• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam canlar ben iyiym amniyosentezi yaptık çok kolay aslında kan aldırmaktan cok daha klay ilk 24 saat hep yattım yemek ve tuvalet dıısnda kalkmadım
dr. dan cok memnun kaldım detaylı usg de hiç sorun cıkmadı ama ist la kadar gelmişkenm yaptırmazsak artrık içimiz rahat etmeyecekti. cuamrtesi down sendromu ile ilgili sonucu öğreneceğim
dr. 24 saat sonra dus alanilirsin ama 3 gun yorulma sakın dedi kendi dr umda aradaı sürekli ordayken . gittiiğ klinik gerçekten bu işte usta canım hiç acımadı aman acısa nolur diyordum hep bebeğim sağlıklı olsunda
dr.amniyosenterden sonra alınan yerde az agrı kramp olabilir demişti ilk 30 dk oldu ord 40 dk yatırdılar beni babam eşim ve kızkardeşim yanımdaydı hemen arabayal eve döndük hep yattım şimdide evde dinleniyorum . merak edenler beni, iiyiz inş kızımda daha da iyi olcak ver inş iyidir . iyiki annemler burda cok rahat ettim kendi evimiz nede olsa . ama inanın uzman bir elde sorun olmuyor bebeğer hiç gelmiyor bile zaten onal alakası yok su alaınan yerin oda anlamıs gibi sakin sakin yattı şükür . hemen kalp ritmine bakıldı gene . ben sonra yine cvinsiyetini sordum 2 dr. da kız desin diye yine baktık hareket ediyordu. zaten ara ara hissediyorum onu amniyosenez hakkında merak ettikelrinizi lütfen sorun bana

Funmak geçmiş olsun bende dün yaptırdım amniyosentez çok rahat oldu korkulacak bişey yokmuş inşallah sonucumuz iyi gelir.sen neden yaptırdın benim yaş riskimden dolayı ikili testim biraz yüksekti o yüzden yaptırdım.

çok tşkler canlarım valla inşallah hayırlı habrleri alıırzda sağlıkla devam ederiz yolumuz burda gittim dr da cok memnun kaldım amniyosentez konsuunda zaten doçent ve işini ehli bir dr du detaylı usg de en ufak bir olumsuz bulgu saptanmadı ancak yaptıktan sonrada dr muz iyikşi yapamk yönünde karar aldınız ve iyiki yaptık dedi ço çok az da olsa minicik bir risk varsa bile onuda görürüz olumsuz cıkıcağını sanmıyorum büyük olasılıkla sonuc olumlu olacak dedi dualrınız benle olsun şekerler

canım hangi doktora gittin merak ettim ne olur nolmaz bizim de aklımızda bulunsun dünya hali .

bayanlar selammm :3:

Bana 2 hafta önce doktor %90 erkek demişti,
şimdi doktordan geliyorum; kız dedi....

Minik prensesim olacak inşallah :12:

Ama ben alışveriş için en iyisi detatlı ultrasonu bekleyeyim :9:

hoppalaaaa..... Bizimkilerde şaşırmasın sakın ... Alışverişleri yaparken ara renkler kullanmak lazım anlaşılan :))) senin cimcimede hayırlı olsun...

Bayanlar selammm :3:

bana 2 hafta önce doktor %90 erkek demişti,
şimdi doktordan geliyorum; KIZ dedi....

Minik prensesim olacak inşallah :12:

ama ben alışveriş için en iyisi detatlı ultrasonu bekleyeyim :9:

hayırlısı olsun tatlım bir prensen daha geliyo sizlerden duydukça ben de acaba diyorum ama bana doktor % 200 dedi çok alıştırdım kendimi bayramdan sonra detaylı ultrason a gireyim sonra da alışverişe başlamak istiyorum tabi eşimi ikna edersem daha çok var diyo ama dayanamıyorum dün aksam bir arkadaşım almıs bir kaç hafta sonra doğumu var ayyy öyle güzel ki bana erken alma sakın ben daha yeni aldım sayılır daha cok sabırsızlanıyorsun dedi

Funmak geçmiş olsun bende dün yaptırdım amniyosentez çok rahat oldu korkulacak bişey yokmuş inşallah sonucumuz iyi gelir.sen neden yaptırdın benim yaş riskimden dolayı ikili testim biraz yüksekti o yüzden yaptırdım.

canım geçmiş olsun inş. senin sonucun da iyi çıkar ikili testten sonra mı doktorun aminiyosentes istedi

