2011 Nisan Anneleri

Hayırlı olsun canım, bu arada yolculuk ne için gerekiyor?

kızlar benim iştah da fena açıldı bir haftadır surekli kendmi aç hissediyorum ne yesem doymuyorum ya cokacimcoook

İyi işte göbüşüm yok diyordun bundan sonra bol bol çıkarkaydirigubbakcemile3

selam kızlar...ay walla amma yazmışsınız ha...oku oku anca bitirdim sabahtan beri....es geçemedim de hiç bi sayfayı meraktan tek tek okudum wala..herkes iyi anladığım kadarıyla ne güzel....bende bugün tartıldım acaip moralim bozuldu 3 haftada 2,5 kg almışım...bu gidişle doğurana kadar 20 kg alcam heralde...

hosgeldin:hulya:

kilo durumu bende de fena, nolcak bu iştahla sonum bilmiyorum. öğleden sonra iki kocaman çikolata yedim, bi yandan da vicdanım sızım sızım sızlamıyo deil :)

Kızlar belki daha erken ama biz babamızla beraber bebek şekerimizide seçtik...Tesadüfen çarşıya yürüyüşe çıkmıştık bir dükkana ben daldım ve orda beğendik...Anneannemizde ben oğluma kapı süsünü alacağım deyip duruyor...Babamızda arayıp en güzel bebek figürlü çiçeği alacağım eşime diyor...Ayyy ne güzel şeyler...

ay maşallah cnm... ya 40ında dağıtmak için istiyorum ben şekerlerini..hastanede çikolata alırız die düşündüm ama..kapı süs demişsin mesela..odası içinmi yoksa hastanedemi..farklı olsunmu istiyosun..

amaaaan kızlar yiyin yiyebildiğiniz kadar..walla keşke bende böyle yiyebilsem yaa..hiç de vicdanınız sızlamasın bebişiniz sizden beslenio ne de olsa..ben ne hamileler gördüm 23 kilo kadar alan.ama aynen verdiler doğumdan sonra da..ne de olsa koşuşturmaca bitmicek doğumdan sonra da çocuğun peşinden az koşturmucas..kaydirigubbakcemile3 hele biraz da yaramaz olursa way halimize

azrasu22, cicibebe_cicianne, dreamer35, esteem, HANZADEEM, karamel86, landsarc, leylaars, mesa, ozz83, KK Pro Üyeskorpion74+opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ben hastanede dağıtmak için istiyorum bebek şekerini...Bebek mevlidinde burda pilav yanında tatlı ve içecek veriliyor birde ufak bir hediyeymiş...Kapı süsünü başta hastanede kapıya takılacak sonrada odasının kapısına...

evet..ozaman özel bi kapı süsü olur... ben hem dediğin gibi pilav üstü et içecek şerbetli bi tatlı..yanındada şekerler şirin şirin..belki ben yaparım.özel bişey olur..bi arkidiş yapıyo çünkü...bizim arkadaş özel keçeden yaptırmıştı

Dreamer35 sen yine iyisin 3 haftan kalmış bebişinin hareketlerini hissetmeye :asigim:
benim daha 5-6 haftam var boshayallersmile
Canım benim kısmet bakalım hissettirirse oğlum.Geçiyor haftalar hızla sende hissedersin bence 20 ye varmadan
Hoşgeldin canım.Başlarda bende almadım ama 14.haftadan sonra 1 kilo aldım.Tadını çıkar bugünlerin
Kişiden kişi değişiyor demekki arkadaşım olabilir valla ben inanıyorum hissettim diyenlere
Canım benim Allahım hayırlı günlerde hayırlısıyla dağıtmayı nasip etsin

canım gözün aydın..
prenslerimiz artıyor,bu sene prensesler de pek nazlandılaar
Allak sağlıkla tamamına erdirsin...uzun uzun izleyince daha bir özlüyor sanki bebişi..
neyseki cdmiz varda devamlı seyrediyoruz..

aa ne çabuk maşallah..gerçi bende ara ara aklıma gelip int.ten bakıyorum ama
seçmek zor olacak galiba..kesinlikle çok güzel şeyler,tadını çıkarmak lazım boshayallersmile

kızlaar kaç gündür iş yüzünden koşuşturmam var,buraya pek giremedim..
ara ara baktım fazla yazamadım..yeni gelen ark.lar olmuş galiba,hoşgelmişler..
git gide çoğalıyoruz,kocaman bir aile oluyoruz..sanal da olsa bu bağ çok etkili
gerçekten,mutlaka aklımın bir kısmı burda oluyor..

esracım,böyle şeyleri şimdiden kafana takıp canını sıkma,sen annesin
en iyisini bilirsin ve ona göre karar verirsin..ister istemez ortamda bu konular
konuşuluyor ama sen kulak asma,bildiğin gibi yaşa..bu arada senle meslektaşız..
ama sen çalışmıyorsun sanırım..

sendemi peyzaj mimarısın cnm...ben çalışmıyorum 8 ay çalıştım bekarken..sonrasında kayınpederim müteahhit ona iki-üç projede yardımcı oldum okadar... desteğin için sağol cnm..

sendemi peyzaj mimarısın cnm...ben çalışmıyorum 8 ay çalıştım bekarken..sonrasında kayınpederim müteahhit ona iki-üç projede yardımcı oldum okadar... desteğin için sağol cnm..

evet canım peyzaj mimarıyım..ben 7 yıldır bir fiil çalışıyorum..mafoldumben
meşakkatli bir meslek bizimki..nerden mezunsun,ben Ankara 2004

evet canım peyzaj mimarıyım..ben 7 yıldır bir fiil çalışıyorum..mafoldumben
meşakkatli bir meslek bizimki..nerden mezunsun,ben Ankara 2004

cnm önce manisada okudum 2 yıllık ordan AKDENİZ ÜNV GEÇİŞ YAPTIM CNM... 2007 mezunuyum..sen tecrübelisin cnm..ben ancak kalfan olurum seninkaydirigubbakcemile3

arkadaşının yaptığı şirin şeyerden varsa sende fotosunu koy bakalım şekerim bizede fikir olurohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…