2011 Nisan Anneleri

Kızlar napıyosunuz ne var ne yok? Bugün hiç giremedim misafirim vardı, yeni gittiler.Öldüm bittim yorgunluktan valla.Gözümden de uyku akıyo da yatmadan bi bakayım dedim bugün ne olmuş ne bitmiş.

selam hosgeldin..benden iyilik canim.sen baya yorulmussun,misafirlerde azcik yardim etselerdi yaa hamilesin yanii.en iyisi güzelce yat dinlen yarinda :sm_cool: bomba gibi kalk..

Kızlar napıyosunuz ne var ne yok? Bugün hiç giremedim misafirim vardı, yeni gittiler.Öldüm bittim yorgunluktan valla.Gözümden de uyku akıyo da yatmadan bi bakayım dedim bugün ne olmuş ne bitmiş.

kıyamam sana cnm..ne misafiri bu ya...allahın ne yoruyosun kendini sen bakimklava: yapıyomu eşin bari bişiler..yok benimki hamiş değilken hep kandırırdıda al misafir çayları ben doldururum bırak doldurmayı daha çok iş çıkartırdı bana...

kızlar ben çıkıyorum artık uykumda geldi oğlumda hala uyumadı onunla sarılıp yatıyım tabi önce bir boğuşma faslı erkek çocuklar bu boğuşmayı çok seviyolar sabaha kadar gıdıkla mıncıkla tamam demiyolar:))

kızlar benim midem şu bi haftadır çok yanma yapıyor ya gaviscon içmeden duramıyorum.sizede de varmı sorun yaşayan ? yoksa ben mi anormalim..akannehir

kızlar benim midem şu bi haftadır çok yanma yapıyor ya gaviscon içmeden duramıyorum.sizede de varmı sorun yaşayan ? yoksa ben mi anormalim..akannehir

bu haftalarda yediklerin yemek boruna baski yapipkapagin acilmasini sagliyo ve mide asidi boruya kaciyo onla alakali olabilir mi ki.hani eskiler der ya bebegin cok sacli olucak ondan mide yanarmis diyekaydirigubbakcemile3 iste o oluyo sanirim sana ama bebegin sacli olmasiyla alakali bir durum degil

Sağolun kızlar. Eşim sağolsun çok yardım etti hazırlık aşamasında da misafirler varken de.Devamı gelir inşallah :)

cnm çok farklı birşey yemedim ama bu dediğin olayı çoooook iyi biliyorum çünkü 7-8 yıldır reflü hastasıyım :1no2: sanırım hamişlikte azıyor bu meret bilmiyorumkismile

cnm beslenmenle alakalı olabilirmi..yeme saatleri?

yok şekerim benim midenin dna bozuk kodu bozuk kodu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…