2011 Nisan Anneleri

Kızlar UNNADO diye bir alışveriş sitesi var nette duymuşsunuzdur belki belli markalarda dönem dönem indirimler yapıyor.Sadece anne-çocuk üzerine. Şu anda Lansinohun göğüs çatlakları ve yaraları için olan lanolin kremin 56 grmı 21 lira.normalde 10 gr lık bu fiyata satılıyor biliyorsunuz.ben sipariş ettim bir tane. 25 e geldi kargo ile. sizede haber vereyim belki almak istersiniz dedim

kızlar ya dr umu değştrmek istyrm sizede danışaym dr um benm burdaki en ii diye bilinen çok bilgili bi dr insaniyeti de çok hoş ama çok dolu yani muayeneye gttgmde çok da konuşamyrm böle uzun uzun ilgilenmesini istyrm galiba ama ii dr lar da hep böyle yoğun hastası çok ne yapayım sizce

girp kaçıyolar cnm...kalıcı değiiller pek..bişey sorucam bu gün biraz yürüdüm diemi azcık bel ağrım var...bide afedersiniz akıntım geldi yürüyünce yer çekimine yenik düştü sanırım... sarı rankte az yoğun bi akıntı ama fazla gelmedi...

hadi kızlar bana bi akıl verin ama

cnm arkadaşım değiştir tabi... seninle uzun uzun ilgilenicek bak özel hast doktorlar 20 dak verir hastalarına kimi 10 dak yollar..bizimkisi çok dikkatli uzun uzun bakar ve konuşur...bu senin en doğal hakkın... çünkü ancak onlar bizimle ilgilenir ve bebişimizi bize anlatırlarsa içimiz rahat eder...

canım bel ağrıları bende de başldı sanki çok yorulyrm yada iş yaoyrm gbi yurumkle alaksı yoktr canım ya belki uzun zamndr yurumedysen bi andad yorulmş olablrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…