• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

hava alanlarında alış veriş merkezlerinde geçtiğimiz yerler metal dedektörü bir zararı yok arkadaşlar. bavullarımızın geçtiği yer x-ray. herkese iyi bayramlar tatiller.

funmak inşallah sonucun güzel olur.

doktorum mantara karşı sabah akşam fitil verdi. güya tahrişlere de iyi geliyormuş. kendisi tahriş ediyor. sabahtan beri şekilden şekile girdim pufffff kullanmayacağım. :88:

kızlar günaydın benim presnsesim bi haftadır çok net oynuodu ama akşam babasına ilk tekmeyi attı inanılmaz bi duygu bende hissettim elimle 18hafta dün bitti buarada:emir_bebek:

kızlar günaydın ben topikte hep varım ama çok yazmayanlardanım... size bişey sormak istiyorum bugün 19+1 olduk bikaç gündür karnım acayip sert özellikle akşamları çömelirken karnımı hissediyorum canım acıyo nden acaba doktora 1 hftamıoz var ben sadece eeleviti kullanıyorum başka bişey mi kullanmak lazım acaba yardımcı oluranız sevinirim

canım o bende de var 18 hafta dün bitti bir haftadır var ama o bazen başka yere gidio kayboluo felan bebek o bence yoksa yanılıomuyum bilmiorum ben akşam bebeğimin ilk tekmesini o sertlik dediğimiz yerden yedim :1: ama sen yinede dr sor bizide bilgilendr

günaydın kızlaar,
birazdan yola çıkacağız,şöyle bir bakım de öyle çıkım dedim..

Fundacım,inşalllah güzel sonuçlar gelir,bayramın tadı çıkar...
sen gönlünü ferah tut,kötü düşünme sakın..herşey iyi olacak merak etmee...

herkese tekrar iyi tatiller ve iyi bayramlar,
yola çıkanlara da hayırlı yolculuklar,kazasız belasız inşallaah..

hepinizi öptük oğluşumlaa :71:

Tatilci arkadaşlar iyi yolculuklar hepinize...bende bugün çıkıyorum yola.Cuma döncem geri :) Kendinize dikkat edin, yapılan ikramlara kanıpta bol boll kilo almyaın :49:
Topikte kalan nöbetçi arkadaşlar özleyin bizi anacığım :9:
Herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun. Sevgiler...:16:

Tatilci arkadaşlar iyi yolculuklar hepinize...bende bugün çıkıyorum yola.Cuma döncem geri :) Kendinize dikkat edin, yapılan ikramlara kanıpta bol boll kilo almyaın :49:
Topikte kalan nöbetçi arkadaşlar özleyin bizi anacığım :9:
Herkesin Kurban Bayramı mübarek olsun. Sevgiler...:16:

canım sende İzmire gidiyorsun bugün dimi..
bizde İzmire gidip ordan uçakla Adanaya gidicez..
dönşte yine uçakla İzmire inicez..şu meşhur Kemerlatına bakim istiyorum
ama bakalım,kısmet,bir gidip gelelim de :49:

canım valla dun giremedim ilk 24 saat sadece yattım wc ve yemek dısında kalkmadım buugn babam bebek sepeti bakmaya götürdü arabayla o kadar cok yormadım kendimi
zaten iğne yeri 24 saat sonra normale döndü birde sağlıklı oldugunu öğrensem kuzumun:nazar::nazar::nazar:

cnm ben uzun zamandır yoktum
amniyosentez yaptırmışsın inşallah hayırlı sonuçlr çıkar sen gönlünü ferah tut tatlım.
bizleride habersiz bırakma cnm

herkes bayram tatiline çıkmış ne güzel
yola çıkıcak arkadaşlara şimdiden iyi yolculuklar.
kazasız belasız hayırlı bayramlar.
bizde arife günü tekirdağ gidicez .
eşim bu sene kurbanı orda kesmek istedi benim annemin memleketinde.akrabalarla olucak.bayramın birinci günü akşama doğru döncez herkes burda olcak çünkü.annemler kayınvalidemler.
daha gitmemize var ama belki haftasonu eşim evde olunca giremem.

şimdiden hepinize iyi bayramlar arkadaşlar.
bebişlerinize ve kendinize çok çok iyi bakın.

kızlarr günaydın:))) son iğnemizi bugün vurulduk ve bitti çok şükür. umarım bebişime de bana da şifa olur hiç bişeyimiz kalmaz dua edin bize:)))

merhabalar herkese
Yola çıkan ve çıkacak arkadaşlara hayırlı yolculuklar bizde kısmetse bayramın 1. günü Ankara ya ailemin yanına gidicez. eşim arife günü bile çalışıyor olacak bugün ve yarında çalışacağı gibi:(
Bugün sabah bizim dopplerimiz vardı 4 lü test riskimizden dolayı öne çekilmişti çok şükür amiosenteze gerek yok dedi doktor ayrıntılı ile bayağı baktı. Kocaman olmuş oğluşumuz artık renkli de süper gözüküyor babamıza benzettik biz :))) büyüdükçe renkilde görmek çok keyifli çıkarıp kucağıma almak istedim :))))

merhabalar herkese
Yola çıkan ve çıkacak arkadaşlara hayırlı yolculuklar bizde kısmetse bayramın 1. günü Ankara ya ailemin yanına gidicez. eşim arife günü bile çalışıyor olacak bugün ve yarında çalışacağı gibi:(
Bugün sabah bizim dopplerimiz vardı 4 lü test riskimizden dolayı öne çekilmişti çok şükür amiosenteze gerek yok dedi doktor ayrıntılı ile bayağı baktı. Kocaman olmuş oğluşumuz artık renkli de süper gözüküyor babamıza benzettik biz :))) büyüdükçe renkilde görmek çok keyifli çıkarıp kucağıma almak istedim :))))

canım çok sevindim gözün aydın.. ay ne güzel yüzünü göstermiş bizim doktordada doppler ultrason var ama maalesef bzm paşa eşinin arkasına saklanmış yüzünü göstermiyor bize bir türlü son iki seferdir:)))

Bu arada arkadaşlar 8.30 du benim randevum .hastanede doğumhanenein doktorların giriş kapısının oradaki bekleme bölümünde doktorumu bekliyordum . 2 tanede 8- 9 aylık civarı hamile vardı bekleme yerinde . doğumhaneden çığlıklar yükselmeye başladı 3.müzde panik olduk doktorda koşarak girdi benim doktorumun hastasıymış normal doğummuş :( eşim bile panik oldu hatta son ayı olan o hamilelerden biri eşine sarıldı ağlayacak duruma geldi:( sabah sabah ben bile gerildim 4-5 ayım var daha ya ...Bie daha o bölümde beklemiycem :(((

Herkes yolcu,şimdiden bende bütün annislerin kurban bayramını kutluyorum.Bir dahaki bayramda inşallah bebişlerimiz kucaklarımızda olur.Herkese iyi yolculuklar,bol güneşli bayram ve güzel bir tatil dilerim.Hoşçakalın kızlar:79:

Back
X