kızlar merhaba..nasılsınız..ben fazla giremiyorum ara ara yazılarınızı okuyorum..allaha şükür gribim ve gebelikle ilgili şikayetlerim bitti..gebeliğimin baharını yaşıyorum şimdi:))
herşey yolunda derken moralim bozuldu..fikirlerinize ihtiyacım var..
daha önce 2li test yaptırdık..sonuç çok iyi çıktı..bebeğin ense kalınlığı 1.6 dı..2 hafta önce de 3lü test yaptırdık sonuç kötü çıktı..sonucu öğrenmeye eşim gitmişti..ankaraya gidin amniyosenteze baksınlar demiş..eşimle biz de buna karşıyız..düşük riskini duymuştuk..eşim allahın takdiri özürlü de olsa bu çocuğu istiyoruz demiş..doktor zaten beyin özürlü çocuğa kesinlikle tedavi uygulanmaz demiş..ama kalbi delik olursa falan biz burda müdahale edemeyiz ankarada doğum yapar demiş..ben bu arada boludayım..benim ilk kızım da da 3lü test kötü çıkmıştı..down sendromu fazlaydı ama allaha şükür çok akıllı sağlıklı bir kızım var..

arkadaşlarım 3lü test tam sonuç vermiyor yaşa ve yaşantı biçimine göre değerler ölçülüyor dediler..ayrıntılı ultrasonu öneriyolar..eşim ona da karşı çıkıyor..iyice moralimizi bozarlar bu saatten sonra çocuğu kesinlikle aldırmayız diyor..yaşım da biraz var tabii..söylediğiniz her kelime benim için çok önemli siz olsanız ne yapardınız..ya da bu durumda olanlarınız var mı..