- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #17.521
hayırlı olsun canımbir tane prenses daha hadi bakalım
Amin canım saolasın

Ya %95 dedi ya oyüzen çokta kapılmak istemiyorum ama ne bileyim bu kadar yüksek bi ihtimal verince sevinmeden de duramıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canımbir tane prenses daha hadi bakalım
Canım girne caddesinden Bostanlıya doğru giderken, yeni yapılan metro istasyonunun karşısında.. Ben de İzmir'e gelin geldim,adres tarifinde pek iyi değilim
Hamile giyim mağazası dışarıdan çok süper gözükmese de pantalon çeşidi içerde var, bulursun kesin birşeyler.. ben deneyip aldım, yine kendi bedenini alıyorsun,ya da 1 fazlasını. en güzeli dene al, pantalon modeli önemli, ben de bosbol sevmiyorum![]()
slm kızlar nasılsınız? Biirbirinden tatlı bebişler nasıl? Tatilde biz ist. beklicez iki tarafada gitmicez iznim benim fazla değil inş. seneye bebişlerimizle oluruz![]()
hayır olsunnn canım, gözünüz aydın.. sağlıklı, uzun ömürlü olsun inşallah :13:
Günaydın kızlar
Dün doktora gittim miniğimi gördüm![]()
160 gr olmuşVe cinsiyetini de öğrendik sayılır, doktorum %95 KIZ dedi
![]()
![]()
![]()
Amin canım saolasın
Ya %95 dedi ya oyüzen çokta kapılmak istemiyorum ama ne bileyim bu kadar yüksek bi ihtimal verince sevinmeden de duramıyorum![]()
Teşekkür ederim ervacımGüleysa ve Bambik hayırlı olsun bebişlerinizin cinsiyetlerikızlar erkekleri geçti sanırım
Bu arada izmirli arkadaşlar gece çok sarsıntılar olmuş..hissettinizmi siz? Çok geçmiş olsun hepiinize Allah daha kötülerinden korusun hepimizi..
hayırlı olsn canımSağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim
![]()
olsun canım çok yüksek ihtimalama sen yine de alışveriş yapma ya da ara renkler al istersen dayanabilirsen tabi
![]()
Günaydın kızlar
Dün doktora gittim miniğimi gördüm![]()
160 gr olmuşVe cinsiyetini de öğrendik sayılır, doktorum %95 KIZ dedi
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim nisacımSenin cinsiyet belli olmuşmuydu
Dün doktordan çıkar çıkmaz ilk cicisini aldık bile
![]()
Anneannesi çok cici bi takım aldı fırfırlı filan![]()
ayyy ne güzelll cnm bir prensens daha geliyor hayırlısı olsun
benim de eşim cinsiyetini öğrendiğimizde doktordan çıkar çıkmaz itirazlarıma rağmen don ve çorap aldıgeçen haftada hastane çıkışı, tulum, pijama takım badi falan akmaya kalktı zor durdurdum 1 pijama takımıyla çıktık:90:kıyafete çok yatırım yapmak istemiyorum ama kendimi de nasıl durduracağım bilemiyorum
![]()
Teşekkür ederim nisacımSenin cinsiyet belli olmuşmuydu
Dün doktordan çıkar çıkmaz ilk cicisini aldık bile
![]()
Anneannesi çok cici bi takım aldı fırfırlı filan![]()
Teşekkür ederim mesacım
bende annemi zor tuttum, ayy buda çok tatlı ayy şu daha tatlı hadi bunuda alalım şunuda alalım filan derken zorla çıkardım ordan
Bi fırfırlı takımı ve çorabı var kızımın
hahaha eşinde baya istekliymiş hea![]()
![]()
cnm özelden mesaj atayım banada mormaske arkadaşım göndermişti:)şu resim eklemeyi biri anlatabilirmi
tatlım duyrulur erkek dedi ama yinede 20. haftada emin olucam bizimki her gittiğimizde gösteriyor bizde ona göre battaniyes, hastane çıkışı bir pijama takımı ve çoraplarını aldık artık bişi almıcaz dyorum ama tutmak çok zorbu arada prensesin cicisini gülegüle giysin
ne tatlıdır cicisi
![]()
kız olduğunu duyunca uçtu adamvalla ben de bugün birkaç kıyafet gördüm tam alacaktım vazgeçtim. şimdiden başlarsamm 9 ayın sonuna kadar koyacak yer bulamam onları
![]()
slm güzel anneler.....malum bu gün cuma ve evimde misafir var...oh canım sıkılmıcak bu gün az kokoşlancam otucam bi köşeye...zati mutfağa girip 1 bardak çay doldurmuyorum... annemde burda kaynanada gelcek artık bu gün neler olcak...sevgili kaynanamın yine hanga lafına takılcam...hoş beni etkilediği yokta neyse uzatmim...
![]()