- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.041
hmm bakayım bir canımvar ya canım öyle bi topik... 2009-2010 nisan annelerinin 2011 nisan annelerine alışveriş tavsiyeleri die
kızlar sahatan beri üç kere ağladım sinirlerim çok bozuk...eşime çok kızdım...şimdi çağırdım gelicek acile gidicez bebeğimi görmeye yoksa kendime gelemem ki zaten sinirli bi tipim..devam ettirmek istemiyorum...
TAMAM cnm yazarım inş...gerçi hiç bilmediğim bi hastane sözde özel ama bakalım...inş ugs iyidir benim hastanemi artıcakmı acaba onu düşünüyorum
kılzar öbcelikle çok korkarak gittiğim çünkü bilmediğim bi hastane gerçekten doktor mükemmel ve çok ilgiliydi... uzman doktordu.. ama bu sefer erkekti..önemli değil karından çünkü... neyse 10 dak fazla nerdeyse baktı..ayak kaval kemiğini,kafa çevresini..karın çevresini ölçt bide ense pilipsimi ne onu ölçtü bu ikili test dedikleri şey işte.... gözlerindeki lensler ağzı herşeyi o kadar net anlattı ve gösterdi ki gerçekten çok hoşuma gitti... ense kalınlığı 1.3 çıktı mükemmel dedi doktor ölçümler tam haftası ve gününde önde değil ama önemli deği...ohaoldumsmile opuyorumnanaktan derken bebişim maşallah 110 gr çok iyi kilosuda maşallah boy artık söylenmiyo net ayaklarını bağdaş krup kaldırmış altından pipisi görünüyo...:lepi:gamyoncuiremsu erkeğim geliyo yiğit maşallah açmış gösteriyo resmen benim özel ekranım var resmen ufaçık beyaz bişey uzun olanı değil ama onlar sempatiksalakcinni gördüklerim neyse özele girmim...çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkturkbayragidelikafadulden eller hareketli çok iyiydi ya... kızlar anlatamam size o mutluluğumu..ama yaşarsınız demek istedğimi...anneanneside ilk defa gördü babasını ümraniyeden çağırdım oh olsun ona ama çok iyi oldu...
ESRAYAĞMUR tebrik ederim canım...Oğluşun geliyormuş...
İşte mutlu son:lepi: Mutlu ol hep emi kuzum.Oğluşunuda üzme hayırlısıyla gelsin inşallah
ay canım hadi hayırlı olsun ALLAH sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.bizim oğluşa bir arkadaş daha geliyor:)hem sanada moral olmuştur bebişini görmek....kılzar öbcelikle çok korkarak gittiğim çünkü bilmediğim bi hastane gerçekten doktor mükemmel ve çok ilgiliydi... uzman doktordu.. ama bu sefer erkekti..önemli değil karından çünkü... neyse 10 dak fazla nerdeyse baktı..ayak kaval kemiğini,kafa çevresini..karın çevresini ölçt bide ense pilipsimi ne onu ölçtü bu ikili test dedikleri şey işte.... gözlerindeki lensler ağzı herşeyi o kadar net anlattı ve gösterdi ki gerçekten çok hoşuma gitti... ense kalınlığı 1.3 çıktı mükemmel dedi doktor ölçümler tam haftası ve gününde önde değil ama önemli deği...ohaoldumsmile opuyorumnanaktan derken bebişim maşallah 110 gr çok iyi kilosuda maşallah boy artık söylenmiyo net ayaklarını bağdaş krup kaldırmış altından pipisi görünüyo...:lepi:gamyoncuiremsu erkeğim geliyo yiğit maşallah açmış gösteriyo resmen benim özel ekranım var resmen ufaçık beyaz bişey uzun olanı değil ama onlar sempatiksalakcinni gördüklerim neyse özele girmim...çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkturkbayragidelikafadulden eller hareketli çok iyiydi ya... kızlar anlatamam size o mutluluğumu..ama yaşarsınız demek istedğimi...anneanneside ilk defa gördü babasını ümraniyeden çağırdım oh olsun ona ama çok iyi oldu...
Kızlar bu arada bizim uçak yolculuğumuz yarın hayırlısıyla atlatıp babişkomuza kavuşcaz inşallah.Sizden tek isteğim bizim için dua etmeniz inşallah sağsalim atlatırız bu yolculuğumuzuda.....
esra yağmur canm bebişin erkekmiş hayırlı olsun çok sevindim bizde bugün doktora gittik çok şükür çok ii kıpır kıpr ama cinsiyetine bakamadı doktor bacaklarını açmadı kuzum inatla bağdaş kurmuş açmadı daha önce gittiğimizde kız gibi demişti doktor ama bu sefer tam öğrenemedik neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunda..
kılzar öbcelikle çok korkarak gittiğim çünkü bilmediğim bi hastane gerçekten doktor mükemmel ve çok ilgiliydi... uzman doktordu.. ama bu sefer erkekti..önemli değil karından çünkü... neyse 10 dak fazla nerdeyse baktı..ayak kaval kemiğini,kafa çevresini..karın çevresini ölçt bide ense pilipsimi ne onu ölçtü bu ikili test dedikleri şey işte.... gözlerindeki lensler ağzı herşeyi o kadar net anlattı ve gösterdi ki gerçekten çok hoşuma gitti... ense kalınlığı 1.3 çıktı mükemmel dedi doktor ölçümler tam haftası ve gününde önde değil ama önemli deği...ohaoldumsmile opuyorumnanaktan derken bebişim maşallah 110 gr çok iyi kilosuda maşallah boy artık söylenmiyo net ayaklarını bağdaş krup kaldırmış altından pipisi görünüyo...:lepi:gamyoncuiremsu erkeğim geliyo yiğit maşallah açmış gösteriyo resmen benim özel ekranım var resmen ufaçık beyaz bişey uzun olanı değil ama onlar sempatiksalakcinni gördüklerim neyse özele girmim...çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkturkbayragidelikafadulden eller hareketli çok iyiydi ya... kızlar anlatamam size o mutluluğumu..ama yaşarsınız demek istedğimi...anneanneside ilk defa gördü babasını ümraniyeden çağırdım oh olsun ona ama çok iyi oldu...
Kızlar bu arada bizim uçak yolculuğumuz yarın hayırlısıyla atlatıp babişkomuza kavuşcaz inşallah.Sizden tek isteğim bizim için dua etmeniz inşallah sağsalim atlatırız bu yolculuğumuzuda.....
canım ya çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin. erkenden sende öğrendin cinsiyetini ne güzel alışverişe başlarsın .ya biz nerdeyse 4 ayı bitiriyoruz doktorumuz inatcı söylemem diyor gelecek hafta söyleyecekhayırlısı olsunda meraktan çatladık karı koca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?