günaydın kızlar nasılsınız ben dun bu saatlerde ıyıydım.resmı bı kurumda calıstıgım ıcın 1o kasımda toren olur bahcede ona katıldım gayet ıyıdım ama saygı durusundan ıtıbaren elelrım keçeşmeye basladı mıdem bulanıyo gıbı oldu basımdan asagı kaynar sular dokuldu sabret dedım kendıme 1 dk saygı durusu dayanamayacakmısın dedım ama olmadı istiklal marsı okunurken ıyıce fenalastım en son mısrayı hatırlamıyorum ben fenalaştım düşeceğim demişim saadece.o sıra ben ıptal bayılmışım her tarafımda ınsanlar oldugu ıcın yere dusmeden hemen yakalamıslar benı apar topar saglık bolumumuze goturmusler 15-20 dk sonra kendıme geldım hemen arkadaslar esımı aramıslar oda panık ıcınde gelmıs.ben kendımı ıyı hıssedınce ayaga kalktım ama Allahım korudu belkı kendımı ıyı hıssetmıyorum dıye saygı durusundayken sıradan cıksaydım merdıvenlerden felan dusecektım dogal olarak artık kafam gözum nereye gelırse.Allah korumus benı ve bebeğimi.sağolsun butun arkadaslar delı dıvane oldu.hemen doktora gıttık kan şekerin düşmüş olabılır dedıler kan tahlılı oldu evde ıstırahat et dedıler butun gun dınlendım tahlıl sonucunda hıcbırsey cıkmadı belkı o sanıyede kan sekeırn dusmus olabılır dedı doktorum sabah cok sukur ıyı uyandım kendımı ıyı hıssetmesem ıse gelmeyecektım ama ıyıyım cok sukur evde otursam daha kotu olacaktım.kızlar aman dıkkat edın ben hayatımda daha ılk defa bayıldım.biliyorum hepsi o kuzumun yuzunden dogsun bı ınsallah etını kıvıracagım gorur o anneyı bayıltmak neymıs.kurban olurum ben ona.:emir_bebek::90:

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.. kıvırma annesi etini kıyamam ben ona iki şaplak vur poposuna sende bizimkisine de babası öle yapçakmış:)

esteem canımcım bende merak ettim FUNMAK arkadaşımızı amniyosentezden sonra 24 saat çok önemliymiş hiç hareket etmeden yatmak gerekiyormuş zaten 24 saati geçtimi sorun bitermiş kağan kocatepenin sitesinde vardı
ben bursanın bir ilçesinde oturuyorum canım bu lcw ye gidebilmek kendi başıma benim için büyük başarı valla gezemiyorum ben öyle
bursada hamile kıyafeti satan dükkanlar var ama gidemedik bir türlü fırsat bulup yada ben güç bulupta
bebiş için şimdilik bu kadar yeter diyorum artık son aylarda hızlı bir turla alırız inşallah
lcw duymamıştım el mi değiştirecekmiş evet haklısın bazı malları adi bazı malları kaliteli zaten fiyata yansıyor bu x-side mi ne onlar ucuz genelde
ama insanlar çok rağbet ediyor lcw ye çocuklara güzel ve uygun şeyler var kendilerine almayıp oradan çocuklarına alıyorlar öyle kalabalıktıki sanki bedava dağıtıyorlar yani mallar da hemen bitiyor
canım senle günlerimiz aynı sen üçlüye gittinmi detaylı ultrasona ne zaman gideceksin

canım bursanın neresindenssin bende aslen bursalıyım evlenip 7 ay önce istanbula geldim

selam canlar ben iyiym amniyosentezi yaptık çok kolay aslında kan aldırmaktan cok daha klay ilk 24 saat hep yattım yemek ve tuvalet dıısnda kalkmadım
dr. dan cok memnun kaldım detaylı usg de hiç sorun cıkmadı ama ist la kadar gelmişkenm yaptırmazsak artrık içimiz rahat etmeyecekti. cuamrtesi down sendromu ile ilgili sonucu öğreneceğim
dr. 24 saat sonra dus alanilirsin ama 3 gun yorulma sakın dedi kendi dr umda aradaı sürekli ordayken . gittiiğ klinik gerçekten bu işte usta canım hiç acımadı aman acısa nolur diyordum hep bebeğim sağlıklı olsunda
dr.amniyosenterden sonra alınan yerde az agrı kramp olabilir demişti ilk 30 dk oldu ord 40 dk yatırdılar beni babam eşim ve kızkardeşim yanımdaydı hemen arabayal eve döndük hep yattım şimdide evde dinleniyorum . merak edenler beni, iiyiz inş kızımda daha da iyi olcak ver inş iyidir . iyiki annemler burda cok rahat ettim kendi evimiz nede olsa . ama inanın uzman bir elde sorun olmuyor bebeğer hiç gelmiyor bile zaten onal alakası yok su alaınan yerin oda anlamıs gibi sakin sakin yattı şükür . hemen kalp ritmine bakıldı gene . ben sonra yine cvinsiyetini sordum 2 dr. da kız desin diye yine baktık hareket ediyordu. zaten ara ara hissediyorum onu amniyosenez hakkında merak ettikelrinizi lütfen sorun bana

çok tşkler canlarım valla inşallah hayırlı habrleri alıırzda sağlıkla devam ederiz yolumuz burda gittim dr da cok memnun kaldım amniyosentez konsuunda zaten doçent ve işini ehli bir dr du detaylı usg de en ufak bir olumsuz bulgu saptanmadı ancak yaptıktan sonrada dr muz iyikşi yapamk yönünde karar aldınız ve iyiki yaptık dedi ço çok az da olsa minicik bir risk varsa bile onuda görürüz olumsuz cıkıcağını sanmıyorum büyük olasılıkla sonuc olumlu olacak dedi dualrınız benle olsun şekerler

ayy canım çok merak etmiştim iyi bak iyiymişssin çok sevindim allah hayırlısıyla güzel haberlerini almayı nasip etsin bize inşallah:)

canım seninde geçmiş olsun.. iyi çıkar canım seninde sonucuna çifte bayram yaparız inşallah...

