2011 Nisan Anneleri

dreamer35 canım şimdi senin doğum hikayeni okudum allah analı babalı büyüğtsün canım nasılsınız bakalım?

saol canım hayrlısıyla ınşş

agdayada gttiım geldım sonunda çok heycanlıyım yrn sabh 6da hast olucaz.
sezeryan olan arkadaşlar drum 12 saat ıçnde tuv.çıkmazsan lavman yapılcak dedı acıyormu yaaa bıde sonta takıldıgıbı duymuştum onun hakkındada bılgım yok:18: benı bayıltıp ne yapıyorlarsa yapsınlar yaa:18:

Son düzenleme:
Anne olmak, umut etmek demektir...

Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...

Anne olmak, hesapsızca sevmek demektir...

Anne olmak, sorumluluk demektir...

Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...

Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...

Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...

Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...

Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...

Anne olmak, uykusuz geceler demektir...

Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...

Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...

Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...

Anne olmak, mutluluk demektir..

canm hiç acımyor lavman hiçç merak etme zaten saniyelik bişey o.....

selam kızlaar yazdklarnzı bile okuyamyrm cunku gremyrm nete doğru duzgun kıızm uyrken bnde uyumaya çalşyrm yoksa dinlenmeyrm...kızım erken doğdgu için emerken çok yorlyr bi emip bi ağlyor savasyrm hadi kızım sut hadi kızm sut dye 9 gunluk olduk zamn cabk gecyr gbi ama gceleir zor gceyr braz bzmki gundz uykucu gce gozler fıldır fıldır annmele nöbetleşe bkayrz anneme anne beni brakma dyrm 40 gun burda klacak kadın bu gdşle guya herkes hemn gtsn bbeğmle yalnz klayım dyrdum ama yok brakmadım annemi...dikişlermdeki agrı azladı braz ustne otrmamaya çalşyrm zaten alşgz hamilelkte yan yatmaya

aysu ile seni biliyorum canım sizin yerinize ben uyumuycam nerdeyse heyecandan bizimki meçhul olduğu için planlı olunca heyecan dahada artıtor galiba

sağol cnm evt şimdı ben uyuşmuş gıbıyım bışelerle ugraşıyorum kı zzaman gecsın.

bende korktum acırmı dıye sonda dedıklerı şeyden de taktılatmı cnm o nasl oluyor.bızde yandık desene son bır ay uyumadım hıç zaten uyku yok bebk gelıncede uyku olur kesın.benmde annm yanımda kalıcak bı kaç ay yoksa ben bakamam.

yok canm sonta takmadlar onu sezryan olcaklara takyrlar ben normla doğm yaptm doğmdasn önce mesanemi boşalttlar

kızlar yardımmm

inanılmaz bel ve kasık ağrım var sanki adet olucam yinemi düşünmekten beklemekten acaba birde karnım indi artık

zaten sancılanma riskin hep var canm sancıdan korkma bence..
ilk bebkmiydi senn sancılanmaktan korkuyorum demissin..

hayır canım yaa...6 yaşında 1 kızım var...sancıdan ziyade plansız gece gündüz heran olması, nedense beni tedirgin ediyor...sanki gece sancılanırsam iyi bir doktor denk gelmicek gibi...gerçi doktorum ameliyatıma giremesede ilgileneceğini belirtti ama...ayyyy aklım böyle saçma sapan karışık işte:18:

yok canm sonta takmadlar onu sezryan olcaklara takyrlar ben normla doğm yaptm doğmdasn önce mesanemi boşalttlar

dogruya sen normal oldun
kızlar yardımmm

inanılmaz bel ve kasık ağrım var sanki adet olucam yinemi düşünmekten beklemekten acaba birde karnım indi artık

bılmıyorum kı canım dr ara ıstersen hemen

tecrübelisin die hatırlıyordum bende ondan dedim..
burdaki ark.hepsi gece doğurdu nerdeyse Allahın izniyle bişi olmaz kötü düşünme..

kızlar yardımmm

canım kasılma sürelerini bir takip et bakalım...doğum gelmiş gibi ama...bel,kasık ve adet sancısı bide makata doğru baskı hissettinmi tamam bu iş...ben normal doğurmadım ama arkadaşım hep böyle derdi...

kızlar yardımmm

canım ben kıyısından dönmüş olarak dediğin ağrılar bende vardı ve 4 5 6dakikada ağrı giriyordu belime vurarak gittiğimizde 1cm açıklık vardı ama sonra vazgeçti yaramaz oğlum ama seninki gerçek ağrılar gibi geçmezse git hast. istersen:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…