- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.761
ay çok heycanlandım cnm.....bebişim için ilk defa bişey yapmak istedim... şöyle fransıs güpürlü bi nevresim takımı anneannesi yapcak... çok heycanlandımopuyorumnanaktan
ay çok heycanlandım cnm.....bebişim için ilk defa bişey yapmak istedim... şöyle fransıs güpürlü bi nevresim takımı anneannesi yapcak... çok heycanlandımopuyorumnanaktan
selam herkese
:gitme:bizde anneannemizi ankaraya yolladık.15 gündür bizimle beraberdi yarım saat önce uğurladık . biraz üzüldük tabi yine kaldık gurbette tek
kızz senmi yapıyon şimdi bunu topu atmışsın başkasınakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 olsun fikri veriyorum ya..yapsın anneannesi hihih...:hulya:
kızlar ya aranızda artk eski sutyenlerne sığmayan war mı ya hamilelkten sonra :kedi:
benimde kociş yok bekliyoz bakalım
Ben varım şekerim. :))
Yaaa canım. Senin ki nerde? İnşallah kısa zamanda gelir tatlım. Zor valla böyle.
yaa canım aslında benim eşim yanımda ama çok yoğun çalışıyor hala eve gelemedi.eşim rütbeli asker ne zaman geleceği belli olmuyor ....öle işteee:sinifsinif:
Hımmm neyse en azından akşam geç de olsa geliyormuş canım kıymetini bil valla.
cnm bu resmi böle nasıl yüklüyosun yani linksiz direckt
skorpion kuzum hade...bak keçeden yapılan arkadaşımın ikiz bebişlerinin kapı süsünü eklicem hade........
cnm farklı bişi ama benim tarzım değil...evimin geneline bakınca daha farklı olabilir ama çok hoş dediğin gibi...
bunu daha öncede yaptım resim direk görünüyomu acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?