2011 Nisan Anneleri

Canım uyku hali bende de var.Akşam 9 buçuk oldu mu gözler kapanıyor ilk zamanlar hadi yatalım diye ısrar ediyordum ama şimdi artık kendim gidip yatıyorum:umursamaz:

gelmezsen gelme diyorsun ha a.s.walla bende yatyrm ne değişik szn şu hormonlar dyr eşimde kaydirigubbakcemile3

gelmezsen gelme diyorsun ha a.s.walla bende yatyrm ne değişik szn şu hormonlar dyr eşimde kaydirigubbakcemile3

Yaaa gelmezsen gelme değil de ona da yazık şimdi 9 buçukta haydi yatağaaa ki biz önceden hamilelikten önce 12-1 den aşağı yatmazdık.Hak vermek lazım arada beylere:1hug:

Canım uyku hali bende de var.Akşam 9 buçuk oldu mu gözler kapanıyor ilk zamanlar hadi yatalım diye ısrar ediyordum ama şimdi artık kendim gidip yatıyorum:umursamaz:

walla bende artık eşimi beklemeden gidip yatmaya başladım.önceden hep o benden önce uyurdu. insanın huyu değişiyo resmen yaa gerçi onun de işine geliyodur erkenden yatmam en azından duygusallığımın tavan yaptığı bi anda ona salça olmuyorum kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

ay o duygusallık bndede war eşim bazen bunların hepsini hormonlarna weryrm dyr bana kaydirigubbakcemile3

canım merhaba
11. haftada bende de çok az bi kanama gibi bişe olmuştu. doktorum progestan vermişti kullandım geçti. olabiliyomuş bazı kadınlarda. içini rahat tut. ama fazla ayakta durma denlenmeye özen göster. doktorum da bana istirahat önermişti.şu anda böyle bi problemim yok. senin de geçer umarım bi an önce.ama dediğim gibi kötü düşünme sakın.opuyorumnanaktan

Canım göbek kısmı boş kaldığı için sürekli düşüyormuş gibi geldi bana yani biraz daha doldurmayı beklemek lazım

sorma canım o uyku bende de war akşam erkenden hadi yatalım diyorum eşimde şaşırıyor kaydirigubbakcemile3 canım benm bulantılarm olmadı pek ama, biter inş bi iki haftaya kadar..

Kızlar uyku halini sormayın,artık tek gidiyorum yatağa,eşim kaçta yatıyor onu bile bilmiyorum,adam iyice monotonlaştık farkında mısın diyo

hamile pantolonları çok büyük oluyo cnm alan giyemiyo ben de bulamıyom ne giysem bir kaç gündür eşofmanla geliyom işe

Canım bende bel altı pantolonum vardı 2 tane onları giyiyorum bide elbise.:CüvCüv:

Kızlar ben çıkıyorum azcık dua edeyim hepimizieee:Saruboceq::Saruboceq:
Allahım kabul etsin inşallah:Saruboceq:

Canım göbek kısmı boş kaldığı için sürekli düşüyormuş gibi geldi bana yani biraz daha doldurmayı beklemek lazım

Hamile kıyafetleri beli ince lastikli olanlar bile büyük geliyor,kalça kısmı falan çok bol duruyor biraz beklemek lazım sanırım onlar için de ben böyle giderse birdahaki ay giymeye başlarım sanırımbilmiyorumkismile

ooooooooo o zamn ben çok beklerim galba hala ortada bişey yok.bzm bi tandk da böle olmştu kızın 20.haftaya kadra karnı dumduzdu sonra çıktı

bencede bi sakınca yok canım bana kalsa bende kullanırım eşim pipirikli benim o korkuyor bide aralıktan sonra kar falan yagarsa şehir dışında olduğuum için kullanamıcam ben ama kullanmakta bi sakınca yok diye düşünüyorum. eşimde ben sürekli tem otoyolunu kullanmak zorunda olduğum için korkuyor sanırım...

bende bursalıyım opuyorumnanaktan

aaaa ne güzel şu an bursada mısın peki:)

canım şimdiden iyi tatiller, biz avrupa turu yapmıştık canım bi çok ülke güzel, amsterdam ve parisi çok begenmiştim...

walalhi ben isvicreyi tek gecerim ama dubai de hava cok güzeldir bu mevsimde bence düşünün vize sorunu da yok üstelik.. schengen vizesi almak uzun sürebilir çünkü...

cnm benm ilk ay eşim ve annem giydirtmediler sıkar falan diye ve hamile taytı aldılar sonrada pantolonlarını almıs esim onlarda ufak ufak olmaya basladı ama normal pantolonlaımı hiç giymedim...

canım bnm pantolonlarda lastik kısmında düğme var ordan darltıp bollaştırabiliorum bi kontrol etsene lastik kısmını belki gizli bişey vardır sendede..

canım bnm pantolonlarda lastik kısmında düğme var ordan darltıp bollaştırabiliorum bi kontrol etsene lastik kısmını belki gizli bişey vardır sendede..[/QUOTE]

Var canım benimkinde ama yine de gün içinde hep kayıyormuş gibi geldi bana

dün muayene oldum doktorum büyük bi ihtimal kız dedi hayırlısı bakalım kasım 11 de belli olucak ismi şimdiden belli zeliha şirin

dün muayene oldum doktorum büyük bi ihtimal kız dedi hayırlısı bakalım kasım 11 de belli olucak ismi şimdiden belli zeliha şirin

hayırlısı olsun canım..kız bebekler de ne şeker oluyolar yaaa.. bayılıyorum ben...erkek bebeklerinde ayrı bi şirinliği oluyo ama kızlar nası diiim böyle melek gibi.benimde doktorum erkek şüphesi var dedi usg görüntüsüne bakarak.ama kesin olarak önümüzdeki haftalarda belli olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…