- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.501
hadi gözün aydın gitmiş kurtulmuşsun.dinlen biraz ve dediğim gibi asla düğüne gitmeye kalkışma..seni kimse düşünmüyorsa sen düşüneceksin cnm
azcık oturayım gazete falan okyayım kalkkıcam bende...
Selam hekese
Kontrolden geldik, çatı muayenesi de yapıldı.
Kendimi korkuttuğum kadar bir şey yokmuş ama yine de rahatsız edici bir durum tabii.
Kızım kanala girmeye başlamış ama henüz tam yerleşmemiş.
Normal doğum için bir engel yokmuş.
Suyun azalmış ama problem yok dedi :44:
Kızım epeyce uzun boylu olacak.
37+2 deyiz ama boy 39+2 çıkıyor.
Kilosu 3100 gramdı geçen hafta şimdi 3850 çıkmış ama doktor mümkün değil böyle olması bacak boyu uzun olduğu için o kadar çıkıyor dedi.
En fazla 3500 belki o kadar bile değildir dedi.
Kafa çevresi, karın çevresi normal çıkıyor.
NST de de sancı çıkmadı.
Bizden böyle...
Doğuma gidenlerden haber yok sanırım.
merhaba bizde kontrolden geldik geçen hafta kızıma 3600dedi doktorumuz bu hafta 3400 haftaya da gelmezmiş 27 nisandan sonra bekliyoruz falan filan dedi benim sata göre 22 nisanda doluyor haftaya doktorum yurtdışına gidecek tam doğum üstü olucak şey değil diyor arkadaşlarım var onlar girer kızım 38+4 çıktı sanki gerilemiş gibi üzüldüm bu hafta ilk kez hep önde çıkıyordu:44:
selaaaaam kızlar ben geldim oğluşumla 3400 gr 50 cm doğdu şimdi evdeyiz ve allaha şükür iyiyiz daha sonra ayrıntılı anlatırım
slm kızlar
doğamayan bi biz kaldık sanırım ayyyyyyyyy deliricem artık sağ salim alsam bir kızımı ne sancı ne ağrı hiçbirşeyim yok(((
ben varımm..
belime sancı giriyor korkuyorum kimse yok yanımda
salı gününü bari beklesin de annemler gelmiş olsun
ben varımm..
sağol canım yok canım gidemem zaten aynen beni düşünmeyni ben ne düşünücem
Maşaallah canım kilosunun fazla çıkmasının sebebi gaz olabilir doktroum öyle demişti
Canım banda on gün geçebilir ilk bebekde oluyoe dedi baş aşağı döndü ama kanala girmedi daha daha var dedi yani mide kısmın boşalınca bir haftaya bekle doğumu dedi benimki hala midemde, benimkide son iki kontoroldür kiloyu çok az alıyor hep on gün önde giderdi on gün geri çıkıyor artık bende üzüldüm ama doktor normal dedi 2800
Maşaallah süphanallah canım Allah bağışlasın
sende o kaynana varken doğurman lazımdı o kadar iş yapmaya
Canım yordun kendini tabi aman çok yüklenme ya dediğin gibi anneler gelseydi de yapsaydın ya da bir iki gün öncesi yapsaydın
Canım ya temizlik yaptın bugün ondan olabilir panik yapma hemen
Selam hekese
Kontrolden geldik, çatı muayenesi de yapıldı.
Kendimi korkuttuğum kadar bir şey yokmuş ama yine de rahatsız edici bir durum tabii.
Kızım kanala girmeye başlamış ama henüz tam yerleşmemiş.
Normal doğum için bir engel yokmuş.
Suyun azalmış ama problem yok dedi :44:
Kızım epeyce uzun boylu olacak.
37+2 deyiz ama boy 39+2 çıkıyor.
Kilosu 3100 gramdı geçen hafta şimdi 3850 çıkmış ama doktor mümkün değil böyle olması bacak boyu uzun olduğu için o kadar çıkıyor dedi.
En fazla 3500 belki o kadar bile değildir dedi.
Kafa çevresi, karın çevresi normal çıkıyor.
NST de de sancı çıkmadı.
Bizden böyle...
Doğuma gidenlerden haber yok sanırım.
slm arkadaşlar nasılsınız.hatırlayan varsa cuma günü kontrolüm var demiştim.ogün 2 cm acıklık ve yüksek tansiyonla hastaneye yatışım yapıldı saat 14.30 suni sancı verildi.akşama kendi sancılarım başladı.ama cumartesi saat 8 e kadar sancı cektim rahmim zor acıldı.8 cm oldugunda artık dogum hazırlıgı yapılıyorduki catımın dar oldugunu ve bebegin aşagı inmedigini söylediler ve sezeryana aldılar.cokkk acılar cektim arkadaşlar rabbim kimseleri o yollada bırakmasın.sonunda evimize geldik bir kızım oldu cok şükür.dogum hikayemi anlatırım sonra.rabbim dogum yapacak arkadaşlara kolaylık versin
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun, çatı muayenesini kolayca atlatmışsın. Benimki yapmayacak galiba ben de sormadım.
