- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.581
cnm hiç anlamam ama içime önce kız doğdu açıkcası..göbeğe baktım erkekmi dedim..ama ben oyumu kızdan yana kullanıyorum..AMA RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..:içelim:valla tam yemelik oldu,yrn doktora gitcez bakalım cinsiyetimizi söyleyecekmi babişkomua söylemedik dr gitceğimizi cinsiyetimizi söylerse tlf açıp süpriz yapcaz inşallah bide haftasonu artık kavuscaz babişimize ama bi zorlu ucak yolculugu bekliyor bizi inşallah ALLAH ın izniyle atlatırız onuda yrn inşallah güzel haberimizi yazcaz bu arada esracım sen ne hissediyorsun bende bnmki kız mı erkek mi?
HAYIRLI OLSUN CNM BEBİŞİN...selam kızlar hamişler bende yeni üyeyim doğru yere mi yazıyorum onu bile bilmiyorum :smiley-cool: benimde kısmet olrsa inşaallah 25 nisanda doğumum war su anda 14 haftalık bebegim. cinsiyetini ögrenemedik daha 2 hafta sonra öğrenecegiz.ilk bebegim olacak insaallh.umarım herkes bu dönemi guzel bi şeklde atlatrı benimde çok başdönmem oluyordu artk geçti biraz.ama hala kilo almıyorum mafoldumben iyi mi kötü mü bilemiyorum iç karnım geniş galiba da sabahları hiçbişey yok akşamları çıkıyor biraz ama sizin göbüş fotograflarınızdaki kadar yok gören nereye sakladın bebegi diyor ay içim dolmuş gibi ne kadar çok şey yazdım öle kaydirigubbakcemile3
HOŞGELDİN CNM...Merhaba nisan anneleri ben de yeni üye oldum ve hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum:))
CNM benim devam ediyo özellikle akşamlar..ohaoldumsmilekızlar ya aranızda kasık ağrısı dewam eden warmı benm özelllikle geceleri oluyr dr normal dedi bişey de wermedi bunun için?
cnm benim içini ferah tut...olumunekankayizsmile ben şuana kadar hep yattım..yeni yeni oturmaya başladım...10.hft lekelenmem oldu 3 defa..rahim içi kanamam vardı şimdi tertemiz maş..merhaba herkese..
uzun zamandır fırsat bulup yazamadım
ama yazılanları takip etmeye calısıorum..
benım 2 gun once cok hafıf bı kanamam oldu. bu ıkıncı kez oluyor..
ilki 12. haftada olmustu.bu seferkıde 16. haftada..
dr endıselenecek bırsey olmadıgını soledı..
dınlenmemı ve eger artarsa ılac almamı soyledı..
buna benzer seyler yasayanınız oldu mu?
ıcım hıc rahat dııl..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
esracım kayınvalide çamlıcanın neresinde oturuyo
hatta eşimin çoğu akrabası o çevrede oturuyo tantavide. bende oturdum ilk evlendiğim senelerde
Sana da hayırlı cumalar canım.Amin amin ne güzel dualar bunlar.Allah razı olsun:Saruboceq:herkese hayirli cumalar arkadaslar.....Allahim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin.saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin hepimize..tamamina erdirsin hamileligimizi:Saruboceq:
Hayırlı cumalarolumunekankayizsmileherkezin cuması hayırlı olsun arkadaşlar allah dualarınızı kabul etsin inşallah
skorpion senin yaş kaçtı acaba yaşıttık sanırım
slm fıstıklar biz geldik
Selam şekerrr hoşgeldinnn:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?