2011 Nisan Anneleri

sağol canım yok canım gidemem zaten aynen beni düşünmeyni ben ne düşünücem

Maşaallah canım kilosunun fazla çıkmasının sebebi gaz olabilir doktroum öyle demişti

Canım banda on gün geçebilir ilk bebekde oluyoe dedi baş aşağı döndü ama kanala girmedi daha daha var dedi yani mide kısmın boşalınca bir haftaya bekle doğumu dedi benimki hala midemde, benimkide son iki kontoroldür kiloyu çok az alıyor hep on gün önde giderdi on gün geri çıkıyor artık bende üzüldüm ama doktor normal dedi 2800

selaaaaam kızlar ben geldim oğluşumla 3400 gr 50 cm doğdu şimdi evdeyiz ve allaha şükür iyiyiz daha sonra ayrıntılı anlatırım

Maşaallah süphanallah canım Allah bağışlasın

slm kızlar

doğamayan bi biz kaldık sanırım ayyyyyyyyy deliricem artık sağ salim alsam bir kızımı ne sancı ne ağrı hiçbirşeyim yok (((

sende o kaynana varken doğurman lazımdı o kadar iş yapmaya

ben varımm..
belime sancı giriyor korkuyorum kimse yok yanımda
salı gününü bari beklesin de annemler gelmiş olsun

Canım yordun kendini tabi aman çok yüklenme ya dediğin gibi anneler gelseydi de yapsaydın ya da bir iki gün öncesi yapsaydın

bana cevap yazan arkadaşalrın hepsine teşeşür ediyorum,darısı en kısa zamanda başınıza in şaşlah,doğum yapğan arkadaşlarad hayırlı olsun gözünüz aydın diyorum,bi arkadaşında bebeği küvezdeymiş onda geçmişi olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur yavrun

Canım ya temizlik yaptın bugün ondan olabilir panik yapma hemen

yaaben özellikle annem gelmeden bitirme derdindeyim..aneme iş bıarkmak istemiyorum kadın zaten çok yorgun.
biraz uyudum baktım geçmiş.bir an korktum valla

Geçmiş olsun, çatı muayenesini kolayca atlatmışsın. Benimki yapmayacak galiba ben de sormadım.
Bugün kontrole gittim ben de; normalde benim tarih 25 Nisan ama bugün baktı bana da suyu epey azalmış, başı da doğum kanalına güzelce yerleşmiş, gününü beklemez sanırım 1 haftaya kadar gelebilir dedi doktor. Dün geceden beri de kalça kemiğim nasıl ağrıyor yaa, bu ağrı devam edecekse gelsin bir an önce, gece ağrıdan doğru düzgün uyuyamadım
Burcu boğa olsun perşembe cuma falan gelsin de diyorum Bakalım hanfendi nasıl karar verecek.

slmm kızlar biz doğurmadık doktora gittik gelmeyede pek niyeti yok kuzumun sanırımbaşı aşağıda ama kanala yerleşmemiş bol yürüyeceğiz 3550 51 cm 39 haftalık gözüküyoruz ama takılmıyorum usg yanılıyor kilolarda suyumuz hareketleri sağlıklı olduğu için nstye gerek görmedi sanırım mayısa kalıcaz boğa burcu olmasını istiyordum zaten

slm arkadaşlar nasılsınız.hatırlayan varsa cuma günü kontrolüm var demiştim.ogün 2 cm acıklık ve yüksek tansiyonla hastaneye yatışım yapıldı saat 14.30 suni sancı verildi.akşama kendi sancılarım başladı.ama cumartesi saat 8 e kadar sancı cektim rahmim zor acıldı.8 cm oldugunda artık dogum hazırlıgı yapılıyorduki catımın dar oldugunu ve bebegin aşagı inmedigini söylediler ve sezeryana aldılar.cokkk acılar cektim arkadaşlar rabbim kimseleri o yollada bırakmasın.sonunda evimize geldik bir kızım oldu cok şükür.dogum hikayemi anlatırım sonra.rabbim dogum yapacak arkadaşlara kolaylık versin

canım benim zor bir süreç olmuş ama kızına kavuşmuşsun Allah bağışlasın Rabbim anneli babalı büyütsün

Teşekkür ederim canım.
Kanala yerleştiyse yakındır senin doğum.
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah....

Senin durumun da benimki gibi, hayırlısı bakalım.