Bugün kontrole gittim ben de; normalde benim tarih 25 Nisan ama bugün baktı bana da suyu epey azalmış, başı da doğum kanalına güzelce yerleşmiş, gününü beklemez sanırım 1 haftaya kadar gelebilir dedi doktor. Dün geceden beri de kalça kemiğim nasıl ağrıyor yaa, bu ağrı devam edecekse gelsin bir an önce, gece ağrıdan doğru düzgün uyuyamadım
Burcu boğa olsun perşembe cuma falan gelsin de diyorumBakalım hanfendi nasıl karar verecek.
slmm kızlar biz doğurmadık doktora gittik gelmeyede pek niyeti yok kuzumun sanırımbaşı aşağıda ama kanala yerleşmemiş bol yürüyeceğiz 3550 51 cm 39 haftalık gözüküyoruz ama takılmıyorum usg yanılıyor kilolarda suyumuz hareketleri sağlıklı olduğu için nstye gerek görmedi sanırım mayısa kalıcaz boğa burcu olmasını istiyordum zaten
slm arkadaşlar nasılsınız.hatırlayan varsa cuma günü kontrolüm var demiştim.ogün 2 cm acıklık ve yüksek tansiyonla hastaneye yatışım yapıldı saat 14.30 suni sancı verildi.akşama kendi sancılarım başladı.ama cumartesi saat 8 e kadar sancı cektim rahmim zor acıldı.8 cm oldugunda artık dogum hazırlıgı yapılıyorduki catımın dar oldugunu ve bebegin aşagı inmedigini söylediler ve sezeryana aldılar.cokkk acılar cektim arkadaşlar rabbim kimseleri o yollada bırakmasın.sonunda evimize geldik bir kızım oldu cok şükür.dogum hikayemi anlatırım sonra.rabbim dogum yapacak arkadaşlara kolaylık versin
Kız ben seni doğurdu zannediyordum foruma da pek giremiyorsun galiba
ben varımm..
Cnm maş oğluşunaslmm kızlar biz doğurmadık doktora gittik gelmeyede pek niyeti yok kuzumun sanırımbaşı aşağıda ama kanala yerleşmemiş bol yürüyeceğiz 3550 51 cm 39 haftalık gözüküyoruz ama takılmıyorum usg yanılıyor kilolarda suyumuz hareketleri sağlıklı olduğu için nstye gerek görmedi sanırım mayısa kalıcaz boğa burcu olmasını istiyordum zaten
Cnm benim öncelikle gözün aydın yavruna kavuşmuşsun...Zor süreçler atlatmışsın...Allah ağrını sızını bir an önce dindirsin inş.slm arkadaşlar nasılsınız.hatırlayan varsa cuma günü kontrolüm var demiştim.ogün 2 cm acıklık ve yüksek tansiyonla hastaneye yatışım yapıldı saat 14.30 suni sancı verildi.akşama kendi sancılarım başladı.ama cumartesi saat 8 e kadar sancı cektim rahmim zor acıldı.8 cm oldugunda artık dogum hazırlıgı yapılıyorduki catımın dar oldugunu ve bebegin aşagı inmedigini söylediler ve sezeryana aldılar.cokkk acılar cektim arkadaşlar rabbim kimseleri o yollada bırakmasın.sonunda evimize geldik bir kızım oldu cok şükür.dogum hikayemi anlatırım sonra.rabbim dogum yapacak arkadaşlara kolaylık versin
Ohoooo biz nisan anneleri olarak durmuyoruz ki hiç her an bir doğum haberi vallakızlar ben (ESRAesn) esen elbir baydurun kız kardeşiyim ablam 15.04.2011 sabah 10.45te spinal sezeryan ile 3680 gram 52 cm yusuf tuğramızı dünyaya getirmiştir sizlere iletmemi istedi bebeğin durumu iyi ablamın da biraz sancısı var
yaaben özellikle annem gelmeden bitirme derdindeyim..aneme iş bıarkmak istemiyorum kadın zaten çok yorgun.
biraz uyudum baktım geçmiş.bir an korktum valla
Geçmiş olsun, çatı muayenesini kolayca atlatmışsın. Benimki yapmayacak galiba ben de sormadım.
Bugün kontrole gittim ben de; normalde benim tarih 25 Nisan ama bugün baktı bana da suyu epey azalmış, başı da doğum kanalına güzelce yerleşmiş, gününü beklemez sanırım 1 haftaya kadar gelebilir dedi doktor. Dün geceden beri de kalça kemiğim nasıl ağrıyor yaa, bu ağrı devam edecekse gelsin bir an önce, gece ağrıdan doğru düzgün uyuyamadım
Burcu boğa olsun perşembe cuma falan gelsin de diyorumBakalım hanfendi nasıl karar verecek.
slmm kızlar biz doğurmadık doktora gittik gelmeyede pek niyeti yok kuzumun sanırımbaşı aşağıda ama kanala yerleşmemiş bol yürüyeceğiz 3550 51 cm 39 haftalık gözüküyoruz ama takılmıyorum usg yanılıyor kilolarda suyumuz hareketleri sağlıklı olduğu için nstye gerek görmedi sanırım mayısa kalıcaz boğa burcu olmasını istiyordum zaten
kızlar kasılamalar varsa sancı da gelecektir biliyorsunuz ben 3 cm acıklıgı sancısız halletim :)))
kızlar ben (ESRAesn) esen elbir baydurun kız kardeşiyim ablam 15.04.2011 sabah 10.45te spinal sezeryan ile 3680 gram 52 cm yusuf tuğramızı dünyaya getirmiştir sizlere iletmemi istedi bebeğin durumu iyi ablamın da biraz sancısı var
selam canlarım bebişimiz uyuyor çok şükür herşey yolunda özledim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?