saat 17.00 da küvete gectim su iyi geldi 12 dk sonrasinda ipek böcegim kollarimdaydi Allaha sükürler olsun kizimin sagligi iyi.bugün ciktim hastaneden anca burayada heber veriyim dedim. evimizde olmak cok güzel..hepinizi cok öpüyorum.dogum yapmamis arkadaslarim sizlerde kolayca kurtulun diye hepiniz icin sancilarim esnasinda dua ettim.
kizlar malum ugrayamamamin sebebi dogum yapmis olmam ipek böcegim 30.03.2011 tarihinde, saat 17.12 de, 2960 g., 47 cm. olarak dünyaya gözlerini acti..carsamba sabahi suyum geldi uykuda 9.30 da ama sancim yoktu 1 saat icinde esim geldi hastaneye gittik sanci cok yetersizdi.yürüs yap dediler falan yürüdük 1 saat geldik yok yine sanci seviyesi az ve cok uzun araliklarla geliyodu..sonra odada bekledik falan iste tam 16.00 da benim sancilar basladi 3 dk arayla gelmeye :)) ebe hala ortalarda yoktu ayagimi sürümüsüm 4 kisi daha dogum icin gelmisti ebe herkesi dolasiyodu benimde sanci yok diye ugramadi yarim saat kadar esime dedim git cagirda sancilarimin siddeti artti diye sonra geldi küveti falan doldurdular 20 dkda öyle gecti saat 17.00 da küvete gectim su iyi geldi 12 dk sonrasinda ipek böcegim kollarimdaydi Allaha sükürler olsun kizimin sagligi iyi.bugün ciktim hastaneden anca burayada heber veriyim dedim. evimizde olmak cok güzel..hepinizi cok öpüyorum.dogum yapmamis arkadaslarim sizlerde kolayca kurtulun diye hepiniz icin sancilarim esnasinda dua ettim.
Perşembe günü oğlumu işitme testine götürdüm..Bir gün öncesinde de devamlı uyuyordu..Eşime oğlan sarılık oldu dedim..Perşembe günü doktorda tahlil istedi..değeri yüksek çıktı..Doktor bir gün daha emzir bakalım düşecek mi dedi..Sat başı,1.5 saatte bir Emirhanımı emziedim..Sabaha kadar hiç uyumadım..Cuma doktora gittik ,değer yükselmiş,doktor yoğun fototerapi verdi..Ama orda kalacağını duyduğum an başladım ağlamaya..Aslında çok güçlüyümdür ama doğumdan beri daha hiç dinlenemedim..O yüzden ağrılarım da çok fazla..Biraz ağlamam da onun da etkisi oldu..Bir gün hastanede bekledim..2 saatte bir süt sağıp verdim..Küvezdeki bebekleri gördüm..
Bizim topikte ve diğer topikte çocukları olan annelere daha çok dua ediyorum..İnsan yaşayınca daha iyi anlıyor..Allah tüm bebeklere şifa versin..Şu an yürüyemiyorum bile ve ağrım çok fazla..Gögüs uçlarımda ne yaptıysam düzelmedi..Ağlayarak emziriyorum oğlumu..O emsin de ,gerisi önemli değil..
yine uykusuz bi gece..az kaldı ama ..bide üstüne bu akşam kızım düştü tam vajinasının üstüne ve ordan hafif kan geldi yavrum nasıl ağladı tabi bende ağlamaktan mahvoldum çok korktum inşallah sabaha bişeyi kalmaz öyle korkuyorumki p.tesi doğuma giricem onu unuttum inanın kızlar ameliyathanede ağlarım heralde yavrumu düşünmekten
benimde bugun kontrolüm vardı ama hiç bişey belli değil bekliycem normal istiyorum ama doktorum resmen vazgeçmemi bekliyo.sadece normal yapmaya engelin yok diyo ama hiç destek vermiyo:44:
çok çok geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur kızınınyine uykusuz bi gece..az kaldı ama ..bide üstüne bu akşam kızım düştü tam vajinasının üstüne ve ordan hafif kan geldi yavrum nasıl ağladı tabi bende ağlamaktan mahvoldum çok korktum inşallah sabaha bişeyi kalmaz öyle korkuyorumki p.tesi doğuma giricem onu unuttum inanın kızlar ameliyathanede ağlarım heralde yavrumu düşünmekten
medicanada doğum yapacaktn değilmi doktorun kim peki canım..
çok çok geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur kızının
gecmıs olsun canım.ınsallah önemlı bısey yoktur kızının
kızlar bende cuma günü doktordaydım....38+0 kızım 3.100 gr ve 50 cm olmuş....perşembe yada cuma alalım dedi doktor ama bizde madem cumaya kadar kalıyorsa pazartesiye kalsın dedik doktor siz bilirsiniz dedi ama biz çok kararsısız....eşim kimlikte 11.04.2011 olsun istiyor ben o güne kadar durmaz yaa sancım gelirde sancılı gidersem diye tırsıyorum...11.04.11 de 39+3 günlük olacaz...cuma günüyse 39+0....cuma mı pazartesimi sizce bana bir akıl verin....
kızlar bende cuma günü doktordaydım....38+0 kızım 3.100 gr ve 50 cm olmuş....perşembe yada cuma alalım dedi doktor ama bizde madem cumaya kadar kalıyorsa pazartesiye kalsın dedik doktor siz bilirsiniz dedi ama biz çok kararsısız....eşim kimlikte 11.04.2011 olsun istiyor ben o güne kadar durmaz yaa sancım gelirde sancılı gidersem diye tırsıyorum...11.04.11 de 39+3 günlük olacaz...cuma günüyse 39+0....cuma mı pazartesimi sizce bana bir akıl verin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?