- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.361
Esra senin çizelgede 16+1 yazıyor ya
Soranlara 16. haftada olduğunu mu 17. haftada olduğunu mu söylüyorsun?
Kaan Kocatepe de 17 olarak diğerlerin de 16 olarak geçiyor.
Tabii Esradan örnek verdim ama sorum herkese aslında.
Ben de öyle diyorum da bezen acaba artırmış mı oluyorum diye şüpheye düşüyorum.ben $u an 19 haftaligim canim.sende 16 haftaliksin.doktorlarin hepsi bunu öyle kabul ediyo..ve öyle söylüyo
Sarissa ve mesa hoşgeldiniz,malum bayram öncesi yoğun çalışma tempomuz var:)
ay kızlar slm.
kaç gündür içime kurt düşürdünüz değişiyor cinsiyetler diye aşkito ve skorpion74 kız senin bebek dediler bende dayanamadım bugün devlet hastanesine gittim.doktor baktı baktı apış arası kapalı göremiyorum dedi.yine muallakta kaldımama kız olabilir dedi ay sağlığı yerinde çok şükür önden gidiyor birkaç gün bebeğim 338 gr olmuş ama gel görki süpriz yapacak cinsiyet konusunda kuzum. hayır bir aydır oğlum,Yamanım diye seviyorum kızsa psikolojisi bozulmuştur yavrumun. kimlik bunalımına girmiştir ayyy ha birde kaynanam "çüklü" diye seviyor erkek torununu.tutturdu buda çüklü diye.ben ise nefret ediyorum bu hitaptan. çükünü düşürttürecen bana demiştim ona sinirlenip yavrum üzerine alınıp düşürdü kendiliğinden pipisini korkarım :90:
ay kızlar slm.
kaç gündür içime kurt düşürdünüz değişiyor cinsiyetler diye aşkito ve skorpion74 kız senin bebek dediler bende dayanamadım bugün devlet hastanesine gittim.doktor baktı baktı apış arası kapalı göremiyorum dedi.yine muallakta kaldımama kız olabilir dedi ay sağlığı yerinde çok şükür önden gidiyor birkaç gün bebeğim 338 gr olmuş ama gel görki süpriz yapacak cinsiyet konusunda kuzum. hayır bir aydır oğlum,Yamanım diye seviyorum kızsa psikolojisi bozulmuştur yavrumun. kimlik bunalımına girmiştir ayyy ha birde kaynanam "çüklü" diye seviyor erkek torununu.tutturdu buda çüklü diye.ben ise nefret ediyorum bu hitaptan. çükünü düşürttürecen bana demiştim ona sinirlenip yavrum üzerine alınıp düşürdü kendiliğinden pipisini korkarım :90:
Sarissa ve mesa hoşgeldiniz,malum bayram öncesi yoğun çalışma tempomuz var:)
Elevit kilo aldırıyo kızlar dikkat edin.O yüzden ben haftada 3 gün alıyorum.Ama çok aldırmaya devam ederse kesicez dedi doktor.
canım geçmiş olsun.şimdi iyi olmana sevindim bir daha yaşatmasın Allahımgünaydın kızlar nasılsınız ben dun bu saatlerde ıyıydım.resmı bı kurumda calıstıgım ıcın 1o kasımda toren olur bahcede ona katıldım gayet ıyıdım ama saygı durusundan ıtıbaren elelrım keçeşmeye basladı mıdem bulanıyo gıbı oldu basımdan asagı kaynar sular dokuldu sabret dedım kendıme 1 dk saygı durusu dayanamayacakmısın dedım ama olmadı istiklal marsı okunurken ıyıce fenalastım en son mısrayı hatırlamıyorum ben fenalaştım düşeceğim demişim saadece.o sıra ben ıptal bayılmışım her tarafımda ınsanlar oldugu ıcın yere dusmeden hemen yakalamıslar benı apar topar saglık bolumumuze goturmusler 15-20 dk sonra kendıme geldım hemen arkadaslar esımı aramıslar oda panık ıcınde gelmıs.ben kendımı ıyı hıssedınce ayaga kalktım ama Allahım korudu belkı kendımı ıyı hıssetmıyorum dıye saygı durusundayken sıradan cıksaydım merdıvenlerden felan dusecektım dogal olarak artık kafam gözum nereye gelırse.Allah korumus benı ve bebeğimi.sağolsun butun arkadaslar