2011 Nisan Anneleri

evet çok mantıklı cnm....bebeği hissetmeme zaman var dimi daha... benim..

mrb güzel anişler nasılsınız.ben bebegimin hareketlerini 16 haftalıkken hissetmeye başladım ama şimdi 19 haftalıgız şuanda baya bi tekmeliyor eşim bile hissediyor.maşallah benim minnoş cok hareketli.sizler kac haftalıksınız.size bir sorum olacak elevit kullanıyorum ayrıca kalsiyum ve kan ilacı alsam hepsi agır olurmu.

Son düzenleme:

selam ben 19.haftamdayim
bende günde 1 elevit ve magnezyum kullaniyorum.sana doktor vermediyse digerlerini durduk yere niye alasin ki.gerekli olsa doktor verirdi bence..agir olup olmadigini bilemiycem.

selam ben 19.haftamdayim
bende günde 1 elevit ve magnezyum kullaniyorum.sana doktor vermediyse digerlerini durduk yere niye alasin ki.gerekli olsa doktor verirdi bence..agir olup olmadigini bilemiycem.

rabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin.dr elevit verdi ayrıca demir eksikli nedeniyle bir ilaç vermişti.bir dr akrabamda kalsiyum tavsiye etti.ona soramadım agır olurmu diye ama demir ve kalsiyum ilaçları bitkisel kararsız kaldım.

elevitte demir var zaten ama doktorun eksiklik nedeniyle verdiyse zaten agir olmaz anca ihtiyacini karsilar.ama digerini bilmiyorum agir gelmez herhalde eczaneye fallan sorsan en azindan azda olsa bilgileri vardir.

canım bende 19.haftanın içindeyim....vitamin kalsiyum ve demir üçünüde kullanıyorum dr bi sorun olmaz dedi yalnız aynı anda alma hepsini gün içine dağıt

elevit bana hic kilo yapmadi canim ya o bünyeyle alakali olsa gerek..ki ben her gün düzenli 1 tane iciyorum.:118:

bende aynı senin gibi düzenli alıyorum skorpion ama hamile kaldığım kiloya bile gelemedim daha

güle güle sağlıcakla kullansın bebişin gerçekten fiyatları uygunmuş
ah ah ben nasıl gidip alışveriş merk. mothercare ararım ah
Allahım bi gayret ver bana

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız ben cok sukur ıyıyım bıraz zor 2 gun gecırdım ama sımdı ıyıyım cok sukur dun aksam kendıme bıraz bakım yaptım saclarıma fon cektım french yaptım sabah işe gelirkende eşimin bana nişan yıldönümümüzde aldıgı hedıye kupe ve yuzugumu taktım ayy bı gorsenız benı hıc boyle bakımlı gormemıs gıbı hayran kaldı herkes ama haklılar hıc kendıme bakmıyordum halım olmuyordu ama artık boyle olacagım ınsanın kendıne guvenı gelıyor.bakımlı bı anne olmak guzelmıs kızlar

günaydın arkadaşlar nasılsınız
bu sabah pek sakin topic
işe gelirken etrafta çok sakindi içimden yoksa bugün tatilde ben gaflete düşüp geliyorum diye geçmedi deil tatil rehaveti heralde

iyileşmene sevindim
oh ne güzel süslenmişsin sabah ben çocuğu hazırla kahvaltı et falan derken ev savaş alanı gibi oluyor bide eşim getiriyor beni işe düşün artık kendim servisle gelsem nolurdu halim
çoğu zaman vakit ayıramııyorum kendime içimden de gelmiyor doğrusu bu sıralar
haklısın bakımlı olmak herzaman artı puan tadını çıkart
bir fönün açamıyacağı kapı yoktur (bir kuaförün camında yazıyordu)

haklısın şekerim bakımlı anne olmak bi başka kaç gündür ben de eşofmanlarla geliyordum bugün artık giyindim

Günaydınnn kızlarrr ,hayırlı cumalar diliyorum herkese.

Nasıl resim ekleniyor bilen biri varsa anlatsın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…