- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.021
arkadaşlar benim göbeğimin altında ciddi kaşıntılar başladı .acaba çatlama belirtilerimi anlamadım .çatlama ile ilgili krem kullanmaya başlayan varmı .benim daha 1 hafta var kontrolüme acaba badem yağı gibi birşeyler sürmeye başlasammı ..herhangi bir yağ kullanan var mı ??
Canım çok güzel cicileriniz Alla sağlıkla giymesini nasip etsin inş:lepi:ne bilim çok hoşuma gitti şöyle güzel bi kotun üstüne falan giyer belki mont gibi... olmadı 1 tane içimde kalmasın die yaptırırım...sıcağı sevmezler dimi aklımda bulunsun ihihih :)
İyi akşamlar kızlara.s.İyi haftasonları:teytey:
Çatlaklar için yağ sormuşsunuz ben anneme sordum sen bize hamileyeyken ne kullandın diye o da badem yağı kullandım 1 gr da çatlağım olmadı hem de normal doğum dedi.Ben daha kullanmaya başlamadım ama badem yağı alternatif olabilir benceCADIARZU
iyi akşamlar canımm opuyorumnanaktan canım badem yağı kıllanmayı artryr die sordm doğru mu acaba o yuzden almaya cesaret edemdm gerçi herkesn bunyesi farkldr da
Canım sordum onu ben de duymuştum ama annemde olmamış tüylenme gibi şeyler.Tabi bünyeyle de alakalı bence çünkü annem zaten çok tüylü değildir.
ahanda o tuylu olan benm o yuzden benm kullanmamam lazm sırnaşık şey
İyi akşamlar kısçeler zemuszemus
Bende çatlakları önlemek için sebamed fine&sensitive vucut Losyonu
ve badem-kakao-çörekotu yağı karışımı kullanıyorum..
iki tane 8 aylık hamile arkadaşım önerdi hiç çatlamadılar..
Hmmmm o zaman değerlendirelim bunu bizCADIARZUCADIARZU
günlerimiz hemen hemen aynı değilmi
selam kızlaar,arkadaşlar bide çatlaklar için bol su ve c vitamnli şeyler yemek lazm kilomuzu da çok hızlı almaamz lazm bunlar etklyrmşş bayanssulusmile
selam kızlaar,
dr bana çatlak için krem yazdı,ecz. aldım.özel çatlak kremi:markası mustela.dr bu markanın iyi geldiğini söyledi.kullanmaya başladım,inşallah çatlağımız olmaz..aklınızda bulunsun.
arkadaşlar benim göbeğimin altında ciddi kaşıntılar başladı .acaba çatlama belirtilerimi anlamadım .çatlama ile ilgili krem kullanmaya başlayan varmı .benim daha 1 hafta var kontrolüme acaba badem yağı gibi birşeyler sürmeye başlasammı ..herhangi bir yağ kullanan var mı ??
komik gelcek ama kızlar 4-5 sn karnımın bi tarafı inanılmaz sertleşti ve orda bi yoğunluk ciddi ciddi hissettim annem elledi..bi hareket var dedi...bebişim çok hareketli sanıtım kesenin içinden rahmen baskı yaptı o die düşünüyorum
Kızlar akşamdan beri forumda dolaşıyorum yenidoğan bebek ihtiyaç listelerine bakıyorum.Bayramda çeyizini düzcem miniğimin.ufaktan bakayım dedim ama o kadar çok şey var ki gözüm korktu ayyy ohaoldumsmile Tecrübeli anneler sizde ufaktan tavsiyelerde bulunsanız nasıl iyi gelir biliyor musunuz. Yada TATLİŞOĞLUM bu konu için yeni bir topic mi açsak???
kızlar sahatan beri üç kere ağladım sinirlerim çok bozuk...eşime çok kızdım...şimdi çağırdım gelicek acile gidicez bebeğimi görmeye yoksa kendime gelemem ki zaten sinirli bi tipim..devam ettirmek istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?