- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.561
Canım uyku hali bende de var.Akşam 9 buçuk oldu mu gözler kapanıyor ilk zamanlar hadi yatalım diye ısrar ediyordum ama şimdi artık kendim gidip yatıyorum:umursamaz:
gelmezsen gelme diyorsun ha a.s.walla bende yatyrm ne değişik szn şu hormonlar dyr eşimde kaydirigubbakcemile3
denizcim ne öğrtemenisin bu arada ben inglizce?
Canım uyku hali bende de var.Akşam 9 buçuk oldu mu gözler kapanıyor ilk zamanlar hadi yatalım diye ısrar ediyordum ama şimdi artık kendim gidip yatıyorum:umursamaz:
walla bende artık eşimi beklemeden gidip yatmaya başladım.önceden hep o benden önce uyurdu. insanın huyu değişiyo resmen yaagerçi onun de işine geliyodur erkenden yatmam en azından duygusallığımın tavan yaptığı bi anda ona salça olmuyorum kaydirigubbakcemile3
walla bende artık eşimi beklemeden gidip yatmaya başladım.önceden hep o benden önce uyurdu. insanın huyu değişiyo resmen yaagerçi onun de işine geliyodur erkenden yatmam en azından duygusallığımın tavan yaptığı bi anda ona salça olmuyorum kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben çıkıyorum azcık dua edeyim hepimizieee:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba herkese..
uzun zamandır fırsat bulup yazamadım
ama yazılanları takip etmeye calısıorum..
benım 2 gun once cok hafıf bı kanamam oldu. bu ıkıncı kez oluyor..
ilki 12. haftada olmustu.bu seferkıde 16. haftada..
dr endıselenecek bırsey olmadıgını soledı..
dınlenmemı ve eger artarsa ılac almamı soyledı..
buna benzer seyler yasayanınız oldu mu?
ıcım hıc rahat dııl..
hadi ya neden giyemedin canım...benm hala olyr masraf yapıp almayayım dedm bende .belki bayrama gderken alırım dedim ama blmyrm.ortada bişey yok zaten goren hamile olduguma inanmyr sadece sindirim sorunundan dolayı fazla şişlik oluyr bende.
Kızlar ben çıkıyorum azcık dua edeyim hepimizieee:Saruboceq::Saruboceq:
sorma canım o uyku bende de war akşam erkenden hadi yatalım diyorum eşimde şaşırıyor kaydirigubbakcemile3 canım benm bulantılarm olmadı pek ama, biter inş bi iki haftaya kadar..
hamile pantolonları çok büyük oluyo cnm alan giyemiyo ben de bulamıyom ne giysem bir kaç gündür eşofmanla geliyom işe
Allahım kabul etsin inşallah:Saruboceq:Kızlar ben çıkıyorum azcık dua edeyim hepimizieee:Saruboceq::Saruboceq:
Canım göbek kısmı boş kaldığı için sürekli düşüyormuş gibi geldi bana yani biraz daha doldurmayı beklemek lazım
Hayırlı cumalar kızlar. Araba kullanmaktan bahsetmişsiniz. Bende hergün okula arabayla gidip geliyorum. Son zamana kadarda kullanmayı düşünüyorum. Çalışmasam hiç kullanmasamda olur ama mecburum. Toplu taşıma araçları bizim için daha sakıncalıymış. Üstelik birde uzun süre ayakta kalırsam gözlerim kararıyor ve bayılacak gibi oluyorum.a.s.
bende bursalıyım opuyorumnanaktan
canım şimdiden iyi tatiller, biz avrupa turu yapmıştık canım bi çok ülke güzel, amsterdam ve parisi çok begenmiştim...
kızlar bide bişey soracam ben hamilelğimden beri 1 kilo aldım 14 haftalığım.kotlarmı giyemyrm onlar skyr zaten tam otryrdu.iki tane bol paça pantolum wardı onları gyiyorum hala oluyr ama acaba skştrmasn die hamile pantalonu alsam mı dyrm aranzda alan war mı?yoksa erken mi
Canım göbek kısmı boş kaldığı için sürekli düşüyormuş gibi geldi bana yani biraz daha doldurmayı beklemek lazım
dün muayene oldum doktorum büyük bi ihtimal kız dedi hayırlısı bakalım kasım 11 de belli olucak ismi şimdiden belli zeliha şirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?