2011 Nisan Anneleri

İyi akşamlar kızlara.s.İyi haftasonları:teytey:
Çatlaklar için yağ sormuşsunuz ben anneme sordum sen bize hamileyeyken ne kullandın diye o da badem yağı kullandım 1 gr da çatlağım olmadı hem de normal doğum dedi.Ben daha kullanmaya başlamadım ama badem yağı alternatif olabilir benceCADIARZU

iyi akşamlar canımm opuyorumnanaktan canım badem yağı kıllanmayı artryr die sordm doğru mu acaba o yuzden almaya cesaret edemdm gerçi herkesn bunyesi farkldr da

iyi akşamlar canımm opuyorumnanaktan canım badem yağı kıllanmayı artryr die sordm doğru mu acaba o yuzden almaya cesaret edemdm gerçi herkesn bunyesi farkldr da

Canım sordum onu ben de duymuştum ama annemde olmamış tüylenme gibi şeyler.Tabi bünyeyle de alakalı bence çünkü annem zaten çok tüylü değildir.

İyi akşamlar kısçeler zemuszemus

Bende çatlakları önlemek için sebamed fine&sensitive vucut Losyonu
ve badem-kakao-çörekotu yağı karışımı kullanıyorum..
iki tane 8 aylık hamile arkadaşım önerdi hiç çatlamadılar..

Hmmmm o zaman değerlendirelim bunu bizCADIARZUCADIARZU

Son düzenleme:
arkadaşlar bide çatlaklar için bol su ve c vitamnli şeyler yemek lazm kilomuzu da çok hızlı almaamz lazm bunlar etklyrmşş bayanssulusmile

arkadaşlar bide çatlaklar için bol su ve c vitamnli şeyler yemek lazm kilomuzu da çok hızlı almaamz lazm bunlar etklyrmşş bayanssulusmile
selam kızlaar,
dr bana çatlak için krem yazdı,ecz. aldım.özel çatlak kremi:markası mustela.dr bu markanın iyi geldiğini söyledi.kullanmaya başladım,inşallah çatlağımız olmaz..aklınızda bulunsun.

canm teşekkr edrm bunu dr a bi soraym daha hiç sormamştm krem

kaşıntılar çatlama ve göbüş büyümesi işareti..evet aslında 3ay bitince kreme başlamak gerekiyor ama işte..badem yağı hiç denemedim ama hemen herkes piyasdaki çatlama kremlerinden kullanıyor..bende ilk bbeğimde kullanmıştım 7,5 aya kadar çatlamadım sonrasında 9,5 kilo birden alınca çatlama oldu ,çok değil çok şükür ama yinede çatladı yani :sinifsinif:

cnm niye komik olsun banada sürekli oluyor ve bu bebiş inanki.çünkü başka bişey olamaz..benim ilk bebiştede oluyordu doktordaykende olmuştu ve ultrasyona oraya tuttu gerçekten ordaydı..

Kızlar akşamdan beri forumda dolaşıyorum yenidoğan bebek ihtiyaç listelerine bakıyorum.Bayramda çeyizini düzcem miniğimin.ufaktan bakayım dedim ama o kadar çok şey var ki gözüm korktu ayyy ohaoldumsmile Tecrübeli anneler sizde ufaktan tavsiyelerde bulunsanız nasıl iyi gelir biliyor musunuz. Yada TATLİŞOĞLUM bu konu için yeni bir topic mi açsak???

var ya canım öyle bi topik... 2009-2010 nisan annelerinin 2011 nisan annelerine alışveriş tavsiyeleri die

kızlar sahatan beri üç kere ağladım sinirlerim çok bozuk...eşime çok kızdım...şimdi çağırdım gelicek acile gidicez bebeğimi görmeye yoksa kendime gelemem ki zaten sinirli bi tipim..devam ettirmek istemiyorum...

cnm mesajını yeni gördüm ve cevapladım sana ulaştımı bilmiyorum..sakin ol aman tres yapma..gidersen sonucu yaz merakta kaldım bak şimdi Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…