- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.541
mili bebişin döndü mü?
merhabalar, döndü çok şükür... uzun zamandır internet problemi yüzsünden giremedim, umarım herkes iyidir, doğum yapanların gözü aydın yapacak olan bizlere de Allah kolaylık versin.
bebeğim döndü ama biraz kilolu görünüyo- bakalım pzt. randevum var doğum şekli belli olacaktır diye umuyorum.
blues nerelerdesin canım doğurmadın dimi?
Canımm geçmişi okuyodum şimdi gördümayy doğuramadım hala yaa pazartesi son günümüz tekrar kontrole gitcez eğer değişiklik olmazsa 1 hafta daha bekleyip sezaryene alırız diyor doktor.. Canım çok sıkkın kaç gündür, her şey normal halbuki, bi problem yokken sezaryene girmek hiç istemiyorum çok stres yaptım bu durumu
Sen nasılsın canım ?
Canımm geçmişi okuyodum şimdi gördümayy doğuramadım hala yaa pazartesi son günümüz tekrar kontrole gitcez eğer değişiklik olmazsa 1 hafta daha bekleyip sezaryene alırız diyor doktor.. Canım çok sıkkın kaç gündür, her şey normal halbuki, bi problem yokken sezaryene girmek hiç istemiyorum çok stres yaptım bu durumu
Sen nasılsın canım ?
bebişin kilosuy nasıl canım
iyilik canım benim doktorumda 40dan sonra beklemiycek gibi suni sancıdan bahsetmiyo mu?
Geçen cuma 3500 civarıydı canım..
o kadar çok değilmiş canım ya, suni sancı ya da epidural istemezmisin?
senin sezeryan mı olcak canım?
senin sezeryan mı olcak canım?
inşallah normal olur, ama doğuma kadar 4 kiloyu bulabilir dedi doktor, geçen hafta 3250 idi, ben de daha çok büyümeden gelse de normal doğursam diyorum ama kısmet, hiç belirti yok, karnım hala yukarıda görünüyo...
isterim canım istemez miyim, yeter ki normal olsun, epidurale de gerek yok yani normal yollardan gelsin de..
inşallah normal olur, ama doğuma kadar 4 kiloyu bulabilir dedi doktor, geçen hafta 3250 idi, ben de daha çok büyümeden gelse de normal doğursam diyorum ama kısmet, hiç belirti yok, karnım hala yukarıda görünüyo...
bende de tık yok gerçi gaz sancım var doğum belirtisi olabilirmiş bakalım
bende de tık yok gerçi gaz sancım var doğum belirtisi olabilirmiş bakalım
hadi hayırlısı inşallah canım, böyle beklemek çok can sıkıcı :18: inşallah biz de kucaklarız bebişleri problemsiz bi şekilde
selam kızlar nasılsınız?benim prensesim artık allaha şükürler olsun ki kucağımda.1 hafta önce sezeryanla doğum yaptım.uykusuz gecelerimiz başladı ama herşeye rağmen dünyanın en güzel duygusu annelik.allahım dileyen herkese nasip etsin.
slm arkadaşlar yeni doğum yapan arkadaşlarımız hayırlı olsun güle güle büyütün bebişlerinizi Allah bağışlasın biz doğurmayan arkadaşlarada hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inş. Rabbim:26:
canım çok geçmiş olsun neyseki yarın annen geliyormuş canım o gaz ağrısı gibi ağrılar banada geliyor geceleri çok zor gerçekten didem (discopur)arkadaşımız dedi ki bana o ağrılardan bikaç gün sonra doğum gerçekleşmiş
Canım panik oldum birden ben 1 haftadır çok çekiyorum o gaz sancılarından ama doğum sancısının gaz sancısı şeklinde olduğunu hiç düşünmedim.doktoruma sordum o da tam net bişey söylemedi.
göbeğim ve midem çevresinde olan bir ağrı seninki de öyle mi?
selam hoşgeldin..cnm sen büyük ihtimal mayıs annesi olursun :))
nasılsınız kızlar.
ben bugün ikramlıkları bitirdim.
dolaba attım hepsini
yoruldum biraz ama olsun dinlenirim artık
yürüyüşe çıkacaktık ama halim kalmadı hiç.
yarın Allah kerim artık naparım..
ütü yapmayı planlıyorum bu gece yoksa yine çok fena birikecekler..daha zor olacak.
Sen çok yoruyorsun kendini ama
Böyle giderse sezaryen günü gelmeden doğuracaksın.
hayırlı uğurlu olsun canım
Ay canım bence bebeğim kanala yerleşti çünkü kasığım ağrırken elimi koyuyordum kalp atışlarını hissettim bebeğimin o da sıkıntıdaydı sabah sekizde başladı ve gecede sürdü sürekli yattım ne oturttu ne yürüttü fenaydı ama dedim doğum sancısı buysa hiçbir şey eşim moralimi bozdu sancıya dayanmıyorum sandı bende kızdım ben bebeğim için endişeleniyorum hareketleri azaldıya bir şey varsa diye akşam nerdeyse gidecektim acile ama elimle iyice dürttüm oğlumu kıpırdayınca rahatladım zaten gece ağrılarım azalınca kıpırdanma başladı yavrum da daraldı içimdebugünde hamdolsun iyyim ama kasığım acıyor benimki gelicek heralde hurma yemeye başladım:) yarında yürüyüşe başlıycam inşaallah[/B]:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?