2011 Nisan Anneleri

Merhabalar,
Yarın doğum yapacaklara şimdiden kolaylıklar diliyorum. Kolayca ve sağlıkla atlatırsınız inşallah
Ben de izne ayrıldım artık, yarın raporumu alıp götüreceğim işyerime, sonra annem gelecek ve beklemeye başlayacağız bakalım :86:
Normal doğum istiyorum, şimdilik de bir engel yok gibi.. Teyzemle konuştum demin, doğum sırasında,sancılar başladığında nefes almayı unutmamamı, kendimi kasıp nefesimi tutarsam sancıyı daha fazla hissedeceğimi söyledi. Normal doğum yapacak arkadaşlar sizin de aklınızda olsun. Sancıdan unutulabiliyormuş nefese dikkat etmek..

kızlarr yrn ıçın dua edın bana bebegımı saglıkla kucagıma alııyım.son saatlerım korkuyla ve heyecanla gecıyor:18::18:

Son düzenleme:
kızlar sancım var yaa vajinama doğru çok korkuyorum .çok gergin iki gün geçirdi ondan mı acaba doğum sancısında vajina bölgesinde ağrı oluyomu yoksa sadece kasıktamı oluyo?

kızlarr yrn ıçın dua edın bana bebegımı saglıkla kucagıma alııyım.son saatlerım korkuyla ve heyecanla gecıyor:18::18:

allaha emanet olun canım allahın izni ile sağ salim al bebeğini kucağına darısı bizlerin başına burdan ben bile heyecan yaptım uyku tutmaz seni bugün hadi hayırlısı
bu arada ben uzandım baya bi. yeni ayaklandım ağrımda geçti sanırım yalancı ağrılar

yarın doğum yapacak arkadaşlar;
inşallah sorunsuz ve güzel geçer ameliyatlarınız,sağ salim sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebişlerinize..
bizlere dua etmeyide unutmayın lütfeeeeeeennnn

allah yardımcınız olsun.sana ve bebegıne bol bol saglık sıhhat versın.a daha sabır hersey guzel olacak...

bebeğine kavuşacaksın ne güzel inşallah herşey yolunda gider.

yarın doğum yapacak arkadaşlar;
inşallah sorunsuz ve güzel geçer ameliyatlarınız,sağ salim sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebişlerinize..
bizlere dua etmeyide unutmayın lütfeeeeeeennnn

aynen canım bende yarın gidicem dualarım seninle inşallah kolay geçer bende acayip heyecanlıyım sanki ilk doğumum kızım o kadar kolay doğduki:2:

tşk ederım kızlarr

Erenhava ve yarın doğum yapacak herkese kolaylıklar diliyorum.
Sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz inşallah...

Merhaba herkese,yarın doğum yapıcak tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı doğumlar dilerim bugecenın tadını çıkarın şekerler yarın hayırlısıyla bebişleriniz kucağınızda olucak allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah kolay doğumlar nasip etsin kuzularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…