- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.601
bişey soracağım benim öyle nişanım falan gelmedi ama dün geceden bu tarafa adet sancısı gibi belimde karnımda beni çok rahatsız etmeyen bir sancı var bu tip ağrısı olan varmı acaba?
bişey soracağım benim öyle nişanım falan gelmedi ama dün geceden bu tarafa adet sancısı gibi belimde karnımda beni çok rahatsız etmeyen bir sancı var bu tip ağrısı olan varmı acaba?
Canım cuma günü benim öyle bi sancım vardı akşama doğru başladı akşam 10 gibi sancılarım sıklaştı 5-10 dakikada bir sancı oluyor ama dediğin gibi rahatsız etmeyen ince bi sancıydı hastaneye gittik nst de sancılarım çıktı 60-70 hatta iki kere 100ü bulan sancılar ama 1 cm açılmam bile yoktu dr yatışını yapalım dedi ama ben evde beklemeyi tercih ettim iyiki orda kalmamışım eve geldikten sonra sancılarım azalarak kesildi bugün pazartesi ve bende hiç sancı falan yok olsa da çok şiddetlenmediği sürece gitmmiiycem hasaneye
Senin ilk çocuk değil herhalde Empatik.
İkincide daha tecrübeli oldukları için daha rahat hareket ediyor hamileler.
Biz olsak hemen kabul ederdik yatışı:))
Senin ilk çocuk değil herhalde Empatik.
İkincide daha tecrübeli oldukları için daha rahat hareket ediyor hamileler.
Biz olsak hemen kabul ederdik yatışı:))
Yok canım ilk çocuk ama ne bileyim hastanede beklemek bana çok soğuk geldi sancılarım çok şiddetli olmamasına rağmen hastanede kaldığım o bir saat süresince hep yatakta kaldım yarım saatten fazla nstye bağlı kaldım evde daha rahat yürürüm rahat olurum diye düşündüm,
Bide açıkcası 1cm bile açıklığımın olmadığını öğrenince o gece olmayacağına inandım iyiki de gelmişim baksanıza aradan 3 günçti ve bende sancı falan yok o nasıl bişeydi anlamadım
Zaten kendimi şartlandırdım sancılarım 3-4 dakikaya düşmeden ve gerçekten şiddetli olarak hissetmeden gitmiycem hastaneye
Yok canım ilk çocuk ama ne bileyim hastanede beklemek bana çok soğuk geldi sancılarım çok şiddetli olmamasına rağmen hastanede kaldığım o bir saat süresince hep yatakta kaldım yarım saatten fazla nstye bağlı kaldım evde daha rahat yürürüm rahat olurum diye düşündüm,
Bide açıkcası 1cm bile açıklığımın olmadığını öğrenince o gece olmayacağına inandım iyiki de gelmişim baksanıza aradan 3 günçti ve bende sancı falan yok o nasıl bişeydi anlamadım
Zaten kendimi şartlandırdım sancılarım 3-4 dakikaya düşmeden ve gerçekten şiddetli olarak hissetmeden gitmiycem hastaneye
bugün yarın gelir inşallah canım...
bende kocaya süpürttüm heryeri sildirdim bende toz aldım..yattım sonra..uykum var ya gece boyu sırt ağrısından,çatı kemiklerimin ağrısından uyuyamadım:2:
bugün yarın gelir inşallah canım...
bende kocaya süpürttüm heryeri sildirdim bende toz aldım..yattım sonra..uykum var ya gece boyu sırt ağrısından,çatı kemiklerimin ağrısından uyuyamadım:2:
Eki Görüntüle 179676 Eki Görüntüle 179677 Eki Görüntüle 179678
Arkadaşlar merhaba..2 ay kadar önce aldığım bebek karyolasını satmak istiyorum hiç kullanılmadı. ikiz bebek bekliyorduk ama malesef bebeklerimden birini kaybettim. karyolayı kurduk hiç ellenmedi bile kaldı öyle. malzemesi çok kaliteli. bütün eşyalarımızı çifter çifter ve aynı mağazadan aldığımız için çok uyguna almıştık. piyasayı araştıranlar zaten bu karyolanın fiyatını bilirler. içinin hazır bebek yatağı ve uyku seti de mevcut. uyku setini ben kirlenmesin diye açıp sermemiştim. eşim de evde yalnız onları takmadan çekmiş fotoları ama uyku seti de mevcut. hepsiyle beraber vericem. 425 e almıştım. aynen satıyorum. kurulduğu için 2. ele giriyor ama dediğim gibi acele edip de 2 ay önceden aldığımız için sıkıntı oldu ilgilenenler özel mesaj atsınlar lütfen
Aaaa nişanın mı geldi kiiii????Eğer öyleyse yakındır senin doğum bence
kızlar merhaba perşembe sezeryana gireceğim tam 38 hafta olacak çocuk iri ve suyum fazla olduğu için alalım dedi doktor ama ne bilim erken değil mi bi yardımcı olsanız rahatlamaya çok ihtiyacım var :18:
canim sen bilirsin ama madem sezaryen olacak bir hafta daha beklesn drlar hep söylüyor orda kaldiği her gün daha iyi gelişiyor birde şöyle bir durum var doğuran arkadaşlarda görduk ultrasonda düşuk kılolu veya iri denılenler normal oldu 38+li haftalarda bebeğin emme refleksi gelişiyor ve anneden bebeğe antikor geçiyormuş bu antikorlar dokduktan sonra bebeği mikroplara karşi bağişiklk kazandriyor biraz daha beklesen iyi olur bence yinede facede de yaz 38. Haftada doğum yapan kisslar tecrübelerni yazarlar
selam kızlar
doğum yapan anneler allah analı babalı büyütsün inşallah.
benim oğlumda 4 nisanda dünyaya geldi.
10 gün küvezde kaldı malesef kanında enfeksiyon riski çok yüksek çıktı.antibiotik tedavisi gördü.şimdi evimizdeyiz allaha şükür.
çok geçmiş olsun cnm ne enfeksiyonu ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?