- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.561
Ayy cnm yeni gördüm face de bir arkadaş doğumla ilgili uzuuuuunnn bir yazı paylaşmış da onu okuyordum.Amannn ne yapayım yaa iyiyim öyle evdeyimm sıkıldım biraz da kurabiye mi yapasam diyordum içimdenDEnizcimmmmm
Naasılsın canım nasıl gidiyor? Ne yapıyorsun
Cnm benim lansonish göğüs kremi denedin mi???slm ark güzel dilekleriniz için hepinize cokkk tşk ederim.kusura bakmayın tek tek cevap yazamadım.
arkadaşlar dogumdan önce mutlaka catı muayenesi yaptırın yok benim gibi 22 saat sancı cekip sezaryan olmayın.rabbim kurtardı beni cok şükür ama okadar acı yaşadımki anlatamam.sonunda küfür eder gibi sezaryana aldılar.aman sizler dikkatli bilincli olun.
cok şükür bi sıkıntımız yok ama kızlar gögüslerim yara oldu canım yana yana yavrumu emzirmeye calışıyorum bu yara için etkili kesin cözüm yokmu ne kullandıysam fayda etmedi kanıyor sürekli napacam bilmiyorum.
slm ark güzel dilekleriniz için hepinize cokkk tşk ederim.kusura bakmayın tek tek cevap yazamadım.
arkadaşlar dogumdan önce mutlaka catı muayenesi yaptırın yok benim gibi 22 saat sancı cekip sezaryan olmayın.rabbim kurtardı beni cok şükür ama okadar acı yaşadımki anlatamam.sonunda küfür eder gibi sezaryana aldılar.aman sizler dikkatli bilincli olun.
cok şükür bi sıkıntımız yok ama kızlar gögüslerim yara oldu canım yana yana yavrumu emzirmeye calışıyorum bu yara için etkili kesin cözüm yokmu ne kullandıysam fayda etmedi kanıyor sürekli napacam bilmiyorum.
Ayy cnm yeni gördüm face de bir arkadaş doğumla ilgili uzuuuuunnn bir yazı paylaşmış da onu okuyordum.Amannn ne yapayım yaa iyiyim öyle evdeyimm sıkıldım biraz da kurabiye mi yapasam diyordum içimden
Cnm benim lansonish göğüs kremi denedin mi???
merhaba kızlar...yavrumu kucağıma aldım çok şükür..allahım herkese bu duyguyu nasip etsin...kimler kaldı kim doğurdu bilmiyorum ama.ben pazartesi günü sezeryanla yavrumu kucağıma aldım..çok şükür iyiyiz biraz sıkıntılı oldu ama..allah bugünleri de gösterdi.şimdi uykusuz geceler başladı..göğüs uçlarım çok feci ağlaya ağlaya emziriyorum ama gene de yavruma kıyamıyorum.sizlere tavsiyem kremi düzenli kullanın.doğum yapan arkadaşlar bu yaralar nası geçer bi tavsiye verirse sevinirim.allah hepinizin yardımcısı olsun.
Ayy doğum yapıp da göğsü yara olmayan yok sanırım :26:
hepsinde olmayabilir ama sezaryenle ilgili bence bu kadar sık görülmesi daha geç geliyomuş süt ondan oluyomuş galiba
Sezaryenin ilgisi var mı bilmiyorum ama canım biraz da emziermeyi bilmemekle ilgili sanırım.
Bebek tam kavrayamıyorsa ucundan emiyorsa çok yara oluyormuş.
Sezaryenin ilgisi var mı bilmiyorum ama canım biraz da emziermeyi bilmemekle ilgili sanırım.
Bebek tam kavrayamıyorsa ucundan emiyorsa çok yara oluyormuş.
merhaba kızlar...yavrumu kucağıma aldım çok şükür..allahım herkese bu duyguyu nasip etsin...kimler kaldı kim doğurdu bilmiyorum ama.ben pazartesi günü sezeryanla yavrumu kucağıma aldım..çok şükür iyiyiz biraz sıkıntılı oldu ama..allah bugünleri de gösterdi.şimdi uykusuz geceler başladı..göğüs uçlarım çok feci ağlaya ağlaya emziriyorum ama gene de yavruma kıyamıyorum.sizlere tavsiyem kremi düzenli kullanın.doğum yapan arkadaşlar bu yaralar nası geçer bi tavsiye verirse sevinirim.allah hepinizin yardımcısı olsun.
merhaba kızlar dün eve geldik bizle oğluşumla daha sonra detaylı anlatıcam doğumumu sizlere inanın dünanın en güzel duygusu anne olmak şimdi emzirdim uyuyor hiç kucağımdan indirmek istemiyorum inanın gözümden ayıramıyorum doğumu bekleyen tüm arkadaşlara allah bir avazda kolay doğum nasip etsin inşallah.hepinize iyi akşamlar fırsat bulunca giricem detaylar için
slm ark güzel dilekleriniz için hepinize cokkk tşk ederim.kusura bakmayın tek tek cevap yazamadım.
Yaaa kızlar bir şey soracağım. Bebeğin zeytinyağıyla yağlanması konusunda bir bilginiz var mı? Etrafında bunu yapan var mı? Cildine zarar verir mi vermez mi bilemedim, gerçi çocuk doktoruna da soracağım doğumdan sonra ama bilginiz varsa paylaşır mısınız? Etrafımdakiler tutturdu zeytinyağıyla yağlayacaz bilmem ne diye sinirim tepeme çıkacak o olacak sonundaa. Asitli bir yağ değil mi bu sonuçta??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?