- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #53.361
kızlaaaar acil yardım lütfen oğlum kaka yapmayalı bi günden fazla oldu. çok fazla bi huzursuzluğuda yok şimdilik ama korkuyorum fırtına öncesi sessizlikmi acaba bu die. geçen de böyleydi ama 2 gün sonra kendisi yaptı ama yoğundu biraz kakası neden böyle olduysa bi anda hiç bişeyini değiştirmedim halbuki son günlerde nolduysa.. siz naptınız bunu yaşayan varmıııı?
kızlaaaar acil yardım lütfen oğlum kaka yapmayalı bi günden fazla oldu. çok fazla bi huzursuzluğuda yok şimdilik ama korkuyorum fırtına öncesi sessizlikmi acaba bu die. geçen de böyleydi ama 2 gün sonra kendisi yaptı ama yoğundu biraz kakası neden böyle olduysa bi anda hiç bişeyini değiştirmedim halbuki son günlerde nolduysa.. siz naptınız bunu yaşayan varmıııı?
slm kızlar 2hafta önce benimde bebeğimin bezinde pembemsi lekeler vardı sabah görünce korktum hemen sağlık ocağına götürdüm dr. kan olabilir hemen bi hastaneye götürün tahlil yapsınlar dedi hemen götürdüm kan değilmiş sıvı kaybı oluşmuş havalar çok sıcak olduğu için su ver dedi dr. tahlil yaptırdık bişey çıkmadı çok şükür dr. muayene etti gelişimi çok güzel hiç bi sorunu yok çok iyi bakılmış yaşıtlarından da iri bi bebek ama obez değil dedi bebeğe su verme sen kendin 3-4litre su iç dedi 3 gündür içiyorum ama çok zorlanıyorum ben hiç bu kadar su içmemiştim bir günde midem bulanıyo artık ama bebeğimin idrarındaki lekerde olmuyo bebeğim iç,n içmek zorundayımmm
herkese selam kızlar bizde ttalden geldik daha doğrsu tatil denemz buna bebişle aileleri ziyaret ettik kararlym bebişim 1 yasına grene kadr bi daha bi yere gtmek
yok:)))) bzde 3.ayda emme sawaşı werdk resmen zorla emdrdim şimdi gecti rahat emyr ama su nada öle atrafına bakaamk istyr 2 cekyr bi etrafına bakyr
çok hareketli bzkide hayatta yatıramyrm yere ertık surekli ayaga kalkmak istyr napcaz blmyrm ugrascaz galii ii olsunlar da bugun ası olduk şimdye kadr iidi de biraz mayıştı yaaa bu aşılar neden bu kadr agır yaaa((
bugün hastaneye gittik asya sonda ile ilaçlı film çekildi sonda takılırken ceseret edemedim kalınvalidem girdi içeri asyayı tuttu sonra röntgen odasına gittik çok ağladı kızım bende çok ağladım idrarda kaçak yokmuş böbrekte genişleme varmış sadece.. antibiyotiği bırak dedi doktor böyle takip edecez dedi bir haftada 230 gr almış 5,390 olmuş inşallah daha iyi olacak
bu arada benim sıpa da çeneye vurdu kendini emerken bile şarkı söylüyo. hele ki babası bi ses etsin tamam..hayatta ağzına almıyo meemeyi cevap vericem diye iyice soytarı oldu bunlar ya:)
bugün hastaneye gittik asya sonda ile ilaçlı film çekildi sonda takılırken ceseret edemedim kalınvalidem girdi içeri asyayı tuttu sonra röntgen odasına gittik çok ağladı kızım bende çok ağladım idrarda kaçak yokmuş böbrekte genişleme varmış sadece.. antibiyotiği bırak dedi doktor böyle takip edecez dedi bir haftada 230 gr almış 5,390 olmuş inşallah daha iyi olacak
cnm 1 2 saat hiç de az deil..bizimki de öle..bide huy edindi..25 30 dk uyuyo pat kalkıo..gece uykunuz iidir öğlen uyumuoysa..gece uyuyan ekler genelde memede uyuyarak ve şekerlemelerle günü bitiro demişti ebemiz gerçekten bizimki öle mesela..memede uyudunu uyku sayıyo emme bitince bi gerilio bi gerilio sanki saatlerce uyumuş gibi bi mutluluk..uykusu gelince gene bi huysuz kız 20 dk uyku gene onun keyfini yerine getiro...
cnm 1 2 saat hiç de az deil..bizimki de öle..bide huy edindi..25 30 dk uyuyo pat kalkıo..gece uykunuz iidir öğlen uyumuoysa..gece uyuyan ekler genelde memede uyuyarak ve şekerlemelerle günü bitiro demişti ebemiz gerçekten bizimki öle mesela..memede uyudunu uyku sayıyo emme bitince bi gerilio bi gerilio sanki saatlerce uyumuş gibi bi mutluluk..uykusu gelince gene bi huysuz kız 20 dk uyku gene onun keyfini yerine getiro...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?