2011 Nisan Anneleri

kizlar bizde esimle benim yaptigim bir liste vardi kiz isimleri esim bakti ona NiSA hosuna gitti..bakalim onumu koyariz daha vakit var yoksa fikrimiz degisirmi bilemem

Benim de kızım olursa ve kısmetse doğum nisanda olacağı için "nisan" ismi hoşuma gitti ama bakalım kesin değil tabiki.

17 hafta 1 günlük canım inşallah kızım olacak

İyi akşamlar kızlar, okuldan yeni geldim çookk yoruldum bugün çoook.Akşamları da yemek ye azcık dinlen derken saat 9-10 oluyor ben küt gidiyorum hemen

slm güzel anneler... inş randevumuzu cumaya aldık... inş bebişim iyidir..doktor sende iyisin derse rahat rahat dolaşırım...bu gün bebişime iki tane güzel yelek hediye ettiler.. modelleri çok hoş... maşallah kısmetli olcak bizim sıpa :) .... bu gün iyiyim çok şükür..

hoşgeldiniz kızlarrrr
bende evde beni bekleyen ütüyü düşünerek bunalıma giriyorum püffffffffffffff

keşke benim de tek ütü olsa ev korkunç bi şekilde dağıldı pazar günü güya temizlik yaptım sadece salon temiz nasıl yetişecem bu işlere bilmiyorum

Kızlar slm.Güzel haberlerinizi okudum gözünüz aydın İsimler tartışılmaya başlamış yine kızım olsaydı ZEYNEP; MELİS , ECEM , HAYAL, BEYZA düşünecektik ama Yaman'ım geliyor değişmezse kararımız son ana kadar

bugün fena derecede sancım var kızlar yine.kuyruk sokumum çok fena.Sizde de var mı bu durum ???:2:

benimde kuyruk sokumum ve belim çok ağrıyor tatlım

benim evde öyle haftasonu süpürge bile yapmadım

kaç haftadır bende yapmıyordum bu pazar sadeece salonu temizleyebildik bir kaç battaniye vardı eşimle yıkadık birde kayınpederim yardımcı oldu soba kuruldu derken aksam oldu hem geri kalan işler kaldı hemde cok yoruldum dün kasıklarım ağrıdı baya doktor randevum bugundu aslında aradım geleyim mi dedim aksam yedi bucuk da gel dedi prensesimizi de öğrenmiş olduk

benimde battaniye yıkamam lazım havalar tekrar kötü olmadan
benim kontrol de cmt oğluşumuzu görcez çok özledimmmmm

benimde battaniye yıkamam lazım havalar tekrar kötü olmadan
benim kontrol de cmt oğluşumuzu görcez çok özledimmmmm

cnm aman hava durumuna falan bak oyle yıka 2 günde zor kuruyo kayınvalidem e bıraktık biz sabah asıyo aksam olmadan geri topluyo hava kirliliğinden insallah bugün kurumuştur da aksam alırız battaniyeleri

çok güzel ya insan bebişini görmeye doyamıyo ben bir ay sonra görecem insallah

balkonda suyu iyice aksa 2 günde içer alırım çamaşırlığın üstüne atarım kombide yanıyo nasılsa 1 günde kurur
bu hafta hava güneşli istanbulda haftaya çok kötüymüş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…