- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.441
çok güzel olmuş cnm güle güle kullan...hepinize çoook teşekkürler..
kızlar bende bugün bebekimin ilk kıyafetlerini aldım. mothercare de pırlantalı ürünlerde indirim vardıi 7 tane yarımkollu body 23 tl 3 tulum 28tl 2li naylon önlük 5tl 2li pijama takımı 24 tl7 tane uzun kollu body 25 tl
abarttım kızlar... kocam günlük süt almış...500 ml lik açınca içiceksin dedi 4 dikişte ara ara içtim..kafayı buldum galiba...böyle 2 günde bi içerim ama kilo alırım dimi... içersem:83:
hoşgeldin cnm...biz iyiyiz çok şükür.. sen naptın..selam kızlarrr ben geldim..ne var ne yok keyifler nasıl? şimdi girdim geçmişe filan bakmadım henüz
ehh biraz abartmissin dünü$
esra sana özelden msj atmistim cvp yazmadin küstüm1:
hosgeldin.güle güle kullansin pa$an canim iyi günlerde
sağol canım
acıbadem tepe naitulustakitatlım çok uygun almışsın nerdeki mağazasına gittin
inşallahgüle güle giysin bicirik
diger topige cicileri eklede bizde görelim canim
çok güzel olmuş cnm güle güle kullan...
ay nerden aldın cnm ve hemen paylaş 1-2 tanesini en azından...
ay dünüş ekledim ya...biraz açık bıraktım hatta sonra kapatmışım msni...
abarttım kızlar... kocam günlük süt almış...500 ml lik açınca içiceksin dedi 4 dikişte ara ara içtim..kafayı buldum galiba...böyle 2 günde bi içerim ama kilo alırım dimi... içersem:83:
selam hatunlar bende geldimnihayet oglani uyuttum
slm cnm hoşgeldiniz... biz çok iyiyiz ama kızlar kocişlernin yanında galiba..
ohhhh cnm benim yerimede gezeydin,valla öyle özledimki gönlümce dolaşıp alışveriş yapmayı..rabbim şöyle nasip etse her istediğimi alabileceğim miktarda para olsa,havada güzel olsa, belimde ağrımasaBugün buranın pazarı vardı pazarı gezdik canım...Sonrada çarşıyı...
isterdim ama bilmiyorum hiç yapmadım
surda anlatiyo bakk bir bakalim
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar-6.html
dene istersen
iyi geceler kızlar hergün migren boyun nağrısı canımdan bezdim en iyisi uyumak allah rahatlık versin.
hoşgeldin cnm...biz iyiyiz çok şükür.. sen naptın..
kızlar bende bugün bebekimin ilk kıyafetlerini aldım. mothercare de pırlantalı ürünlerde indirim vardıi 7 tane yarımkollu body 23 tl 3 tulum 28tl 2li naylon önlük 5tl 2li pijama takımı 24 tl7 tane uzun kollu body 25 tl
ne olsun cnm,senle konuştuktan sonra hazırlanıp indim teyzeme zaten sadece benim başörtüler kalmış onalrıda koyduk,ayy çok güzel oldu ev ya,çeyizlerde güzel kutu gibi..
bizde erkek içinde çeyiz yapılıyor yani başörtü,çetik,havlu ,pike fln özellikle 1 oğlu olanlar özeniyor arkası yok nasılsa 1 kere olacak diye..benim kaynana gelmişti bugün rastllantı eseri,bir bakayım dedi bende gezdireyim dedim..malum kendileri pek bişey yapmadığı için şaşkın bir biçimde ne dese beğenirsiniz?? ayy kız ne getircek ? siz herşeyi almışsınız ona bişey kalmamış? tabi kendi karşıdan sömürmeyi pek severde söylemesi ayıp..!! sonrada teyzem geldi ,dedi nasıl beğendin mi,elimizden geleni yaptık işte filan,, elişi yapılan havlulara,başörtülere filan baktı(kendi hiç yapmadıgı için geçiştirecek ya,huyudur hep böyle yapar,işine gelince öve öve göğe çıkarır,gelmeyince ara bi sözle geçiştirir) dedi " bunlar işte yamalıklar pohçalıklar kendileri huzurlu olsun".. bende dedim anne hep böyle bizde erkek çeyizi var herkez yapıyor, hem dedim erkek tarafı eşyayı yapıyor bizde kız kalanı tamamlıyor(hani çoğu eşyayı erkek alır ,kız sandık çeyizi,mutfak,yatak odası ,banyo fln düzer ya) .. aman neyse her zamanki haller uzatmiyim..
böyle kanki işte akşama kadar yemek işlerini fln ayarladık,çünkü kız silivride oturuyor sabah çıkılıp çeyiz almaya silivriye gidilecek yaklaşık 2 saat sürüyor,gidiş dönüş nerdeyse 4 saat ,çeyizlerin yüklenip gelmesi en az öğleyi bulur..böyle yani hayırlısı inş..evin fotolarını çektim aslında evim güzel evim köşesine koymak istiyorum ,kafamda öyle planladım ama..
cnm güle güle kullan,bende merak ettim ama resim eklemiyorum demişsin üzüldüm
kızlar wenice de indirim varmış tvde gösteriyor..
evet cnm indirim var bize çok yakın bi yerde var ama nezaman gidicem ki malum 2 gün eşim çalışıyo pazar kapalı olur wenice pazartesine aldım randevumu cumaydı ya çok erken oluyo die... belki ordan dönüşte uğrarız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?