- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #16.921
kızlar bebek arabasıyla satılan pusetler var aynı zamanda araba koltuğu oluyo..13 kiloya kadar.. ben onu almayı düşünüyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar merhaba.. bu ultrason kağıdın da boyu gösteren kısaltma hangisi bilen varmı aranızda??? neyin karşısında yazıyor boy :26:
hanımlar bugün ne çok şey sordum bebek alışverişini kendiniz mi yapacaksınız eşiniz le siz mi yoksa anneler falan da yanınızda olacak mı
hanımlar bugün ne çok şey sordum bebek alışverişini kendiniz mi yapacaksınız eşiniz le siz mi yoksa anneler falan da yanınızda olacak mı
ben de nisan 2011 annesi olacağım nasıl aranıza dahil olurum bilemiyorum...herkese sağlıklı doğumlar şimdididen...
canım bizim babamız çok meraklı. onsuz olmazmış. o yüzden ben eşimle yapacağım ama biz büyükleri hiç katmayacağız. düğün alışverişinde de öyle yapmıştık. herşey sorunsuz hallolmuştu![]()
ben de nisan 2011 annesi olacağım nasıl aranıza dahil olurum bilemiyorum...herkese sağlıklı doğumlar şimdididen...
biz de cnm düğün zamanı herşeyi kendimiz hallettik ama acaba bu sefer anneleri davet etsem mi diye karar veremedim sonuçta kendi beğendiğimi alacam maksat gönülleri olsun
canım biri ak der diğeri kara,biri pahalı olmasın der birisi kalitesiz der,canın sıkıldığıyla kalır.Bana sorarsan kendin git derim.Onlarda illa alışverişe gitmek istiyorlarsa kendi adlarına gidip hediye alsınlar.![]()
ben alışverişimi kendim yaparım en zevk aldığım şey bebek kıyafeti almak. aralığın ortası gibi bütün bebek mağazaları indirime gircek o zaman alcam ben.
ben alışverişimi kendim yaparım en zevk aldığım şey bebek kıyafeti almak. aralığın ortası gibi bütün bebek mağazaları indirime gircek o zaman alcam ben.
mrb güzel anne adayları nasılsınız.
sizlere birşey sormak istiyorum bebegime bebek odası yapmayı düşünüyorum.ama yatak odama iayrı ilk 7 8 ay için beşik almak istiyorum.şu kraftın beşigi var hem mama sandalyesi olarak kullanıyor hemde beşik olarak.aranızda böyle birşey almayı düşünen varmı.araştırdım cok fazla memnun kalan var.bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi
benim ailemde ankara etlikte sizinkiler nerde?Bencede kimselere gerek yok .zaten düğün alışverişi gibi birşey değil ki bu toplu bi anda alma zorunluluğu yok .Ben düğün alışverişindede kimseyi götürmedim zaten de böyle birşeydede gerek yok zaten annem ankarada yaşıyor kayınvalidede sağolsun benimki çok bilmiş yok pahalı yok ucuz çok canımı sıkar böyle bi kaç deneyimim var çünkü.esteeme katılıyorum canımın sıkıldığıyla kalırım gerek yok.Kendi bişiler almak ister beni çağırır gel sen bak rengine modeline der ona giderim çok isterse![]()
hangi mağazalar cnm nereden biliyorsun sadece sizin oradakiler mi :)