- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #17.201
selam canlar ben iyiym amniyosentezi yaptık çok kolay aslında kan aldırmaktan cok daha klay ilk 24 saat hep yattım yemek ve tuvalet dıısnda kalkmadım
dr. dan cok memnun kaldım detaylı usg de hiç sorun cıkmadı ama ist la kadar gelmişkenm yaptırmazsak artrık içimiz rahat etmeyecekti. cuamrtesi down sendromu ile ilgili sonucu öğreneceğim
dr. 24 saat sonra dus alanilirsin ama 3 gun yorulma sakın dedi kendi dr umda aradaı sürekli ordayken . gittiiğ klinik gerçekten bu işte usta canım hiç acımadı aman acısa nolur diyordum hep bebeğim sağlıklı olsunda
dr.amniyosenterden sonra alınan yerde az agrı kramp olabilir demişti ilk 30 dk oldu ord 40 dk yatırdılar beni babam eşim ve kızkardeşim yanımdaydı hemen arabayal eve döndük hep yattım şimdide evde dinleniyorum . merak edenler beni, iiyiz inş kızımda daha da iyi olcak ver inş iyidir . iyiki annemler burda cok rahat ettim kendi evimiz nede olsa . ama inanın uzman bir elde sorun olmuyor bebeğer hiç gelmiyor bile zaten onal alakası yok su alaınan yerin oda anlamıs gibi sakin sakin yattı şükür . hemen kalp ritmine bakıldı gene . ben sonra yine cvinsiyetini sordum 2 dr. da kız desin diye yine baktık hareket ediyordu. zaten ara ara hissediyorum onu amniyosenez hakkında merak ettikelrinizi lütfen sorun bana
Funmak geçmiş olsun bende dün yaptırdım amniyosentez çok rahat oldu korkulacak bişey yokmuş inşallah sonucumuz iyi gelir.sen neden yaptırdın benim yaş riskimden dolayı ikili testim biraz yüksekti o yüzden yaptırdım.