2011 Nisan Anneleri

Hayırlı olsun canım. Maviş maviş ciciler alırsın artık. Sağlıkla kucağına al

iklimya34 hayırlı olsun.ayy ne kadar çok cinsiyet öğrenen olmuş maşallah.ben yeşil beyaz sarı falan alıyorum ortak renk

teşekkür ederim kızlar ..darısı öğrenmeyen diğer arkadaşların başına ben ikinci doktorla tescil ettirdim erkek olduğunu :)2 kez ekranda pipisini yakaldı gösterdi

Pratik olarak söylemek gerekirse: idrar renginizin açık sarı olması yeterince sıvı aldığınızın güvenli bir göstergesidir.

Alıntı.

merhaba kızlar
bugün hava çok güzeldi bizde bebişimle pazara gittik ama oğluşuma pek bişi bulamadım . istanbulda olan arkadaşlar biliyordur kadiköyün tarihi salı pazarı var genel anlamda güzel şeyler var ama bebek için bence güzel seyler yok bende kendime ve eve bişiler aldım .bebek için gidecek arkadaşlar hayal kırıklığına uğrarsınız sırf bu yüzden gitmeyin benim ev pek uzak değil gidip bi bakim dedim eşim bıraktı ama bişi bulamadım 2 çorap 2 pijama aldım sadece kuzuma

Kız annelerinden Nisan koymayı düşünen var mı acaba?

ben düşünüyodum kızım olursa ama başka bi doktor bi çıkıntı gördüm erkek gibi dedi sonrada kordonda olabilir dedi pazartesi kendi doktoruma gidicem 2 oğlum var benim bu 3. olacak inşallah sağlıklı ve hayırlı hangisi olacahayırlısı olsun bakalomksa rabbim onu versin ama bana sanki kızım olacakmış gibi geliyor.

bende düşünüyodum doğum iznine çıkınca gitmeyi
benim ev avcılarda burda bizim çarşamba pazarı var orda bi adam getiriyo chicco nun filan body lerini döküyo 2 tl den satıyodu ama sabah erken gitmek lazım seçebilmek için çalıştığım için gidemiyorum kuzenime bisürü şey almıştık ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…