Gözün aydın canım, en kötüsü önce o ağrıyı çekip sonra ameliyat olmak herhalde.
O açıdan çatı muayenesinin yapılması önemli demek ki

Kız ben seni doğurdu zannediyordum foruma da pek giremiyorsun galiba

Evet pek uğramıyorum. Doğurmadım zaten benimkinin gelmeye niyeti de yok. 9 ay daha kalacak bıraksam. Çıkınca ablasıyla kreşe başlatacağım.
Yarın kontrolüm var. En son 0,5 cm açıklık vardı o da kızımdan kalmaymış. Başı yukarıda, suyu bol, plasentası genç. Herşey tıkırında maşallah. Kilo 4'ün üzerinde. Ben bu çocuğu nasıl doğuracam merak ediyorum. Salı günü 40 hafta doluyor. Dr daha fazla tutmam suni sancı veririm. 2 cm açılınca epidural takarız seni yormam olursa normal olmazsa sezeryan yaparız dedi. Bakalım.

ben varımm..
belime sancı giriyor korkuyorum kimse yok yanımda
salı gününü bari beklesin de annemler gelmiş olsun

Benim annemi göndereyim. Kadın doğum beklemekten sıkıldı zaten. Hiç değilse senin yanında biraz atraksiyon yapar.

Geçmiş olsun canım seni pek hırpalamışlar. Artık bebeğin yanında çok şükür herşey geride kaldı.

gözün aydın canım.zorluk çekmişsin ama olsun sonu güzel olan acılar unutulur inşallah.
çatı muayenesi yapılması çok gerekli demekki

kızlar ben (ESRAesn) esen elbir baydurun kız kardeşiyim ablam 15.04.2011 sabah 10.45te spinal sezeryan ile 3680 gram 52 cm yusuf tuğramızı dünyaya getirmiştir sizlere iletmemi istedi bebeğin durumu iyi ablamın da biraz sancısı var

Cnm maş oğluşunaAma dediğin gibi usg lere artık ben de güvenmiyorum çok fazla...Zaten bebimki de hep minik çıkıyor belki de onda inanmak istemiyorum
Valla ben de bol bol yürüyüş yapıyorum hatta dün biraz abartmışım 2 saat yürüdük eşimle sonra da belm ağrıdı

Cnm benim öncelikle gözün aydın yavruna kavuşmuşsun...Zor süreçler atlatmışsın...Allah ağrını sızını bir an önce dindirsin inş.

Ohoooo biz nisan anneleri olarak durmuyoruz ki hiç her an bir doğum haberi valla
Tebrikler cnm Allah analı babalı büyütsün inş.

yaaben özellikle annem gelmeden bitirme derdindeyim..aneme iş bıarkmak istemiyorum kadın zaten çok yorgun.
biraz uyudum baktım geçmiş.bir an korktum valla

Haklısın canım ama annen gelmeden doğum başlarsa zor olur, ben yapamıyorum artık kaynatamın burda olması çok yordu beni sabah keyifsiz kalktım sonrada karnımın sol tarafına ağrı saplandı hareket ettirmedi duşa girdim saçımı zor şampuanladım eşim giydirdi çorabımı hemen sarındım yattım üşüyordum da üşüttüm galiba gaz snacısı gibi bir şey regli olmadan öncede böyle bağırsak ağrıları çekerdim o yüzden endişeliyim yoksa doğum mu diye annem yarın sabah gelicek inşaallah o gelmeden olmasa dün çarşıya çıktım az yürüdüm bugünde alıcaklarımı almamıştım alırım dedim nerde yürütmüyor ağrı

Hayırlısı olsun canım kanala yerleşince bir hafta sürer diyorlar

benim de girmemişdi canım bana da on gün geçebilir ilk bebeklerde olur normal dedi bebeğine de maşaallah

Canım hayırlı olsun bebeğin niye bu çatı muayenesini son ana bırakıyorlar çok saçmaya boşuna eziyet çektiriyolar

kızlar kasılamalar varsa sancı da gelecektir biliyorsunuz ben 3 cm acıklıgı sancısız halletim :)))

canım benim kasılmalarım iki aydır var ama sancıyla alakası yok bir haftadır artık akşamları ağırlaşıyorum ağrım sızım oluyor

Hayırlı uğurlu olsun maşaallah

selam canlarım bebişimiz uyuyor çok şükür herşey yolunda özledim sizleri

Maşaallah canım ne güzel kavuştun sonunda

selam kızlar nasılsınız?benim prensesim artık allaha şükürler olsun ki kucağımda.1 hafta önce sezeryanla doğum yaptım.uykusuz gecelerimiz başladı ama herşeye rağmen dünyanın en güzel duygusu annelik.allahım dileyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…