- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.721
cnm önce manisada okudum 2 yıllık ordan AKDENİZ ÜNV GEÇİŞ YAPTIM CNM... 2007 mezunuyum..sen tecrübelisin cnm..ben ancak kalfan olurum seninkaydirigubbakcemile3
Bende internetten hep bakardım bebek şekerlerine...Hatta ozamanlar hamile bile değildim ama hep kızım olursa yada oğlum olursa diye aralarından beğenirdim...Hatta tek tek malzemelerini beğendim internetten daha uyguna gelir hem kendim yaparım diye ama geçen akşam girince o dükkana bitmişleride aynı fiyat görünce eşim hiç uğraşma dedi...
ederiz tabi ne demek canim..senin tr icinde ucakla gitme imkanin yok mu imkan var tabi de ama uymuyor birtürlü çok ugraştık ama saatleri uymuyor o yüzden mecburi olarak ya tren yada otobüsü sececez bakalım hayırlısıyla bu yolculuguda atlatırız inşallah....
canim baska aylardaki topiklerin kizlarina sizmak lazim galiba:1ninca:
Hayırlı olsun canım, bu arada yolculuk ne için gerekiyor?
cnm 2 bucuk aydır annemlerdeydim eşimle beraber geldik eşim ay kadar kalıp geri dondu tr ben annemlerın yanıda kaldım ama artık evimize gitmek vakti geldi hem babişkomuzuda çok özledik hamileliğimizde bu mecburi 2. ucak yolculugumuz olacak atlatırız inşallah hayırlısıyla....
cnm olurmu...sen gönül verdin...bak işimi bile ev hanımı yazdım...biz eve oturup bu ünvanı yan gelip yata yata alamayız vallahi...maşallah cnm..inş emeğinin karşılığını güzel bi projede bulursun...cnm benim...yok canım estagfurullah..olur mu öyle şey,seneyle tecrübe olmuyor bizim meslekte
kendin çabalıyorsun,ama geri dönüşü pek tatmin etmiyor..amaan neyse..
biz burda bebişlerimizi konuşmak için varız,yerimseniben
benim eşim kızıyor ne bu şeker falan diye şeker nikahta olur diyo
kızlar merhaba bayagı kaynatmışsınız okuyamadım bile biraz önce dr dan geldik harbidende NİSAN AY ı ERKEK AY ıymış:)) bebişimiz erkekmiş renkli ultrasonda falanda çok detaylı baktı dr çünkü bu hafta sonu ucakla yolculugumuz var o yüzden epeyce bir dikkatli baktı kalbini ve dişer organlarını canım ya uyuyordu eller havada kalmış kıyamam ama inanın çok duygulandım ALLAH ıma bin şükürler olsun herşey yolunda ama bu seferde sanırım mutluluktan ağlıyorum....
Gözün aydın canım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.zemuszemus
benim eşim kızıyor ne bu şeker falan diye şeker nikahta olur diyo
kızlar haberlerdeki DANİEL bebek ne şirin değilmi...annişi babişi ne yazkkı trafik kazasında vefaat etmiş ya...ay dedim verin onu bana bakarım çok güzell
ohh kızlar maşşallah kaynatmışsınız yine geçmişi okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.....
kizlar bende oglusumun mevlüdünde bunlardan dagitmistim:)) üstünde ayrica adi,soyadi ve dogum tarihi yazan bir kücük etikette var.bakalim simdi cinsiyet belli olsada arastirmalarim ba$lasabayanssulusmile
canm ii akşamlar galba bilgileri sen not edyrsn bnde yeni uyeyim 52kilo ile hamile kladm 1kilo aldm daha cnsyetmz belli olmadı 14 haftalığız ayy bu ortamı çok sewdm herkes çok samimi maaşallh opuyorumnanaktan
Slm kızlar nasılsınız
ay bend ecok ıstıyorum dogumda herkese o tarz bırseyler dagıtmak ınsallah allah kısmet ederrrrrrr
evet ben kaydediyorum ama sat ve beklenen doğum tarihini belirtmen gerekir hafta olarak kaydetmiyorum liste ilk sayfada ordan bakıp neleri eklediğimize bir bak istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?