• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

KIZLAR DOKTOR ELEVİTİ BANA ihtiyaç duydukça al dedi yorgun hissedersen gibi vs işte...arada alıyorum şuana kadar 2 tane aldım...tırnka etlerim çekildiği için.. vitamine ihtiyacımız çok malum..

Ben günlük alıyorum.
Gerçi benimki de şimdilik decavit.
Doktor elevit ya da decavit eczane hangisini verirse fark etmez demişti.
Eczane de decavit vermiş.

KIZLAR DOKTOR ELEVİTİ BANA ihtiyaç duydukça al dedi yorgun hissedersen gibi vs işte...arada alıyorum şuana kadar 2 tane aldım...tırnka etlerim çekildiği için.. vitamine ihtiyacımız çok malum..

ben günde 1 tane içiyorum kan hapıyla birlikte
ama ne yorgunluk hissimi alıyor ne bişey yani aptal gibi geziyorum ortada :31:

Benimde çok şiddetli kasık ağrım var..hatda o kadar şiddetlendiki öğlen doktoramı gitsem dedim çıldıracaktım soğuk terler döktüm ayağa kalkamadım şimdi biraz hafifledi ama sağ kasığıma bıçak saplanmış gibi. Magnezyum içtim şimdi.Cumartesi sabah ayrıntılı ultrasona giricem bakalım orada çoğu sey belli olacak .

Ben günlük alıyorum.
Gerçi benimki de şimdilik decavit.
Doktor elevit ya da decavit eczane hangisini verirse fark etmez demişti.
Eczane de decavit vermiş.

Banada elevit verdi ama haftada 2 yada 3 kere iç dedi. demir ilacınıda gün aşırı al dedi şimdilik .Ağrılarım için magnezyum verdi onu içiyorum neredeyse hergün bu aralar kasılmalararttı bende .

Elevit kilo aldırıyo kızlar dikkat edin.O yüzden ben haftada 3 gün alıyorum.Ama çok aldırmaya devam ederse kesicez dedi doktor.

Benimde çok şiddetli kasık ağrım var..hatda o kadar şiddetlendiki öğlen doktoramı gitsem dedim çıldıracaktım soğuk terler döktüm ayağa kalkamadım şimdi biraz hafifledi ama sağ kasığıma bıçak saplanmış gibi. Magnezyum içtim şimdi.Cumartesi sabah ayrıntılı ultrasona giricem bakalım orada çoğu sey belli olacak .

cnm neden oluyo bu kadar çok yorulmakanmı ki..ben içiyorum ama ilk zamanlar stres yaptımı gördü bide üzülünce kasılıyo ondan verdi ama şuanda iyiyim tabi devam ediyorum...

kızlar iştahlar açıldı değilmi... ben 4 öğün ana yemek iyiyorum ya.
Ben de iki gündür bulantı da var nedense.
Dün sabah da çıkardım.
Griple mi alakalı bilmiyorum ki.
O nedenle iştahım kalmadı.

Geçmiş olsun canım.
Ayağını mı üşüttün acaba?
A evet hatırladım bana da sağlık ocağından hemşire söylemişti kan hapı için
Evet, sanırım demiri öldürmesin diye.

Banada elevit verdi ama haftada 2 yada 3 kere iç dedi. demir ilacınıda gün aşırı al dedi şimdilik .Ağrılarım için magnezyum verdi onu içiyorum neredeyse hergün bu aralar kasılmalararttı bende .

Bende de kansızlık olmadığı için kan ilacını gün aşırı verdi.
Ama vitamin günlük.
Bu gidişimde hiç kilo almamıştım.
Bakalım bundan sonra ne olacak.

cnm neden oluyo bu kadar çok yorulmakanmı ki..ben içiyorum ama ilk zamanlar stres yaptımı gördü bide üzülünce kasılıyo ondan verdi ama şuanda iyiyim tabi devam ediyorum...

canım hiç yorulmadım ki. hiç birşey yapmadım özellikle su son 2 gün yattım sadece ama neden bu kadar şiddetlendi bende anlamadım. Bizim 4 lü test riskimiz yüksek olduğu için doppler tarihimizi öne cekti doktorumuz cumartesi sabah gidicez işte o zaman çoğu seyi anlıycaz. Bakalım yarında bu kadar şidetteli olursa mecbur gidicem doktoruma yapıcak bişi yok çok korktum .

gecmis olsun.
magnezyumu sürekli ve düzenli kullan bence..hatta sabah,aksam iciyorum ben.bugun agrin olup alip yarin almazsan bir ise yaramaz!!kramplar icinde bire bir magnezyum:8:

canım hiç yorulmadım ki. hiç birşey yapmadım özellikle su son 2 gün yattım sadece ama neden bu kadar şiddetlendi bende anlamadım. Bizim 4 lü test riskimiz yüksek olduğu için doppler tarihimizi öne cekti doktorumuz cumartesi sabah gidicez işte o zaman çoğu seyi anlıycaz. Bakalım yarında bu kadar şidetteli olursa mecbur gidicem doktoruma yapıcak bişi yok çok korktum .

acaba sen 4 lü test riskli cikinca stres mi yaptin canim.ondan da olabilir bence kasilmalarin..stres herseye zarar..

Esra senin çizelgede 16+1 yazıyor ya
Soranlara 16. haftada olduğunu mu 17. haftada olduğunu mu söylüyorsun?
Kaan Kocatepe de 17 olarak diğerlerin de 16 olarak geçiyor.
Tabii Esradan örnek verdim ama sorum herkese aslında.

Ben de iki gündür bulantı da var nedense.
Dün sabah da çıkardım.
Griple mi alakalı bilmiyorum ki.
O nedenle iştahım kalmadı.

Geçmiş olsun canım.
Ayağını mı üşüttün acaba?

Evet, sanırım demiri öldürmesin diye.

ayağımı üşütmeme sanırım hiç ihtimal yok diye düşünüyorum çünkü idrar yolu enfeksiyonu bu dönemdeolabilir dikkatetmezsen dedikleri için sıcak evde yatakdan adımımı atmadan çorabımın patiğimi giyiyorum .hatda çorapla yatıyorum özel yatak için havlu çorabım bile var o kadar dikkat ettim olmam inşallah .

acaba sen 4 lü test riskli cikinca stres mi yaptin canim.ondan da olabilir bence kasilmalarin..stres herseye zarar..

Olabilir eşimde ondan olabilir diyor. salıdan beri moralim çok bozuk cumartesi biran önce gelsede rahatlasm.O kadar rüya görmeye başladım ki hiç uyumamış gibi kalkıyorum çok yorgunum her sabah ..:(

ayağımı üşütmeme sanırım hiç ihtimal yok diye düşünüyorum çünkü idrar yolu enfeksiyonu bu dönemdeolabilir dikkatetmezsen dedikleri için sıcak evde yatakdan adımımı atmadan çorabımın patiğimi giyiyorum .hatda çorapla yatıyorum özel yatak için havlu çorabım bile var o kadar dikkat ettim olmam inşallah .

Ooo şimdiden patik ve ece yatarken çorap giyiyorsan kışı düşünemiyorum :26:
Hi hi o zaman çok sıcak tutmandan kaynaklanmıştır :1:

Back
X