delı dıvane oldu.hemen doktora gıttık kan şekerin düşmüş olabılır dedıler kan tahlılı oldu evde ıstırahat et dedıler butun gun dınlendım tahlıl sonucunda hıcbırsey cıkmadı belkı o sanıyede kan sekeırn dusmus olabılır dedı doktorum sabah cok sukur ıyı uyandım kendımı ıyı hıssetmesem ıse gelmeyecektım ama ıyıyım cok sukur evde otursam daha kotu olacaktım.kızlar aman dıkkat edın ben hayatımda daha ılk defa bayıldım.biliyorum hepsi o kuzumun yuzunden dogsun bı ınsallah etını kıvıracagım gorur o anneyı bayıltmak neymıs.kurban olurum ben ona.:90:
hosgeldin ilahi bugun doktora mi gittin:)) bu arada bugun topikte okudum bir arkadasin daha cinsiyeti degisti sanirsam ama ismini hatirlamiyorum..kayinvalidende komik kadinmis dogrusuu
sorma gittim valla inatla 1 saatte bekledim.Ama hala umudum var. göstermedi sonuçta bebişim kendini ama nasıl takla atıyordu görmen lazımkayınvalidem olaydır benim ya şimdi söyleyecem ona kız dedi doktor diye bakalım ne tepki verecekler. kayınpeder oynamıştı erkek deyince bu kezde ağlar mı artık bilemem
Ay Dreamer Allah iyiliğini versin, çok güldürdün beni
Hayırlısı olsun canım.
ben $u an 19 haftaligim canim.sende 16 haftaliksin.doktorlarin hepsi bunu öyle kabul ediyo..ve öyle söylüyo
peki birşey sorucam,mesela ben şuanda 4 ay 1 haftalığım doktorlara göre 5 ay olarak kabul ediliyor,ben 4,5 ayşık diyorum 5 ay demek hoşuma gidiyor ama abartırım diye söyleyemiyorum:26:siz nasıl değerlendiriyorsunuz?
peki birşey sorucam,mesela ben şuanda 4 ay 1 haftalığım doktorlara göre 5 ay olarak kabul ediliyor,ben 4,5 ayşık diyorum 5 ay demek hoşuma gidiyor ama abartırım diye söyleyemiyorum:26:siz nasıl değerlendiriyorsunuz?
ay canım ya hayırlısı olsun.bana 16 haftalık erkek dedi doktorum bugün göstermedi kendini ama başka bir doktor kız olabilir dedi seni çok iyi anlıyorum.Sağlıcakla gelsinlerde oyuncu bizim bebişlerMerhaba arkadaslar sizi hep takip ediyorum ama yazmaya hiç fırsat bulamadım bende 16 haftalık hamileyim inşallah Nisan annesi olucam buaya kdr bebeğimi erkek diye biliyordum ama bugün kız olduğunu öğrendim ve biraz hayal kırıklığına uğradım kız erkek ayırmıyorum ama kendimi erkeğe çok hazirlamisim Allah hepinizin saglikla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin:)
anaaamm nolacak bizim halimiz.bebek diye sevmeye devam etcez netleşene kadarKızlar mrb...Doktordan geldim,nihayet gördüm bebişimi,çok özlemişim.
İdrar yolu enfeksiyonumun geçip geçmediğini öğrenmek için tekrar idrar tahlili verdim.3'lü test için kan verdim.Elevite ek olarak demir ve kalsiyuma başlıyorum.Öksürüğüm için şurup yazdı.Akıntım için fitil verdi ama onu kullanmaya korkuyorum.Kaşıntım olduğu için krem verdi.Çatlak için krem önerdi.Anlayacağınız ilaç bağımlısı olucam yakında:)
Bu arada çocuğum da kimlik bunalımına girmese iyi :) Önce kızdı, sonra başka bir doktor erkeğe benziyor demişti,şimdi kendi doktorum yine kız dedi :) Artık buna inanıyorum başka çarem yok :) Bebişimin bir çöpü bile yoktu, gittim ona birkaç para cici aldım,keyfim yerine geldi.İşte bugünkü benden haberler böyleBir dahaki randevumuz da 1 ay sonra...Ayrıntılı ultrasona giricem.
SARİSSA canım ben bu kıza bayıldım,bundan sonrakinde inş böyle bi kızım olsun.hammaddede yok böyle güzellik ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?