2011 Nisan Anneleri

cnm forumda ikimizden başka kimse yok
kayseride 5 sene oturduk biz oğlum kayseride doğdu
çok sevdim ben kayseriyyi ve çokda özledim
sen görevli olarakmı bulunuyorsunuz
yoksa oralımısınız

canım ben buranın yerlısıyım yanı dogma buyume buradayım bende kayserıden baska yerde yapamam cunkı cok sevıyoum burayı.

günaydın kızlar, buğün akşam kontrolümüz var ve ben çok heyecanlıyım kalbim pıt pıt atıyor ve evham yapıyorum elimde olmadan dua edin abna minnoşumu sağsağlim göreyim teyzeleri....

günaydın kızlar, buğün akşam kontrolümüz var ve ben çok heyecanlıyım kalbim pıt pıt atıyor ve evham yapıyorum elimde olmadan dua edin abna minnoşumu sağsağlim göreyim teyzeleri....

annesi seni melekler gıbı beklıyordur emın ol oda senı cok ozlemıstır.ben hep boyle dusunuyorum o nasıl bıızm yavrumuz parçamızsa bızde onun annesıyız emınımkı oda bızı ozluyordur.kızlar bebegınızı her zaman sevın elınız hep karnınızın uzerınde onunla ıletısıme gecerek dursun.hihoyyyt

geçmiş olsun canım.neyseki allaha çok şükür hepiniz iyiymişsiniz

günaydın kızlar nasılsınız fazla giremiyorum bebeişler nasıl :))
benim bugün kontrolum var insallah saglıklı bi şekilde görrüm bebeğimi
bugün amniyosentez için randevü alıcaz doktordan cok korkuyorum eşim ve ben anemi tasıyıcılaıyız insallah bebeğimize bulastırmamısızdır hem yaptırmaya korkuyoru hem sonuclarına allah korktugumuzu basımıza getirmesin aminn

Günaydın,inşallah bebiş sağlıklıdır ve güzel haberler alırsınız

günaydın canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz. inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

kızlar günaydın

cumartesi 2 li test yaptırmıştık. Sonuçları bugün ya da yarın çıkacakmış, heyecanla beklemekteyim. Doktorum arayacak çıkınca.Elim telefondaeyvahedigeldismileHayırlısı bakalım, inşallah hepimiz güzel haberler alırız:Saruboceq:

güzel haberler alacaksın canım gönlünü ferah tut :))

güzel haberler alacaksın canım gönlünü ferah tut :))

sağol hayatım hepimiz inş. insan bu dönemde başka birilerinden birşeyler duymak istiyor, kendi kendine verdiğin telkin bir yere kadar idare ediyor en azından benim için öyle. O yüzden cevap verdiğin için de teşekkür ederim. Bugün kimsecikler yok

canım ne demek her zaman cevap yazarım ben sen yeterki iyi hisset :)) haklısın olumlu şeyler duymak rahatlatıyor insanı....

günaydın kızlaar,

saat 12.00 de randevum,1 saate kadar çıkıcam inş. çok heyecanlıyım..
Kayra'mın cinsiyetini öğrenecez inş.umarım sağlığı yerindedir,çok merak ediyorum..eyvahedigeldismile

bu arada biz isme nerdeyse hamile kalmadan önce karar vermiştik..
kız da olsa erkek de olsa Kayra olacak..unisex bir isim çok beğendik bu ismi..
genelde erkeğe koyuluyor ama önemli değil,bence ikisine de yakışıyor..

isme erken karar vermek bence önemli,çünkü biz uzun zamandır Kayra diye hitap ediyoruz
ona,yani şimdiden hayatımızdaki yerini aldı..üstelik 1 aya kadar o da bizi duyacak,
yani önce beni duyacak,ismine de adapte olmuş olur diye düşünüyorum...

tatlişoğlum cinsiyetten önce ismimizi ekleyebilirsin hatta,o kadar netiz..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…