- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.061
geçmiş olsun canım
nane limon içme
yalnızca limon bal ve ıhlamur serbeste
diğer bitki çayları yasak
özellikle de adaçayı
sağol canım nane limon sevmem zaten. ıhlamur,kuşburnu,karanfil,limon karışımı yapcam iyi gelir inşallah...
erkek inş alışırım bu duruma hoş daha belli değil ama :) ..sen naptın cnm nasılsın?
cnm bnm çıkıntı hep var ilk zamanlarda ilerleyen haftalarda ya büyüyor yada kalıyor diyor doktrlar sağlıcakla olsun da btanem takma :):) daha ilk bebişlerimiz zaten bizde uyuduk teyzesi işten gelince yemek yedik brazdan yine uyur gibiyiz perşembe ikili testen gidicez bakalım doktora içim ısınacakmı 2kez gidicem ilk sefer iyiydi ama olumunekankayizsmile
ii maş.. bende cuma gidicem yine...olmadı bu sefer ya...inş siner doktorun..bak çorbada mayanoz vardı ama içmek istiyodum hop aradım özel cebini sordum cvpladı..bide öyle güzel konuşuyoki..anlatamam doktor çokkkkkkkk önemli..kesinlikle
merhaba herkese arkadaşlar... ben de yeni katıldım 13+4üm ilk bebişim 16 nisana bekliyorum bebişimi kız olasılığı var dedi doktorumuz bakalım 2 hafta sonra netleşecek:)
ii şükür bişi olmaz inşallah.
arkadaşım haftasını gösteren şeridi nasıl ekliyosunuz?
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
burdan bakarak yapabilirsin.
senin o profil resmindeki erkeğim poposunu yerim... ama cnm kendine başka bi prof resmi bul :) hihihi
mrb kızlar ben bugun kontrole gttım bebış kıpır kıpır bı dk durmadı yerınde agzını açıyo kapatıyor kollar eller oynuyor.drum haftada ıkı kere balık,bır kere ıspanak,gunde ıkı cevız yıyceksın ve mevsım sebzelerıyle beslenceksın dedı ozellıkle balık bebgın zekasını gelıştırır dedı her geldıgınde ne yedıgını soleyeceksın bana dedı dr kontrolune gtmesende olur ama mutlaka sebze mevye balık yemelısın dedı.bılgınız olsun sızınde
merhaba..sagol verdigin bilgiler icin.bende hamilelikten dolayi cikan guatir(hipotroid) var ceviz onada cok iyi geliyomus.
onemlı değıl canım gecmış olsun sanada.zekayı gelıştırır dedı
sagolasin..ceviz beyin gelisimi icin cok iyiymis seklide beyin gibi:))
evet. 3 aydan sonra rahatlıyor ya ınsan artık beslenmemıze dıkkat etmelıyız.haftada mutlaka yarım kıloda alırmısız ıster ıstemez
ben oglumda 7.aya kadar her ay 1 kilo almistim.son iki ayda,ayda 3 kilo birden:) toplamda 13 kiloyla doguma gitmistim..:CüvCüv:
ıyı gıtmış kılo alımın.ben hıç kılo almamışım 2 kılo vermıştım 2.ayımda onu gerı almışım sadece.zaten ılk uç ay kılo alımını onermıyorum dıyo.bundan sonar alırsın dedı.ama bebgımın boyu 10cm kılosu 70 grmış haftasına gore ıyı dedı
bu seferkinde bende ilk 2 ay 2 kilo verdim.simdi 3,5uncu ayimdayim 56 tiyla baslamistim 58 olmusum bile ne ara aldim bilmiyorum:))) masallah bebegine uzun bayakiz yada erkek belli mi?sen listede yoksun galibaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?