2011 Nisan Anneleri

mili bebişin döndü mü?

merhabalar, döndü çok şükür... uzun zamandır internet problemi yüzsünden giremedim, umarım herkes iyidir, doğum yapanların gözü aydın yapacak olan bizlere de Allah kolaylık versin.
bebeğim döndü ama biraz kilolu görünüyo- bakalım pzt. randevum var doğum şekli belli olacaktır diye umuyorum.

hadi gözün aydın canım

blues nerelerdesin canım doğurmadın dimi?

Canımm geçmişi okuyodum şimdi gördüm ayy doğuramadım hala yaa pazartesi son günümüz tekrar kontrole gitcez eğer değişiklik olmazsa 1 hafta daha bekleyip sezaryene alırız diyor doktor.. Canım çok sıkkın kaç gündür, her şey normal halbuki, bi problem yokken sezaryene girmek hiç istemiyorum çok stres yaptım bu durumu
Sen nasılsın canım ?

bebişin kilosuy nasıl canım

iyilik canım benim doktorumda 40dan sonra beklemiycek gibi suni sancıdan bahsetmiyo mu?

bebişin kilosuy nasıl canım

Geçen cuma 3500 civarıydı canım..

iyilik canım benim doktorumda 40dan sonra beklemiycek gibi suni sancıdan bahsetmiyo mu?

Hiç bahsetmedi canım yaa, ağrılarım var ama önemsenecek derecede rahatsız etmiyo beni.. Nst de 100 e çıkan sancılar görünüyo ama hissetmiyorum ben

az önce doğumu hızlandırmak ve kolaylaştırmakla ilgili bir başlık okudum, hurma yemek, bol yürüyüş, merdiven inip çıkmak, cinsel ilişki, çörek otu tüketmek, çömelip yer silmek falan yazmışlar ama kimisi uyguluyorum ama işe yaramadı yazmış... hakkımızda hayırlıs, ben şimdilik kaçar- çok uykum geldi, bugünlerde çoook uyuyorum ben yaaa, siz de öyle misiniz?

İyi pazarlar kızlar
2-3 gündür yeni bi eğlencem var; annemin tansiyon ölçmek için getirdiği steteskopla bizim kızın kalp atışlarını yakalamaya çalışıyorum, yakalayınca da çocuk gibi sevinip kalbini dinliyorum miniğin 39 haftalık olduk, iyice sabırsızlanmaya başlıyorum artık

hayırlı uğurlu olsun canım

Ay canım bence bebeğim kanala yerleşti çünkü kasığım ağrırken elimi koyuyordum kalp atışlarını hissettim bebeğimin o da sıkıntıdaydı sabah sekizde başladı ve gecede sürdü sürekli yattım ne oturttu ne yürüttü fenaydı ama dedim doğum sancısı buysa hiçbir şey eşim moralimi bozdu sancıya dayanmıyorum sandı bende kızdım ben bebeğim için endişeleniyorum hareketleri azaldıya bir şey varsa diye akşam nerdeyse gidecektim acile ama elimle iyice dürttüm oğlumu kıpırdayınca rahatladım zaten gece ağrılarım azalınca kıpırdanma başladı yavrum da daraldı içimde bugünde hamdolsun iyyim ama kasığım acıyor benimki gelicek heralde hurma yemeye başladım:) yarında yürüyüşe başlıycam inşaallah

canım gaz sancısı şeklinde de oluyor değişik değişik herkes de aynı değil ishalde ben dün rekor kırdım 4 kere girdim afedersin

Eline sağlık canım çok yoruyorsun kendini

Sen çok yoruyorsun kendini ama
Böyle giderse sezaryen günü gelmeden doğuracaksın.

Bencede

selam arkadaşlar bugün 40+6 yım ama hala doğurmadım... yarına kadar gelmezse doktora gidip sezeryan olucam bu ikinci ilki normal doğumla olmuştu ama şimdi hiç sancım yokken suni sancı almaktan ve bebeğin sıkıntıya girmesinden korkuyorum...bebek biraz da iri gibi... hepimize hayırlı doğumlar...

dikkat et canım kendine dün epey yürüdük bizde sancılandım eşim ne dese beğenirsin sana şuan üzülmüyorum bebeğin gelmesini istediğim için diyor ben kıvranıyorum deli etti benionlar ne anlar takmayalım kafaya
ama bebeklerimiz için az kaldı inş. hayırlısıyla kucağımıza alalımda annen geldimi? ben hurma düzenli yiyorum canım 3 -4 gündür bakalım etki edecekmi yürümeyede başladım dün o kadar yürüdüm üstüne salıncakta sallandım 2 tur öle okudum nette banamısın demedi velet gece yine dayadı sağ kasığıma kafayı öyle uyuduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…