- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.801
bide ben varimmmmmmmmm ögrenemeyenbuyrunnnnnnnnn
CNM BİZİM beykoz elmalıköyde yazlık var cnm...daha doğrusu işte bi arsa içinde bi ev....sen beykozun neresindesin... valla buluşalım cnm ciddiyim....sana yakın olan biyere ümraniyeye istersen olmdı beykozda cnm benim...
Kızlar napıyosunuz ne var ne yok? Bugün hiç giremedim misafirim vardı, yeni gittiler.Öldüm bittim yorgunluktan valla.Gözümden de uyku akıyo da yatmadan bi bakayım dedim bugün ne olmuş ne bitmiş.
Kızlar napıyosunuz ne var ne yok? Bugün hiç giremedim misafirim vardı, yeni gittiler.Öldüm bittim yorgunluktan valla.Gözümden de uyku akıyo da yatmadan bi bakayım dedim bugün ne olmuş ne bitmiş.
bide ben varimmmmmmmmm ögrenemeyenbuyrunnnnnnnnn
esraaa özel mesajlarin dolmus sil onlari gönderiyorum gitmiyoo.hadi silde tekrar yollayim.yerimseniben
kızlar benim midem şu bi haftadır çok yanma yapıyor ya gaviscon içmeden duramıyorum.sizede de varmı sorun yaşayan ? yoksa ben mi anormalim..akannehir
bu haftalarda yediklerin yemek boruna baski yapipkapagin acilmasini sagliyo ve mide asidi boruya kaciyo onla alakali olabilir mi ki.hani eskiler der ya bebegin cok sacli olucak ondan mide yanarmis diyekaydirigubbakcemile3 iste o oluyo sanirim sana ama bebegin sacli olmasiyla alakali bir durum degil
cnm beslenmenle alakalı olabilirmi..yeme saatleri?
benim erkeğim olcak artık tamamen eminim...çünkü karnım sivrileşti 2 gündedelikafadulden
kızlar ii geceler size çok öpüldünüz..ben çöktüm kaçıyorum artık..kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?