- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.581
kizlar bizde esimle benim yaptigim bir liste vardi kiz isimleri esim bakti ona NiSA hosuna gitti..bakalim onumu koyariz daha vakit var yoksa fikrimiz degisirmi bilemem
ay ben o çocuğun anne demesine dayanamıyorum ya çok şeker maaşallh
kaç haftalıksın canım çizelgen yok göremedim
benim akşamları genişlemeden muzdarip ağrılarım oluyor bıçak saplanması gibi nefes alırken bile acıyor içim bu birkaç gündür böyle ve birden göbüşüm çıktı:26:
kızlar bazen yetişemiyorum okumaya şimdi de kimse kalmamış
kızlar aranızda progestan kullanan var mı kilo aldrıyormuş öle mi arkadaşm kullanyr da
sen bizi adamdan saymıyormusun cicim
hoşgeldiniz kızlarrrr
bende evde beni bekleyen ütüyü düşünerek bunalıma giriyorum püffffffffffffff
muhabbetinize doyum olmuyor kuzum :) sesiniz kesildi bayadır
keşke benim de tek ütü olsa ev korkunç bi şekilde dağıldı pazar günü güya temizlik yaptım sadece salon temiz nasıl yetişecem bu işlere bilmiyorum
nasıl yani..ben hergün mesai saatlerinde burdayım kuzum :13:
ama şimdi çıkıyorum,görüşürüz
herkese iyi akşamlar
Kızlar slm.Güzel haberlerinizi okudum gözünüz aydınİsimler tartışılmaya başlamış yine kızım olsaydı ZEYNEP; MELİS , ECEM , HAYAL, BEYZA düşünecektik ama Yaman'ım geliyor değişmezse kararımız son ana kadar
bugün fena derecede sancım var kızlar yine.kuyruk sokumum çok fena.Sizde de var mı bu durum ???:2:
benim evde öyle haftasonu süpürge bile yapmadım
kaç haftadır bende yapmıyordum bu pazar sadeece salonu temizleyebildik bir kaç battaniye vardı eşimle yıkadık birde kayınpederim yardımcı oldu soba kuruldu derken aksam oldu hem geri kalan işler kaldı hemde cok yoruldum dün kasıklarım ağrıdı baya doktor randevum bugundu aslında aradım geleyim mi dedim aksam yedi bucuk da gel dedi prensesimizi de öğrenmiş olduk
benimde battaniye yıkamam lazım havalar tekrar kötü olmadan
benim kontrol de cmt oğluşumuzu görcez çok özledimmmmm
cnm aman hava durumuna falan bak oyle yıka 2 günde zor kuruyo kayınvalidem e bıraktık biz sabah asıyo aksam olmadan geri topluyo hava kirliliğinden insallah bugün kurumuştur da aksam alırız battaniyeleri
çok güzel ya insan bebişini görmeye doyamıyo ben bir ay sonra görecem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?