2011 Nisan Anneleri

merhaba herkese arkadaşlar... ben de yeni katıldım 13+4üm ilk bebişim 16 nisana bekliyorum bebişimi kız olasılığı var dedi doktorumuz bakalım 2 hafta sonra netleşecek:)

bende 18 ine kadar dayanamadim bu aksam hastaneye giitik arayiphihoyyyt,neyseki kabul ettiler:)) su gibi akintim azaldi ama yinede önlem almak en iyisi.gittik alttan kontrol etti doktor bir sürü cubuk sokup sivi aldi.onlar kontrol edilcek,enfeksiyon olup olmadigina bakilacak.ama bebegin suyu gayet cokmus en azindan gelenin akinti oldugu anlasildi bebek suyu degilmis..bebegim 8,5 cm olmushersey yolunda dedi.icim baya bir rahatladi.

mrb kızlar ben bugun kontrole gttım bebış kıpır kıpır bı dk durmadı yerınde agzını açıyo kapatıyor kollar eller oynuyor.drum haftada ıkı kere balık,bır kere ıspanak,gunde ıkı cevız yıyceksın ve mevsım sebzelerıyle beslenceksın dedı ozellıkle balık bebgın zekasını gelıştırır dedı her geldıgınde ne yedıgını soleyeceksın bana dedı dr kontrolune gtmesende olur ama mutlaka sebze mevye balık yemelısın dedı.bılgınız olsun sızınde

merhaba..sagol verdigin bilgiler icin.bende hamilelikten dolayi cikan guatir(hipotroid) var ceviz onada cok iyi geliyomus.

ben oglumda 7.aya kadar her ay 1 kilo almistim.son iki ayda,ayda 3 kilo birden:) toplamda 13 kiloyla doguma gitmistim..:CüvCüv:

ıyı gıtmış kılo alımın.ben hıç kılo almamışım 2 kılo vermıştım 2.ayımda onu gerı almışım sadece.zaten ılk uç ay kılo alımını onermıyorum dıyo.bundan sonar alırsın dedı.ama bebgımın boyu 10cm kılosu 70 grmış haftasına gore ıyı dedı

bu seferkinde bende ilk 2 ay 2 kilo verdim.simdi 3,5uncu ayimdayim 56 tiyla baslamistim 58 olmusum bile ne ara aldim bilmiyorum:))) masallah bebegine uzun baya kiz yada erkek belli mi?sen listede yoksun galibaCADIARZU

bu seferkinde bende ilk 2 ay 2 kilo verdim.simdi 3,5uncu ayimdayim 56 tiyla baslamistim 58 olmusum bile ne ara aldim bilmiyorum:))) masallah bebegine uzun baya kiz yada erkek belli mi?sen listede yoksun galibaCADIARZU

kılon çok deıl onemlı olan sağlıklı olması.saol cnım babsı gıbı uzun olcak galıba.cınsıyetını benım ınatcı drum soylemıyor 16 haftadan sonra soyleyecekmış başka yere gttık bızde %75 kız dedı ve bu dr soyledıklerı çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…