- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.461
ayy ne güzel ptesi göreceksin bebişini az kalmış..iyi yapmışsın cuma yoğun olurdu..benim daha bi dünya varayın 25i civarı gidicem..dörtlü testide yarın alıcak eşim ama dr a göstermicem,gidince gösteririm..göstermek için kayıt yaptırıp ödeme yapıp sıra beklemek lazım,ne geregi var ..
evet çok mantıklı cnm....bebeği hissetmeme zaman var dimi daha... benim..
canim benim tam hissetmelerim bu haftanin basinda basladi yani 19.haftada
mrb güzel anişler nasılsınız.ben bebegimin hareketlerini 16 haftalıkken hissetmeye başladım ama şimdi 19 haftalıgız şuanda baya bi tekmeliyor eşim bile hissediyor.maşallah benim minnoş cok hareketli.sizler kac haftalıksınız.size bir sorum olacak elevit kullanıyorum ayrıca kalsiyum ve kan ilacı alsam hepsi agır olurmu.
öf ben kaçtım kızlar notbook kafayı yedi çekemicem şimdi..öpüldünüz..
evet çok mantıklı cnm....bebeği hissetmeme zaman var dimi daha... benim..
öf ben kaçtım kızlar notbook kafayı yedi çekemicem şimdi..öpüldünüz..
selam ben 19.haftamdayim
bende günde 1 elevit ve magnezyum kullaniyorum.sana doktor vermediyse digerlerini durduk yere niye alasin ki.gerekli olsa doktor verirdi bence..agir olup olmadigini bilemiycem.
rabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin.dr elevit verdi ayrıca demir eksikli nedeniyle bir ilaç vermişti.bir dr akrabamda kalsiyum tavsiye etti.ona soramadım agır olurmu diye ama demir ve kalsiyum ilaçları bitkisel kararsız kaldım.
elevitte demir var zaten ama doktorun eksiklik nedeniyle verdiyse zaten agir olmaz anca ihtiyacini karsilar.ama digerini bilmiyorum agir gelmez herhalde eczaneye fallan sorsan en azindan azda olsa bilgileri vardir.
canım bende 19.haftanın içindeyim....vitamin kalsiyum ve demir üçünüde kullanıyorum dr bi sorun olmaz dedi yalnız aynı anda alma hepsini gün içine dağıtmrb güzel anişler nasılsınız.ben bebegimin hareketlerini 16 haftalıkken hissetmeye başladım ama şimdi 19 haftalıgız şuanda baya bi tekmeliyor eşim bile hissediyor.maşallah benim minnoş cok hareketli.sizler kac haftalıksınız.size bir sorum olacak elevit kullanıyorum ayrıca kalsiyum ve kan ilacı alsam hepsi agır olurmu.
bende aynı senin gibi düzenli alıyorum skorpion ama hamile kaldığım kiloya bile gelemedim dahaelevit bana hic kilo yapmadi canim ya o bünyeyle alakali olsa gerek..ki ben her gün düzenli 1 tane iciyorum.:118:
kızlar bende bugün bebekimin ilk kıyafetlerini aldım. mothercare de pırlantalı ürünlerde indirim vardıi 7 tane yarımkollu body 23 tl 3 tulum 28tl 2li naylon önlük 5tl 2li pijama takımı 24 tl7 tane uzun kollu body 25 tl
günaydın kızlar nasılsınız ben cok sukur ıyıyım bıraz zor 2 gun gecırdım ama sımdı ıyıyım cok sukur dun aksam kendıme bıraz bakım yaptım saclarıma fon cektım french yaptım sabah işe gelirkende eşimin bana nişan yıldönümümüzde aldıgı hedıye kupe ve yuzugumu taktım ayy bı gorsenız benı hıc boyle bakımlı gormemıs gıbı hayran kaldı herkes ama haklılar hıc kendıme bakmıyordum halım olmuyordu ama artık boyle olacagım ınsanın kendıne guvenı gelıyor.bakımlı bı anne olmak guzelmıs kızlar
günaydın kızlar nasılsınız ben cok sukur ıyıyım bıraz zor 2 gun gecırdım ama sımdı ıyıyım cok sukur dun aksam kendıme bıraz bakım yaptım saclarıma fon cektım french yaptım sabah işe gelirkende eşimin bana nişan yıldönümümüzde aldıgı hedıye kupe ve yuzugumu taktım ayy bı gorsenız benı hıc boyle bakımlı gormemıs gıbı hayran kaldı herkes ama haklılar hıc kendıme bakmıyordum halım olmuyordu ama artık boyle olacagım ınsanın kendıne guvenı gelıyor.bakımlı bı anne olmak guzelmıs kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?