2011 Nisan Anneleri

slm ark güzel dilekleriniz için hepinize cokkk tşk ederim.kusura bakmayın tek tek cevap yazamadım.
arkadaşlar dogumdan önce mutlaka catı muayenesi yaptırın yok benim gibi 22 saat sancı cekip sezaryan olmayın.rabbim kurtardı beni cok şükür ama okadar acı yaşadımki anlatamam.sonunda küfür eder gibi sezaryana aldılar.aman sizler dikkatli bilincli olun.
cok şükür bi sıkıntımız yok ama kızlar gögüslerim yara oldu canım yana yana yavrumu emzirmeye calışıyorum bu yara için etkili kesin cözüm yokmu ne kullandıysam fayda etmedi kanıyor sürekli napacam bilmiyorum.

DEnizcimmmmm
Naasılsın canım nasıl gidiyor? Ne yapıyorsun
Ayy cnm yeni gördüm face de bir arkadaş doğumla ilgili uzuuuuunnn bir yazı paylaşmış da onu okuyordum.Amannn ne yapayım yaa iyiyim öyle evdeyimm sıkıldım biraz da kurabiye mi yapasam diyordum içimden
Cnm benim lansonish göğüs kremi denedin mi???

canım çok geçmiş olsun gülsuyuna ayva çekirdeğini atop buzluğa koysana jel oluyormuş birde e vitamini ve kakao yağı diyorlar canım çok memnun kalmış kullananlar bende yazıyorum kenara benm göğüslerim şimdiden yara not alıyorum Allah şifa versin

bendede aynı cnm dün yürüdük epey şimdide gidelim diyoruz kız kardeşimde temizlik yapıyor yaşasın hamilelik canm bnm bana iş yaptırmıyor çok faydalı yazı bende okudum facete

merhaba kızlar...yavrumu kucağıma aldım çok şükür..allahım herkese bu duyguyu nasip etsin...kimler kaldı kim doğurdu bilmiyorum ama.ben pazartesi günü sezeryanla yavrumu kucağıma aldım..çok şükür iyiyiz biraz sıkıntılı oldu ama..allah bugünleri de gösterdi.şimdi uykusuz geceler başladı..göğüs uçlarım çok feci ağlaya ağlaya emziriyorum ama gene de yavruma kıyamıyorum.sizlere tavsiyem kremi düzenli kullanın.doğum yapan arkadaşlar bu yaralar nası geçer bi tavsiye verirse sevinirim.allah hepinizin yardımcısı olsun.

gözün aydın canim allah sıze bağişlasin yavrunuzu, darısi hayırlısyla bizim başımıza inşallah.

merhaba kızlar dün eve geldik bizle oğluşumla daha sonra detaylı anlatıcam doğumumu sizlere inanın dünanın en güzel duygusu anne olmak şimdi emzirdim uyuyor hiç kucağımdan indirmek istemiyorum inanın gözümden ayıramıyorum doğumu bekleyen tüm arkadaşlara allah bir avazda kolay doğum nasip etsin inşallah.hepinize iyi akşamlar fırsat bulunca giricem detaylar için

Sezaryenin ilgisi var mı bilmiyorum ama canım biraz da emziermeyi bilmemekle ilgili sanırım.
Bebek tam kavrayamıyorsa ucundan emiyorsa çok yara oluyormuş.

mrb kızlarr kızm bır hafta meemı tutmadı sezryandan dolayı az sutum geldı zaten.bı kaç gundr dah ayenı tutuyor sılıkon kullndık hep .şimıdıde çekerken çok acıtıyor lanısoh kullnmaya başlayın derım

hep kararsızdım normal mi sezeryan mi diye..herşey kısmet meselesi..bebeğimin boynunda kordon olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldı..normal de denenebilirdi ama riske atamadım..kızım yanımda çok şükür..ama ben ne yalan söyleyim sezeryan çok kolay olur sanıyodum.normalden daha cok korkuyodum.hiç de kolay deilmiş.dikişler sancılar 1 gün sıkıntı yaarattı o önemli değil de spinal anestezi bende baş ağrısı yaptı 3 gün çektim.ama öyle bööyle bi baş ağrısı değil bebeğime zor baktım ölüyorum sandım...çok şükür iim şimdi ama o kadar baş arısı çekene kAdar 10 kere normal doğururdum heralde..ama kısmet işte.olsun buna da şükür şimdi kzımla büyümeye çalışıoz bide göğüs uçlarım iileşirse süper olacak..

kızlar selam, bu da kim demeyin, aralık 2010 annesiyim ben de. bi bakim doğum heyecanınıza dedim, doğum yapanlar göğüs ucu ağrılarından bahsetmişler ben ilk doğumumda da ikincisinde de doktorumun tavsiyesiyle zeytinyağı sürdüm, 1 haftaya iyileşti.
bu arada ilk doğumum normal ikincisi kordon yüzünden sezeryan oldu ve tavsiyem bi engeliniz yoksa normal doğum yapın, sezeryan sonrası çok daha sıkıntılı geçiyor maalesef.
hepinize kolay doğumlar...

Yaaa kızlar bir şey soracağım. Bebeğin zeytinyağıyla yağlanması konusunda bir bilginiz var mı? Etrafında bunu yapan var mı? Cildine zarar verir mi vermez mi bilemedim, gerçi çocuk doktoruna da soracağım doğumdan sonra ama bilginiz varsa paylaşır mısınız? Etrafımdakiler tutturdu zeytinyağıyla yağlayacaz bilmem ne diye sinirim tepeme çıkacak o olacak sonundaa. Asitli bir yağ değil mi bu sonuçta??

Kızlar gözünüz aydın Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin yavrularınızı En hayırlı zamanda da biz bekleyenlere nasip olsun bu muhteşem duygu inşallah..

E vitamini ve kakao yağı,birde arada bepanten ve medacasol kullandım..Her şeyi denedim,bir tek bunlar iyi geldi..

canım ben şimdiden hazırladım bile bebişime özel zeytinyağı .ben biraz kocakarı işlerine ilgiliyim de...
doktoruna sor için rahat etsin.
roll on kutularını iyice yıkadım içine zeytinyağı koycam başka bir topikte tavsiye etmişler. altını değiştirip temizledikten sonra roll onla elini değmeden sürmek kolay oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…