2011 Nisan Anneleri

cnm hiç anlamam ama içime önce kız doğdu açıkcası..göbeğe baktım erkekmi dedim..ama ben oyumu kızdan yana kullanıyorum..AMA RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..:içelim:
HAYIRLI OLSUN CNM BEBİŞİN... hoşgeldin..a.s. çıkar cnm göbişin az bekle bak..minikler bize bırakmıyo kiaklinialirimsmile
Merhaba nisan anneleri ben de yeni üye oldum ve hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum:))
HOŞGELDİN CNM... olumunekankayizsmile İNŞ HEPİMİZ SAĞLIKLI Bİ HAMİŞLİK GEÇİRİRİZ...
kızlar ya aranızda kasık ağrısı dewam eden warmı benm özelllikle geceleri oluyr dr normal dedi bişey de wermedi bunun için?
CNM benim devam ediyo özellikle akşamlar..ohaoldumsmile
cnm benim içini ferah tut...olumunekankayizsmile ben şuana kadar hep yattım..yeni yeni oturmaya başladım...10.hft lekelenmem oldu 3 defa..rahim içi kanamam vardı şimdi tertemiz maş.. doktorum 4. ay bitsin özgürsün dedi inş..içini rahat tut yani cnm..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 :hulya:

şimdi libadiyede oturuyorum ümraniye üsküdarın heryerinde oturdum nerdeyse senin oturduğun yeride iyi bilirim. b10 senede 5. evim

herkese hayirli cumalar arkadaslar.....Allahim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin.saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin hepimize..tamamina erdirsin hamileligimizi:Saruboceq:

herkese hayirli cumalar arkadaslar.....Allahim bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin.saglikli,hayirli evlatlar nasip etsin hepimize..tamamina erdirsin hamileligimizi:Saruboceq:
Sana da hayırlı cumalar canım.Amin amin ne güzel dualar bunlar.Allah razı olsun:Saruboceq:

herkezin cuması hayırlı olsun arkadaşlar allah dualarınızı kabul etsin inşallah
Hayırlı cumalarolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…