2011 Nisan Anneleri

Bende internetten hep bakardım bebek şekerlerine...Hatta ozamanlar hamile bile değildim ama hep kızım olursa yada oğlum olursa diye aralarından beğenirdim...Hatta tek tek malzemelerini beğendim internetten daha uyguna gelir hem kendim yaparım diye ama geçen akşam girince o dükkana bitmişleride aynı fiyat görünce eşim hiç uğraşma dedi...

cnm önce manisada okudum 2 yıllık ordan AKDENİZ ÜNV GEÇİŞ YAPTIM CNM... 2007 mezunuyum..sen tecrübelisin cnm..ben ancak kalfan olurum seninkaydirigubbakcemile3

yok canım estagfurullah..olur mu öyle şey,seneyle tecrübe olmuyor bizim meslekte
kendin çabalıyorsun,ama geri dönüşü pek tatmin etmiyor..amaan neyse..
biz burda bebişlerimizi konuşmak için varız,yerimseniben

benim eşim kızıyor ne bu şeker falan diye şeker nikahta olur diyo

cnm olurmu...sen gönül verdin...bak işimi bile ev hanımı yazdım...biz eve oturup bu ünvanı yan gelip yata yata alamayız vallahi...maşallah cnm..inş emeğinin karşılığını güzel bi projede bulursun...cnm benim...
benim eşim kızıyor ne bu şeker falan diye şeker nikahta olur diyo

hihi biz nikahda dağıtmadık gerçi düğün oldu bizim ama...bunda hakkımı kulanmak istiyorum hatta eminönüne gidip ben bile yapa bilirim çok kolay artık ve eğlenceli..zaten en fazla 75-100 tane yaparım hatta 50 tane ama olsun hatıra..kaydirigubbakcemile3 çift çizgiyi gördüğüm çubutu bilem saklıyom ben bi ara yatağımın başındaydı hep 8.hft kadar inanamazdığımdansempatiksalakcinni

Gözün aydın canım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.zemuszemus

benim ikinci hamileliğimde 5. ayına kadar kız demişlerdi hemde %90 ihtimalle allahtan kendimi fazla kaptırmamıştım. olsun çok güzel bi oğlum var şimdi herşeyin sağlıklı ve hayırlısı

kızlar haberlerdeki DANİEL bebek ne şirin değilmi...annişi babişi ne yazkkı trafik kazasında vefaat etmiş ya...ay dedim verin onu bana bakarım çok güzell

kizlar bende oglusumun mevlüdünde bunlardan dagitmistim:)) üstünde ayrica adi,soyadi ve dogum tarihi yazan bir kücük etikette var.bakalim simdi cinsiyet belli olsada arastirmalarim ba$lasabayanssulusmile

ohh kızlar maşşallah kaynatmışsınız yine geçmişi okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.....

canm ii akşamlar galba bilgileri sen not edyrsn bnde yeni uyeyim 52kilo ile hamile kladm 1kilo aldm daha cnsyetmz belli olmadı 14 haftalığız ayy bu ortamı çok sewdm herkes çok samimi maaşallh opuyorumnanaktan

canm ii akşamlar galba bilgileri sen not edyrsn bnde yeni uyeyim 52kilo ile hamile kladm 1kilo aldm daha cnsyetmz belli olmadı 14 haftalığız ayy bu ortamı çok sewdm herkes çok samimi maaşallh opuyorumnanaktan

evet ben kaydediyorum ama sat ve beklenen doğum tarihini belirtmen gerekir hafta olarak kaydetmiyorum liste ilk sayfada ordan bakıp neleri eklediğimize bir bak istersen..

ben hastanede ve evde dagıtmak için küçük notluk buldum mavi ayıcıklı gittigidiyorda eminönünden biri satıyor kucağına iki tane badem şekeri ve kurdele buketi takıcam.. notluk kısmına da hoşgeldin arda bebek ve tarih yazıcam. tabi isim değişebilir eşim halen düşünüyor kararsız:)) mevlüt içinse kristal atlıkarınca buldum ondan aldırcam yurtdışında bi arkadasıma ama nasıl bi ambalaj olur onu henüz düşünmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…