- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #9.081
kılon çok deıl onemlı olan sağlıklı olması.saol cnım babsı gıbı uzun olcak galıba.cınsıyetını benım ınatcı drum soylemıyor 16 haftadan sonra soyleyecekmış başka yere gttık bızde %75 kız dedı ve bu dr soyledıklerı çıkıyor.
benim doktorada inatci yada yanlis bilgi vermek istemiyo 2 li test icin gittigimizde 12.haftada sormustum bakmadi bile.bide en tehlikeli hafta oldugunu söyledi cinsiyet tahmini icin o haftalarda kizinkide erkeginkide ayni sislikte olurmus ayirt etmesi zormus.hatta doktorun dediginin aynisini nette bir yerde okumustum kadin hakli dediydim o zaman:)) oglumuda 16.haftada söylemisti.bunuda umarim bir daha ki kontrolde söyler.
bacak arasındakı boşluktan anlıyolarmış.bugun tam donmuştu gosterdı kendını yınede solemedı aslında ben bılıyorum ama bıde ondan duymak ıstıyorum kız dımı dedım guluyor.2 lı test degerım 50nın altı çıkmış kendı demıştı deger duşuk olunca erkek dıye bıde uzamn tvde de çıkıyor benım dr ordada konuşmasını dınlemıştım bunla ılgılı.
düsük olunca erkekse onun dedigi tutmuyo o zaman senin kizsa ben mi yanlis anladim?
evt ozamn tutmuyor benımkı kız benımde o kafamı karıştırıyor
bence onun düsüklükle, yükseklikle alakasi yok.öyle bir kesinlik olsa bütün doktorlar o teste bakar kiz mi, erkek mi söylerdi hemen.
kızlar ben çıkıyorum
uyku bastırdı ıyı geceler opuyorumnanaktan
erkek inş alışırım bu duruma hoş daha belli değil ama :) ..sen naptın cnm nasılsın?
ay..kız olursa dediğin gibi baya hiperaktif olcak ama erkek olursa...ya bilmiyorum..ama cd ye almak isterdim bu sefer...bakalım :)
bence onun düsüklükle, yükseklikle alakasi yok.öyle bir kesinlik olsa bütün doktorlar o teste bakar kiz mi, erkek mi söylerdi hemen.
Günaydın kızlar bebişler iyi pazarlar nasılsınız biz çok iyiyiz bi güzel dinlendik izin günümüz balküpü canım ne oldu? inş. herşey yolundadır
cnm ne yaptın haber alabildin mi eşinden inş herşey yolundadır.:Saruboceq:
günaydın arkadaşlar iyi pazarlar herkese
balküpü umarım herşey yolundadır canımmm rabbim sevdiklerimizi koruusun
arkadaşlar çok teşekkürler ALLAH a şükür eşim iyi o gece sabah 5 te anca ulaşabildik durumu iyi çok şükür ama ben hiç değildim hastnelik olduk insan ın en yakınlarını kaybetme hissine kapılmasıı bile gerçekten çok kötüymiş ALLAH kimseye yaşatmasın.O gece sabaha karşı okadar kotu oldumkı kaınım bacaklarım resmen kaskatı kesıldı ağlamaktan kramplar girdi karnıma ama çok şükür iyiz şmdi ama inanın 2 gün kendime gelemedim buarada yazılan msj ları falan hiç okumayadım şimdiokumaya bailıycam umarım güzel haberler vardır öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişkolara iyi bakın....ALLLAH a emanet olun....
cok gecmis olsun canim.ama simdi iyi olman güzel..esinden haber almana sevindim.sizde Allaha emanet olun...
teşekkürler canım iyiz çok şükür inşallah sende iyisindir ve umarım bundan sonra daha az stresle geçiririm hamileliğimi:)
bende iyiyim Allaha sükür bugün bebegimi gördüm dahada iyi oldum. sen yurtdisindamisin? e$inde askerde falan mi
ayy maşşalha ne güzel allah bağışlasın.eşinide takma hepsi aynı hepsi erkek istiyor genel olarak sağlıcakla olsunda yaaa en önemlisi bugünaydın kızlarrrrrrr..... nasılsınız bakalım... biz süperizzzz :))))) dün bebişimi gördüm.. poposunu dönmüş yatıyodu.. doktor iki titretti hopppp sırt üstü yattı.. Allahım çok güzeldi.. ellerini parmaklarını bile seçebildik.. aaa parmakları var diyorum doktorum gülüyo ne olmasını bekliyorsun diyo... ense kalınlığı 1,5 çıktı.. doktorum normal dedi... ben şimdi sadece coraspin kullanıyorum... folbiolu kesti... bu arada kızımız olacakmışşşşş.... tam göremedi ama büyük ihtimal kız dio... eşim tabi hüsrann... erkek istiyodu.. saraydan gelen soyu devam edecek yaa... tövbe tövbeee... ay çok tatlı yaa.. doktor uygun pozisyonu almak için karnımı titrettikçe elleri kolları geriniyodu.. kolunu kafasına doğru uzattı yattı kuzum yaa....
bende kadın alıyrm geçen hafta gelemedi kendim yapmaya çalıştım bel ağrısından duramadım zaten bel fıtığımda var diye daha zor oluyrcanım aman yormadan yap valla ben artık yapamıyorum ayda bir akdın alıyorum napıyım evimiz vitrin gibi heryer cam silemem mecburen kadındanda memnunum ena değil en azından halılarım koltujlarım ve camalrım siliniyor onun gelmediği zamanda eşim süpürüyor ben viledeyal silip toz alıyorum banyoları temizliyorum öle bundan sonra
hayır başlamadım 6.ayı bekliyorum vitrinlerin önünden geçincede bakmamaya çalışıyrm yoksa dayanamam alırımBebişlerine kıyafet ve eşya almaya başladınız mı kızlar?
hadi hayırlı olsun.allah analı babalı büyütsün canımerkekmiş doktor yanılma payımı düşük veriyorum neredeyse eminim çok belli dedi ay bende şok oldum
çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına canım.neyse çok şükür dualarımız kabul olduaminn canımm cok saol bir haftadır cok gergindim ama hepsi gecti..sende cok takma kafana bebişi üzmeolumunekankayizsmilebizim ense kalınlığımızda biraz fazla cıkmıstı diğer arkadaslara göre ama şükür sağlıklıymıs bebişim..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?