2011 Nisan Anneleri

benim doktorada inatci yada yanlis bilgi vermek istemiyo 2 li test icin gittigimizde 12.haftada sormustum bakmadi bile.bide en tehlikeli hafta oldugunu söyledi cinsiyet tahmini icin o haftalarda kizinkide erkeginkide ayni sislikte olurmus ayirt etmesi zormus.hatta doktorun dediginin aynisini nette bir yerde okumustum kadin hakli dediydim o zaman:)) oglumuda 16.haftada söylemisti.bunuda umarim bir daha ki kontrolde söyler.

bacak arasındakı boşluktan anlıyolarmış.bugun tam donmuştu gosterdı kendını yınede solemedı aslında ben bılıyorum ama bıde ondan duymak ıstıyorum kız dımı dedım guluyor.2 lı test degerım 50nın altı çıkmış kendı demıştı deger duşuk olunca erkek dıye bıde uzamn tvde de çıkıyor benım dr ordada konuşmasını dınlemıştım bunla ılgılı.

düsük olunca erkekse onun dedigi tutmuyo o zaman senin kizsa ben mi yanlis anladim?

O zaman yandım ki ne yandık. Biz kızımla bir köşeye sinip onu dehşet içinde izleriz artık da seni bilemem ne yaparsın. İlk olduğu için saçlar diken diken peşinden koşturursun artık.

bence onun düsüklükle, yükseklikle alakasi yok.öyle bir kesinlik olsa bütün doktorlar o teste bakar kiz mi, erkek mi söylerdi hemen.

Ben ikili teste inanmıyorum. Kızımda 28 çıkmıştı. bu sefer 23 çıktı. Sanırsam bende beta hcg 30'a çıkamıyor. Beta hcg özürlüyüm. Hamilelik testi yaptırdığımda 5 haftalıktım. 3-4 haftalık çıktı. Biri benle dalga mı geçiyor ne?sempatiksalakcinni

Ya biliyorum çok erken ama ben galiba bebeği hissetmeye başladım. En erken 16. hafta olmalıydı aslında. Ama sol leğen kemiğimde ufak bir baskı hissediyorum ara ara. Sanki onu sıkıştırıyormuşum gibi. Oturuşumu düzeltme ihtiyacı duyuyorum. Ama daha tekme falan yok normal olarak.

Günaydın kızlar bebişler iyi pazarlar nasılsınız biz çok iyiyiz bi güzel dinlendik izin günümüz balküpü canım ne oldu? inş. herşey yolundadır

cnm ne yaptın haber alabildin mi eşinden inş herşey yolundadır.:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar iyi pazarlar herkese

balküpü umarım herşey yolundadır canımmm rabbim sevdiklerimizi koruusun

arkadaşlar çok teşekkürler ALLAH a şükür eşim iyi o gece sabah 5 te anca ulaşabildik durumu iyi çok şükür ama ben hiç değildim hastnelik olduk insan ın en yakınlarını kaybetme hissine kapılmasıı bile gerçekten çok kötüymiş ALLAH kimseye yaşatmasın.O gece sabaha karşı okadar kotu oldumkı kaınım bacaklarım resmen kaskatı kesıldı ağlamaktan kramplar girdi karnıma ama çok şükür iyiz şmdi ama inanın 2 gün kendime gelemedim buarada yazılan msj ları falan hiç okumayadım şimdiokumaya bailıycam umarım güzel haberler vardır öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişkolara iyi bakın....ALLLAH a emanet olun....

cok gecmis olsun canim.ama simdi iyi olman güzel..esinden haber almana sevindim.sizde Allaha emanet olun...

bende iyiyim Allaha sükür bugün bebegimi gördüm dahada iyi oldum. sen yurtdisindamisin? e$inde askerde falan mi

ay ne güzel görmişsün bebişinl inşallah hep böyle iyi bir şekilde devam eder cnm.Ben ailemin yanındayım yurtdısında,eşim asker degıl ama az kaldı kavusmaya bir uçak yolculuğu daha var yani önümüzde hayırlısıyla ....

ayy maşşalha ne güzel allah bağışlasın.eşinide takma hepsi aynı hepsi erkek istiyor genel olarak sağlıcakla olsunda yaaa en önemlisi bu
bende kadın alıyrm geçen hafta gelemedi kendim yapmaya çalıştım bel ağrısından duramadım zaten bel fıtığımda var diye daha zor oluyr
Bebişlerine kıyafet ve eşya almaya başladınız mı kızlar?
hayır başlamadım 6.ayı bekliyorum vitrinlerin önünden geçincede bakmamaya çalışıyrm yoksa dayanamam alırım
erkekmiş doktor yanılma payımı düşük veriyorum neredeyse eminim çok belli dedi ay bende şok oldum
hadi hayırlı olsun.allah analı babalı büyütsün canım
çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına canım.neyse çok şükür dualarımız kabul oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…