- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.101
günaydın kızlar nasılsınız bız ıyıyız cok sukur:teytey:
cnm forumda ikimizden başka kimse yok
kayseride 5 sene oturduk biz oğlum kayseride doğdu
çok sevdim ben kayseriyyi ve çokda özledim
sen görevli olarakmı bulunuyorsunuz
yoksa oralımısınız
canım ben buranın yerlısıyım yanı dogma buyume buradayım bende kayserıden baska yerde yapamam cunkı cok sevıyoum burayı.
günaydın kızlar, buğün akşam kontrolümüz var ve ben çok heyecanlıyım kalbim pıt pıt atıyor ve evham yapıyorum elimde olmadan dua edin abna minnoşumu sağsağlim göreyim teyzeleri....
günaydın kızlar, buğün akşam kontrolümüz var ve ben çok heyecanlıyım kalbim pıt pıt atıyor ve evham yapıyorum elimde olmadan dua edin abna minnoşumu sağsağlim göreyim teyzeleri....
arkadaşlar çok teşekkürler ALLAH a şükür eşim iyi o gece sabah 5 te anca ulaşabildik durumu iyi çok şükür ama ben hiç değildim hastnelik olduk insan ın en yakınlarını kaybetme hissine kapılmasıı bile gerçekten çok kötüymiş ALLAH kimseye yaşatmasın.O gece sabaha karşı okadar kotu oldumkı kaınım bacaklarım resmen kaskatı kesıldı ağlamaktan kramplar girdi karnıma ama çok şükür iyiz şmdi ama inanın 2 gün kendime gelemedim buarada yazılan msj ları falan hiç okumayadım şimdiokumaya bailıycam umarım güzel haberler vardır öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişkolara iyi bakın....ALLLAH a emanet olun....
günaydın kızlar nasılsınız fazla giremiyorum bebeişler nasıl :))
benim bugün kontrolum var insallah saglıklı bi şekilde görrüm bebeğimi
bugün amniyosentez için randevü alıcaz doktordan cok korkuyorum eşim ve ben anemi tasıyıcılaıyız insallah bebeğimize bulastırmamısızdır hem yaptırmaya korkuyoru hem sonuclarına allah korktugumuzu basımıza getirmesin aminn
günaydın kızlar nasılsınız fazla giremiyorum bebeişler nasıl :))
benim bugün kontrolum var insallah saglıklı bi şekilde görrüm bebeğimi
bugün amniyosentez için randevü alıcaz doktordan cok korkuyorum eşim ve ben anemi tasıyıcılaıyız insallah bebeğimize bulastırmamısızdır hem yaptırmaya korkuyoru hem sonuclarına allah korktugumuzu basımıza getirmesin aminn
kızlar günaydın
cumartesi 2 li test yaptırmıştık. Sonuçları bugün ya da yarın çıkacakmış, heyecanla beklemekteyim. Doktorum arayacak çıkınca.Elim telefondaeyvahedigeldismileHayırlısı bakalım, inşallah hepimiz güzel haberler alırız:Saruboceq:
güzel haberler alacaksın canım gönlünü ferah tut :))
sağol hayatım hepimiz inş. insan bu dönemde başka birilerinden birşeyler duymak istiyor, kendi kendine verdiğin telkin bir yere kadar idare ediyor en azından benim için öyle. O yüzden cevap verdiğin için de teşekkür ederim. Bugün kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?