2011 Nisan Anneleri

hayırlı geceler kızlara.s.
2 gündür pek uğrayamamıştım bir bakayım dedim...
ama çok fazla geçmiş var pek okuyamadım...
şimdide uykum geldi...
herkes iyidir inş.
kendinize iyi bakın arkadaşlara.s.

FL:12.9 BUNU 7 İLE ÇARPARSAK BEBEĞİN TAHMİNİ BOYUNU BULMUŞ OLURUZ...BENİKİSİ 9CM ÇIKTI TAHMİNİ BOY...

Femur (Uyluk Kemiği) vücudumuzun en uzun kemiğidir.Dördüncü aydan itibaren bebeğinizin boyu hakkında fikir sahibi olmak için kullanılacak ölçü budur.Kabaca FL değerini 7 ile çarptığınızda bebeğinizin boyunu tahmin edebilirsiniz

DOKTOR DEMEDİDE BANA...

gıcık doktor deseydin hiç söyleme doğduğunda öğreniriz biz

e$im espiriyle dedi zaten:)) bana 5 ay daha bekle zaten görürüz diye..% 50 ihtimalle kiz zaten dedi bide e$im bu sefer kadin yok dedi biraz $ans daha fazlaymis cünkü bir tane erkek cocuk dogurdu dedi.böylelikle kiz olma ihtimali azicik daha fazlaymis ikinci cocukta.hayirlisi bakalim ne gelcek bizede:ecrin_bebek:

Canım gözünaydın. Hayırlı olsun Oğluşungamyoncuiremsu Hislerin doğru çıktı.

Kızlar günaydın erkenciyim bugün biraz. Çatlak için krem konuşulmuş. Banada doktorum Mustela Double Action İsimli bir krem önerdi onu kullanıyorum.

Hadi gözün aydın canım.Bir daha kendini üzme sakın.Bebeğini düşün,kendine dikkat et.

Kızlar bu arada bizim uçak yolculuğumuz yarın hayırlısıyla atlatıp babişkomuza kavuşcaz inşallah.Sizden tek isteğim bizim için dua etmeniz inşallah sağsalim atlatırız bu yolculuğumuzuda.....

İyi yolculuklar canım.Güle güle gidin.Kendinize dikkat edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…