funmakcım çok geçmiş olsun.. inanıyorum ki bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.. kendine ve bebeğe dikkat et.

bu arada kızlar ben de acayip soğukalgınlığı olmuşum. gece uyuyamadım boğazımın ağrısından bi ara kalkttım su kaynatıp ılık su içtim. derken birden mide bulatısı ve gece yarısı çıkardım. ne kadar zorladıysam kan geldi boğazımdan.. yattım.. yine uyuyamadım sabah yataktan kalkarken de birden bacağıma kramp girdi kasıldı kaldı. eşim masaj yaptı ama hala çok ağrıyo. evde yatıyorum bugün.sizce ilaç almadan nasıl geçirebilirim?

funmakcım çok geçmiş olsun.. inanıyorum ki bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.. kendine ve bebeğe dikkat et.

bu arada kızlar ben de acayip soğukalgınlığı olmuşum. gece uyuyamadım boğazımın ağrısından bi ara kalkttım su kaynatıp ılık su içtim. derken birden mide bulatısı ve gece yarısı çıkardım. ne kadar zorladıysam kan geldi boğazımdan.. yattım.. yine uyuyamadım sabah yataktan kalkarken de birden bacağıma kramp girdi kasıldı kaldı. eşim masaj yaptı ama hala çok ağrıyo. evde yatıyorum bugün.sizce ilaç almadan nasıl geçirebilirim?

geçmiş olsun canım yürüyüş iyi gelebilir geçenlerde benim de bacağım ağırmıştı yürüyüşle geçti. bugün sabah kalktığımda iki kalçamda da ağrı vardı çok şükür geçti

Evet canım ikili testim 1/210 çıktı dr. ultrasonda gayet iyi buldu ama amniyosentezide önerdi bizde yptırdık inşallah sonucumuzda iyi gelirde yolıumuza devam edebiliriz

inş sonucunuz iyi olur.benim yaş riskim 1/378 di normal dedi doktorum 3 lü istemedi ayrıntılı ultrason istedi ayrıntılı ultrason herkesten istiyor mu acaba?

Canım benimde gece ayağıma kramp girdi,hala acısı var ama ilaç kullanmana gerek yok bir süre sonra geçiyor merak etme.Bu dönemde susuz kalmasından kaynaklanıyormuş,bol bol su içmemiz gerekiyormuş.Su bunun içinde çok çok önemliymiş.

kızlar benim akıntım var doktordan ilaç istedim vajinal krem verdi tüplü. cleocin diye.ama kararsız kaldım kullansam mı diye bilen var mı bu ilacı

Canım çok geçmiş olsun. İyi geçmesine sevindim. İçini ferah tut. Sonuç güzel olacak inşaallah

2011 nisan ayı annelerine ben ve oğluşumuda eklermisin :34:
cnm hoş geldin aramıza...TATLIŞOĞLUMA Bİ özelden msj çak.. ama msj sayın az değilmi...detaylı ileti yaz buraya msj atarız biz... TOPİĞE SÜREKLİ UĞRA LÜFTEN..dedikodu yaparız azcık :9:
:16: çok sevindim bitanem... oh ne güzel bi duygu içindesindir..maşallah içimiz rahattı zaten... HADİ GÖZÜMÜZ AYDIN..
:29: CNM SENİNDE GÖZÜN AYDIN MAŞALLAH YAPTIRDIN GELDİN... sonuçlarında iyi inş... güzel ya çok mutlu oldum bu gün...
kızlar benim akıntım var doktordan ilaç istedim vajinal krem verdi tüplü. cleocin diye.ama kararsız kaldım kullansam mı diye bilen var mı bu ilacı
cnm nasıl bi akıntı ki... krem verdi cnm sana doktor..geçm:29:iş olsun

cnm hoş geldin aramıza...TATLIŞOĞLUMA Bİ özelden msj çak.. ama msj sayın az değilmi...detaylı ileti yaz buraya msj atarız biz... TOPİĞE SÜREKLİ UĞRA LÜFTEN..dedikodu yaparız azcık :9:

:16: çok sevindim bitanem... oh ne güzel bi duygu içindesindir..maşallah içimiz rahattı zaten... HADİ GÖZÜMÜZ AYDIN..

:29: CNM SENİNDE GÖZÜN AYDIN MAŞALLAH YAPTIRDIN GELDİN... sonuçlarında iyi inş... güzel ya çok mutlu oldum bu gün...

cnm nasıl bi akıntı ki... krem verdi cnm sana doktor..geçm:29:iş olsun

sağol canım çok akıntı geliyor bu aralar sarı bazen yeşilimsi oluyor kasıklarımda kaşıntı da var onun için başka bir krem kullanıcam ama bunu kullanmaya korktum nedense

Back
X