- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.361
kızlarr yrn ıçın dua edın bana bebegımı saglıkla kucagıma alııyım.son saatlerım korkuyla ve heyecanla gecıyor:18::18:
kızlarr yrn ıçın dua edın bana bebegımı saglıkla kucagıma alııyım.son saatlerım korkuyla ve heyecanla gecıyor:18::18:
kızlar sancım var yaa vajinama doğru çok korkuyorum .çok gergin iki gün geçirdi ondan mı acaba doğum sancısında vajina bölgesinde ağrı oluyomu yoksa sadece kasıktamı oluyo?
Perşembe günü oğlumu işitme testine götürdüm..Bir gün öncesinde de devamlı uyuyordu..Eşime oğlan sarılık oldu dedim..Perşembe günü doktorda tahlil istedi..değeri yüksek çıktı..Doktor bir gün daha emzir bakalım düşecek mi dedi..Sat başı,1.5 saatte bir Emirhanımı emziedim..Sabaha kadar hiç uyumadım..Cuma doktora gittik ,değer yükselmiş,doktor yoğun fototerapi verdi..Ama orda kalacağını duyduğum an başladım ağlamaya..Aslında çok güçlüyümdür ama doğumdan beri daha hiç dinlenemedim..O yüzden ağrılarım da çok fazla..Biraz ağlamam da onun da etkisi oldu..Bir gün hastanede bekledim..2 saatte bir süt sağıp verdim..Küvezdeki bebekleri gördüm..
Bizim topikte ve diğer topikte çocukları olan annelere daha çok dua ediyorum..İnsan yaşayınca daha iyi anlıyor..Allah tüm bebeklere şifa versin..Şu an yürüyemiyorum bile ve ağrım çok fazla..Gögüs uçlarımda ne yaptıysam düzelmedi..Ağlayarak emziriyorum oğlumu..O emsin de ,gerisi önemli değil..
kızlar, yok mu soruma cvp verecek olan
allaha emanet olun canım allahın izni ile sağ salim al bebeğini kucağına darısı bizlerin başına burdan ben bile heyecan yaptım uyku tutmaz seni bugün hadi hayırlısı
bu arada ben uzandım baya bi. yeni ayaklandım ağrımda geçti sanırım yalancı ağrılar
bebeğine kavuşacaksın ne güzel inşallah herşey yolunda gider.
yarın doğum yapacak arkadaşlar;
inşallah sorunsuz ve güzel geçer ameliyatlarınız,sağ salim sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebişlerinize..
bizlere dua etmeyide unutmayın lütfeeeeeeennnn
aynen canım bende yarın gidicem dualarım seninle inşallah kolay geçer bende acayip heyecanlıyım sanki ilk doğumum kızım o kadar kolay doğduki:2:
kızlar sancım var yaa vajinama doğru çok korkuyorum .çok gergin iki gün geçirdi ondan mı acaba doğum sancısında vajina bölgesinde ağrı oluyomu yoksa sadece kasıktamı oluyo?
tşk ederım canımErenhava ve yarın doğum yapacak herkese kolaylıklar diliyorum.
Sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz inşallah...
tşk ederım kızlarrsen ve aysu sağlıklan ve hayırlan kurtulursunuz inşaallah.
Erenhava ve yarın doğum yapacak herkese kolaylıklar diliyorum.
Sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz inşallah...
tşk ederım kızlarrsen ve aysu sağlıklan ve hayırlan kurtulursunuz inşaallah.
Merhaba herkese,yarın doğum yapıcak tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı doğumlar dilerim bugecenın tadını çıkarın şekerler yarın hayırlısıyla bebişleriniz kucağınızda olucak allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah kolay doğumlar nasip etsin kuzularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
tşkler kızlar nasıl uyycam bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?