- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.341
Herkese iyi pazarlar
Pazartesi doğuma gidecek arkadaşlar sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle dualarım sizle darısı bende dahil bekleyen arkadaşlara
doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim Allah anneli babalı büyütsün inş.
saol canım hayrlısıyla ınşş
Anne olmak, umut etmek demektir...
Anne olmak, mutluluk demektir..
agdayada gttiım geldım sonundaçok heycanlıyım yrn sabh 6da hast olucaz.
sezeryan olan arkadaşlar drum 12 saat ıçnde tuv.çıkmazsan lavman yapılcak dedı acıyormu yaaa bıde sonta takıldıgıbı duymuştum onun hakkındada bılgım yok:18: benı bayıltıp ne yapıyorlarsa yapsınlar yaa:18:
oyy oyy çiçeği burnunda annemiz nasılsın canım
iiyiz canm İNCİ mizle ugrasyrz onnla yatp onnla kalkyrz szler nasılsnız zor okuyrm forumu bile yaaaaaaa
aysu ile seni biliyorum canım sizin yerinize ben uyumuycam nerdeyse heyecandan bizimki meçhul olduğu içinplanlı olunca heyecan dahada artıtor galiba
canm hiç acımyor lavman hiçç merak etme zaten saniyelik bişey o.....
selam kızlaar yazdklarnzı bile okuyamyrm cunku gremyrm nete doğru duzgun kıızm uyrken bnde uyumaya çalşyrm yoksa dinlenmeyrm...kızım erken doğdgu için emerken çok yorlyr bi emip bi ağlyorsavasyrm hadi kızım sut hadi kızm sut dye 9 gunluk olduk zamn cabk gecyr gbi ama gceleir zor gceyr braz bzmki gundz uykucu gce gozler fıldır fıldır annmele nöbetleşe bkayrz anneme anne beni brakma dyrm 40 gun burda klacak kadın bu gdşle guya herkes hemn gtsn bbeğmle yalnz klayım dyrdum ama yok brakmadım annemi...dikişlermdeki agrı azladı braz ustne otrmamaya çalşyrm zaten alşgz hamilelkte yan yatmaya
sağol cnm evt şimdı ben uyuşmuş gıbıyım bışelerle ugraşıyorum kı zzaman gecsın.
bende korktum acırmı dıye sonda dedıklerı şeyden de taktılatmı cnm o nasl oluyor.bızde yandık desene son bır ay uyumadım hıç zaten uyku yok bebk gelıncede uyku olur kesın.benmde annm yanımda kalıcak bı kaç ay yoksa ben bakamam.
zaten sancılanma riskin hep var canm sancıdan korkma bence..
ilk bebkmiydi senn sancılanmaktan korkuyorum demissin..
yok canm sonta takmadlar onu sezryan olcaklara takyrlar ben normla doğm yaptm doğmdasn önce mesanemi boşalttlar
kızlar yardımmm
inanılmaz bel ve kasık ağrım var sanki adet olucam yinemi düşünmekten beklemekten acaba birde karnım indi artık
hayır canım yaa...6 yaşında 1 kızım var...sancıdan ziyade plansız gece gündüz heran olması, nedense beni tedirgin ediyor...sanki gece sancılanırsam iyi bir doktor denk gelmicek gibi...gerçi doktorum ameliyatıma giremesede ilgileneceğini belirtti ama...ayyyy aklım böyle saçma sapan karışık işte:18:
kızlar yardımmm
inanılmaz bel ve kasık ağrım var sanki adet olucam yinemi düşünmekten beklemekten acaba birde karnım indi artık
kızlar yardımmm
tecrübelisin die hatırlıyordum bende ondan dedim..
burdaki ark.hepsi gece doğurdu nerdeyse Allahın izniyle bişi olmaz kötü düşünme..[/QU
sezeryanda neler yaşayacağımı biliyorum ama bu iş tecrübeye bakmıyormuş meğer...her çocuk yeni bir heyecan yeni bir bekleyiş ve sanki hiç çocuğum olmamış,kızımı ben büyütmemişim gibi hissediyorum bazen...yada öyle düşünmek istiyorum çünkü kızım bana çok çektirmişti,ilk doğduğu gün bile hemşireler bana huysuz virjinini getirdik demişlerdi...hastaneyi inletiyordu balböceğim...
ohalde sen pazartesiyi bekle diyenlerdensin...canım ben buara topiği takip edemiyorum sende doğum yapmıştın değilmi....karıştırıyorda olabilirim...
tecrübelisin die hatırlıyordum bende ondan dedim..
burdaki ark.hepsi gece doğurdu nerdeyse Allahın izniyle bişi olmaz kötü düşünme..[/QU
sezeryanda neler yaşayacağımı biliyorum ama bu iş tecrübeye bakmıyormuş meğer...her çocuk yeni bir heyecan yeni bir bekleyiş ve sanki hiç çocuğum olmamış,kızımı ben büyütmemişim gibi hissediyorum bazen...yada öyle düşünmek istiyorum çünkü kızım bana çok çektirmişti,ilk doğduğu gün bile hemşireler bana huysuz virjinini getirdik demişlerdi...hastaneyi inletiyordu balböceğim...
ohalde sen pazartesiyi bekle diyenlerdensin...canım ben buara topiği takip edemiyorum sende doğum yapmıştın değilmi....karıştırıyorda olabilirim...
ben daha doğum yapmadım canım dört gözle bekleyenlerdenim
günler gecmiyor ara ara sancı yokluyor o kadar gelsin istiyorum artk ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?