2011 Nisan Anneleri

ela tek başına çok kısa bir isim değil mi yanına ek isim düşünürmüsün?ecrin anlamı bazı sitelerde ücret olarak geçiyor canım

ya bilmiyorum ek isim düşünmedim bulamadım bakarız artık daha çok var...blmyrdm ucret oldugunu dger anlamının canım sen arastr biraz daha zaten çok var daha çok karar değiştiririz...

kızlaar az önce listeye baktım...
kızlar sonradan atağa kalkarak erkeklere yetişmiş nerdeyse..
21 prens,19 prenses..ki prenseslerin artması da söz konusu..yada böyle az
fark kalabilir arada..demekki bizim topik gayet başarılı,nüfusa eşit katkı sağlıyoruz

canım bugün tam 17 hafta 1 günlük olduk....evet hissediyorum dün geceden beri hareketli

Ayy maşallah yaa ben de sabırsızlıkla bekliyorum o günleri.
selam canım hoşgeldin iyiyiz biz sen nasılsın bebiş nasıl
Ben de iyiyim çok şükür, bebiş de iyi sanırım.
Ne zamandır görmüyorum özledim yaa
bizimkinin ta baştan belliydi ikimizde aynı anda EYLÜL olsunmu dediydik
bir değişiklik olmassa adı EYLÜL

Ben de severim Eylül ismini ama hep eylülde mi doğdun sorusuna cevap vermek zorunda kalacak.

ya bilmiyorum ek isim düşünmedim bulamadım bakarız artık daha çok var...blmyrdm ucret oldugunu dger anlamının canım sen arastr biraz daha zaten çok var daha çok karar değiştiririz...

ewt bakarız daha.ela ismi çok güzel çok ta severim sadece tek kısa gibi geldi bana.hayırlısı olsun bakalım

bizimkinin ta baştan belliydi ikimizde aynı anda EYLÜL olsunmu dediydik
bir değişiklik olmassa adı EYLÜL

prensesin hayırlı olsun canım..
güzel bir duygu dimi hem oğlun hem kızın olacak..
adıda çok güzelmiş,yeğenimin adı,ben çok severim,adıyla sağlıkla yaşasın
Eylül kızımız

canim seninde hayirli olsun kizinsaglicakla al kucagina

sende canım teşekkür ederim. roziler geldi.

prensesin hayırlı olsun canım..
güzel bir duygu dimi hem oğlun hem kızın olacak..
adıda çok güzelmiş,yeğenimin adı,ben çok severim,adıyla sağlıkla yaşasın
Eylül kızımız

teşekkür ederim canım
biraz yaramaz oluyorlar demi Eylül'ler bakalım:26:

canım bu benim 2. Bebeğim 22 aylık bide oğlum var....sanırım o yüzden biraz erken hissettim canım o duygu anlatilmaz müthiş bişey..

kaç haftalıksın canım çizelgen yok göremedim
benim akşamları genişlemeden muzdarip ağrılarım oluyor bıçak saplanması gibi nefes alırken bile acıyor içim bu birkaç gündür böyle ve birden göbüşüm çıktı:26:

Bazen ben de bakıyorum hatta bebeklerin kıyafetlerini nasıl yıkadıklarını sormuştum.
Genellikle sabun tozuyla makinede yıkıyorlarmış.
Ama koydukları isimlere dikkat etmedim.

hacı şakirle yıkıcaz canım inşallah lavantalı güllü çamaşır makinesinde kullanılan var 2 kre durulatıcaz
bir anne var hep anlatıyor bugün nisan şöyle yaptı böyle yaptı diye
belki bizden biride koyar nisan ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…