- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.541
malesef doktoruma söylediğimde yiceksin başka çaren yok dedi ama gerçekten garip bişey asla yiyemem..hamilelikte olan bişey deil.bu arada hamileliğimdede balıktan tiksindim düşününce bile midem kalkıyo ama onu yemeğe çalışıyorum bebişim içinboshayallersmile
canım bnde bunu merak ediyorum yeni üyeyim arkadaşlar sizler bize yardımcı olablrmsnz?
cimcimenaz kaç haftalıksın takvim yapsana kendine kaç haftalık olduğunu görürüz. gerçi bana sorarsan nasıl yapıldığını ben bilmiyorum, bi arkdaş benim için yaptı ve tarif etti, öyle eklemiştim.
ay canım bende bana balık deme dyrm eşime. ama bi bakyrm almş gelmiş haftada bir mutlaka yedryr bana :1shok:
yedirsin eşin canım :)) balık çok önemli yumurta gibi, balık en az haftada 2 tüketilmeli ama her balık değil somon lüfer uskumru palamut vb..gibi balıklar, bazılarında çinko oranı fazlaymış dikket edin buna :)))
yedirsin eşin canım :)) balık çok önemli yumurta gibi, balık en az haftada 2 tüketilmeli ama her balık değil somon lüfer uskumru palamut vb..gibi balıklar, bazılarında çinko oranı fazlaymış dikket edin buna :)))
Canım benim kasık ağrısı değil de böyle aniden giren kasık batmaları oluyor kısa süreli.Umarım önemli bişey değildireyvahedigeldismilekızlar ya aranızda kasık ağrısı dewam eden warmı benm özelllikle geceleri oluyr dr normal dedi bişey de wermedi bunun için?
Ayy canım ben de senin gibiyim ne yumurta ne süt ama şimdi yavaş yavaş yumurtası bile görnmeyen omlet(içinde peynir, baharat,maydonoz ne varsa koyduğum için yumurtası görünmeyecek kıvama geliyorkızlar yumurtadan bahsedilmiş ama ben hiç yumurta yemiyorum 26 yaşımdayım hiç yediğimi hatırlamıyorum bebekken bile yemezmişim...şimdi bebişim yumurtasızda sağlıklı olur demi:sinifsinif::ecrin_bebek:
Biz hep hamsi yiyoruz, bende haftada 1 yemeye çalışıyorum. karadenize tuna nehrinden atık geliyor, onlar gelmeden biraz hamsi yiyelim dedik. akşama yapacam hatta.
cimcimenaz ben 16 haftalığım ve bol kesim pantolonlarımı giyiyorum hamile pantolunu da aldım fakat onu giyemedim..
kızlar bide bişey soracam ben hamilelğimden beri 1 kilo aldım 14 haftalığım.kotlarmı giyemyrm onlar skyr zaten tam otryrdu.iki tane bol paça pantolum wardı onları gyiyorum hala oluyr ama acaba skştrmasn die hamile pantalonu alsam mı dyrm aranzda alan war mı?yoksa erken mi
Canım ben dün doktora sordum bu haftalarda dar kıyafetler giymek bebeğe zarar verir mi diye.Şu an için bi sorun oluşturmaz dedi ama 20. haftalara doğru dikkat etmeye başla dedi.
günaydın cicianne adaylarıııı opuyorumnanaktan
öğlen oldu ben yeni kahvaltı yaptım :kedi: son zamanlarda nası uykuya bi düşkünlüğüm var anlatamam yaa.. yemeğin her türlüsü bana angarya geliyo. hamilelikten önceki iştahlı hallerimi çok öslediim mafoldumben 13. hafta oldu yaa ne zaman geçicek bu bulantılar boshayallersmile hele hele yumurta mı lafı bile rahatsız edio et kelimesini bi süredir kullanamıyorum. halbuki ne çok severdim kebaplar şunlar bunlar vs..o günlerin geri gelmesini iple çekiyorum
kızlar bide bişey soracam ben hamilelğimden beri 1 kilo aldım 14 haftalığım.kotlarmı giyemyrm onlar skyr zaten tam otryrdu.iki tane bol paça pantolum wardı onları gyiyorum hala oluyr ama acaba skştrmasn die hamile pantalonu alsam mı dyrm aranzda alan war mı?yoksa erken mi
sorma canım o uyku bende de war akşam erkenden hadi yatalım diyorum eşimde şaşırıyor kaydirigubbakcemile3 canım benm bulantılarm olmadı pek ama, biter inş bi iki haftaya kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?