• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

teşekkür ederim kızlar bizde iyiyiz bugün bebişimle oturduk teyzeleri ne yapmış onları okuyoruz.
kızlar dün bi bebek mağazasına gittim allahım ne güzel kız kıyafetleri var aklım gitti ama almadım bişey

canım 20.haftadan itibaren göbek deliği hizasına çıkıyor ve bu haftadan sonra 1 cm yukarı çıkcak her hafta diye biliyorum.

uygunmuş canım.sen bir tecrübe et bakalım memnun kalırsan bende birşeyler bakmak istiyorum.

Zelihanın yanına isim düşünüyorum dediğin için eskiye dönük yorum yazmıyorum arkadaşım direk önerilere geçelim :9: ZELİHA SUDE , ZELİHA ADA, ZELİHA BUSE ilk aklıma gelenler canım.

canım kızım olsaydı ben MELİS istiyordum.hoşuma gidenleri yazayım sana ECEM, BEYZA , CEYDA ay kitlendim gelmiyor aklıma :44: heee bu arada DURU çok güzel ama herkes koyuyor yaygınlaştı geçilmeyecek DURUlardan. DEFNE olabilir.

canım bende önceki hafta gittimdi Barış ve Mina bebeye.Mina bebeden aldık park yatak ve pusetimizi.bebeklerimizin cicileri sayfasında albümümde var. uygun geldi bana. tekstil bölümündende 100 liralık alışveriş yaptık. fiyatları yazayım istersen : Battaniye 15, havlu 15, yelek 5 , 3 lü badi 10 , zıbın 5 , ortadaki sepetlerden hastane çıkışı aldım 5lisi 6lısı 10 lira. kutulu ürünlerin fiyat yüksek ama açıktakilerde aynı işi görüyor ve uygun canım. Bayramda barış bebeye gitmeyi düşünüyorum eksik kalanlarıda ordan düzcem. kayınvalideyle yaptığım için alışverişi zor oluyor herşeye karışıyor ama idare etcez yapacak birşey yok herşey Yaman Bey için :9:

amanın amanın maaşallah kuzuna yaa... benimkinide ekleyim Yfrog Photo : yfrog.com/ju101016113911nagihandemep

canım lansinoh krem önermişti arkadaşlar.ben unnado dan sipariş verdim ama henüz elime ulaşmadı gelir inşallah. benim göğsümün ucuda yok valla çok korkuyorum:14:

tatlım isim önerilerin için çok teşekkür ederim. bakalım duru, cansu, ceyda, ipek dşu an düşündüklerimiz arasında. Bu arada fiyatları da yazmışsın çok sağol canım. Bebişin de cicilerini iyi günlerde giysin inşallah:nazar::nazar:

naıslsın tatlım :21: :21: :21:

iyiyimi canım sende iyisindir inşallah
öğledn sonra 3 lü test sonuçlarımı almaya gidicem hayırlısıyla
doktor geldiğinde yine bakarız cinsiyetine dedi ama baktırmıcam vazgeçtim ben yavrumu çok seviyorum detaylı usg de belli olacak zaten
detaylı usg için 26 kasıma gün verdiler erkenmi oldu acaba

iyiyimi canım sende iyisindir inşallah
öğledn sonra 3 lü test sonuçlarımı almaya gidicem hayırlısıyla
doktor geldiğinde yine bakarız cinsiyetine dedi ama baktırmıcam vazgeçtim ben yavrumu çok seviyorum detaylı usg de belli olacak zaten
detaylı usg için 26 kasıma gün verdiler erkenmi oldu acaba

20. haftada yapılıyor zaten tatlım bende aralığın ilk haftası doplere gidicem
cinsiyet olayı bizdede karışık bende aralıpa kadar bekliycem ama kafam yeterince karıştı zaten

Back
X