• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Canım girne caddesinden Bostanlıya doğru giderken, yeni yapılan metro istasyonunun karşısında.. Ben de İzmir'e gelin geldim,adres tarifinde pek iyi değilim :1:

Hamile giyim mağazası dışarıdan çok süper gözükmese de pantalon çeşidi içerde var, bulursun kesin birşeyler.. ben deneyip aldım, yine kendi bedenini alıyorsun,ya da 1 fazlasını. en güzeli dene al, pantalon modeli önemli, ben de bosbol sevmiyorum :40:

çok sağol canım ya:29:ben de k.yakaya yeni taşındım adres konusunda aynıyız merak etme o yüzden:9:adı ne peki dükkanın aklında mı:69:evet tatlım en iisi denemek. ben de alacağım hemen bayram dönüşü vaktim olmayabilir gezmek için

Güleysa ve Bambik hayırlı olsun bebişlerinizin cinsiyetleri:46:kızlar erkekleri geçti sanırım
Bu arada izmirli arkadaşlar gece çok sarsıntılar olmuş..hissettinizmi siz? Çok geçmiş olsun hepiinize Allah daha kötülerinden korusun hepimizi..

slm kızlar nasılsınız? Biirbirinden tatlı bebişler nasıl? Tatilde biz ist. beklicez iki tarafada gitmicez iznim benim fazla değil inş. seneye bebişlerimizle oluruz:emir_bebek:

Selam nisacım hoşgeldin :29: Biz iyiyiz çok şükür :49:

hayır olsunnn canım, gözünüz aydın.. sağlıklı, uzun ömürlü olsun inşallah :13:

Teşekkür ederim aycacım :70: Aminn hepimizin ki :29:

hayırlı olsn canım :8::nazar: Sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim:49:

Teşekkür ederim nisacım :70: Senin cinsiyet belli olmuşmuydu

olsun canım çok yüksek ihtimal:34:ama sen yine de alışveriş yapma ya da ara renkler al istersen dayanabilirsen tabi:9:

:9: Dün doktordan çıkar çıkmaz ilk cicisini aldık bile :9:
Anneannesi çok cici bi takım aldı fırfırlı filan :69:

benim de eşim cinsiyetini öğrendiğimizde doktordan çıkar çıkmaz itirazlarıma rağmen don ve çorap aldı:60:geçen haftada hastane çıkışı, tulum, pijama takım badi falan akmaya kalktı zor durdurdum 1 pijama takımıyla çıktık:90:kıyafete çok yatırım yapmak istemiyorum ama kendimi de nasıl durduracağım bilemiyorum:52:

ayyy ne güzelll cnm bir prensens daha geliyor hayırlısı olsun

Teşekkür ederim mesacım :70:

benim de eşim cinsiyetini öğrendiğimizde doktordan çıkar çıkmaz itirazlarıma rağmen don ve çorap aldı:60:geçen haftada hastane çıkışı, tulum, pijama takım badi falan akmaya kalktı zor durdurdum 1 pijama takımıyla çıktık:90:kıyafete çok yatırım yapmak istemiyorum ama kendimi de nasıl durduracağım bilemiyorum:52:

:9: bende annemi zor tuttum, ayy buda çok tatlı ayy şu daha tatlı hadi bunuda alalım şunuda alalım filan derken zorla çıkardım ordan :9: Bi fırfırlı takımı ve çorabı var kızımın :69:

hahaha eşinde baya istekliymiş hea :9: :nazar:

tatlım duyrulur erkek dedi ama yinede 20. haftada emin olucam bizimki her gittiğimizde gösteriyor bizde ona göre battaniyes, hastane çıkışı bir pijama takımı ve çoraplarını aldık artık bişi almıcaz dyorum ama tutmak çok zor :1: bu arada prensesin cicisini gülegüle giysin:nazar: ne tatlıdır cicisi :53:

Teşekkür ederim mesacım :70:

:9: bende annemi zor tuttum, ayy buda çok tatlı ayy şu daha tatlı hadi bunuda alalım şunuda alalım filan derken zorla çıkardım ordan :9: Bi fırfırlı takımı ve çorabı var kızımın :69:

hahaha eşinde baya istekliymiş hea :9: :nazar:

kız olduğunu duyunca uçtu adam:60:valla ben de bugün birkaç kıyafet gördüm tam alacaktım vazgeçtim. şimdiden başlarsamm 9 ayın sonuna kadar koyacak yer bulamam onları:9:

slm güzel anneler.....:71:malum bu gün cuma ve evimde misafir var...oh canım sıkılmıcak bu gün az kokoşlancam otucam bi köşeye...zati mutfağa girip 1 bardak çay doldurmuyorum... annemde burda kaynanada gelcek artık bu gün neler olcak...sevgili kaynanamın yine hanga lafına takılcam...hoş beni etkilediği yokta neyse uzatmim...:9:

RESİM EKLEME-mormaske mailidir:)
ImageShack® - Online Media Hosting cnm bu linkiten Browse ordan seçtiğin resimi aç ve şimdi yükle..yüklüdikten sonra direk yukardaki linki cevap paneline kopyala yADA DİREK LİNK VAR YADA DOĞRUDAN LİK ONU CEVAP PANELİNDEKİ DAĞ ŞEKLİNDE OLAN RESİMLİ YERE KOPYALIYARAKTA YAPA BİLİRSİN...İNŞ KARIŞIK ANLATMADIM
şeklinde geldi canım

tatlım duyrulur erkek dedi ama yinede 20. haftada emin olucam bizimki her gittiğimizde gösteriyor bizde ona göre battaniyes, hastane çıkışı bir pijama takımı ve çoraplarını aldık artık bişi almıcaz dyorum ama tutmak çok zor :1: bu arada prensesin cicisini gülegüle giysin:nazar: ne tatlıdır cicisi :53:

:9: Güle güle giysin oğluşun :nazar:
Teşekkür ederiz :69:
kız olduğunu duyunca uçtu adam:60:valla ben de bugün birkaç kıyafet gördüm tam alacaktım vazgeçtim. şimdiden başlarsamm 9 ayın sonuna kadar koyacak yer bulamam onları:9:

:9: Bende sırf bunu düşünerek alışverişimi yavaş yavaş yapıcam
geçen gün bi liste yaptım hepsini bigünde alırım tamamdır diyodum
ama şimdi anladım ki öyle değilmiş :9:

slm güzel anneler.....:71:malum bu gün cuma ve evimde misafir var...oh canım sıkılmıcak bu gün az kokoşlancam otucam bi köşeye...zati mutfağa girip 1 bardak çay doldurmuyorum... annemde burda kaynanada gelcek artık bu gün neler olcak...sevgili kaynanamın yine hanga lafına takılcam...hoş beni etkilediği yokta neyse uzatmim...:9:

Selam esracım hoşgeldin :70:
Takılmak istersen çok şey bulursun oyüzden boşver :9:

Back
X