• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar ben çıkıyorum birazdan. cumartesi akşam yolculuk var. memleketime gidiyoruz kocişle ama yarın akşama kadar bir daha giremeyebilirim.

o yüzden hepinize, bebişlerinize ve eşlerinize sağlıklı, mutlu, huzurlu bayramlar diliyorum. bol bol yiyin için gezin:emir_bebek:

biz bugun gittik ultrasona ama küçük sıpam poposunu dönmüş göstermedi cinsiyetini
hani 2 li testte bi değerden anlaşılıyo ya cinsiyeti aşağı yukarı.
ben bugun 3 lü test için kan verdim 3lü dede odeğer varmı anlaşılırmı ondan?die sormuştum.

canım benim hiç bilgim yok.. hatta ilk kez duyuyorum, 2 li test, 3 lü testte bir değerle anlaşılıyormuymuş...en iyisi ultrasondan net öğren bence..

Slm kızlar...Bebişlerin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın.
Nihayet tatil başladı...iyice dinlenelim...Havalar soğuyor dikkat edin kendinize.
Bende yarın İzmire gidiyorum kayınvalidelere.perşembe döncez ama eşim haftasonu nöbetçi olacak. bende evde yan gel yat politakası uygulayacağım:66:

selam kızlaar,
bakıyorum 2-3 gün uzak kaldık hemen unutuluyoruz..öyle olsun...
dün dr.kontorlümü yazdım ama kimse bir cümle yazmamış..
altta beğenenler hariç..neyse bilinçli olmadığını düşünüyorum ama dokunuyor yine de insana,hamile miyim nee :52:

yarın yol çıkacaz burdan İzmire ordan da uçakla Adanaya ve ordan İskendruna geçicem..
bütün gün yolda olacağım gibi,bakalım nasıl geçicek..
yarın yola çıkmadan yazamazsam şimdiden
"herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun":71:
yola çıkanlar,dikkatli olsun sağ salim ulaşsın herkes gideceği yere..
önce kendinize sonra bebişlerinize çok ama çok iyi bakın,bol bol protein alın,
güzel yemekler yiyin ama kilo almayın,bebişlere yarasın..:31:

ben şansımı deneyeceğim..olmaz derlerse de mecbur geçicez.. Alışveriş merkezlerinde sorun olmuyor da havaalanı güvenliği daha katı olabilir..

ben hamileyken uctugum icin hamileyim derseniz sizi makinadan degilde yandan aliyolar ve görevli elle üstünüze arama yapiyo.ufak bebeklerde ayni onlarda makinadan gecmek zorunda degil.oglum gecmiyo..

oh herkes iyerlere gidiyo biz bu bayram evdeyiz... tatile giden arkadaşlara iyi tatiller mutlu bayramlar kendinize ve minik meleklerinize iyi bakın...

biz bugun gittik ultrasona ama küçük sıpam poposunu dönmüş göstermedi cinsiyetini
hani 2 li testte bi değerden anlaşılıyo ya cinsiyeti aşağı yukarı.
ben bugun 3 lü test için kan verdim 3lü dede odeğer varmı anlaşılırmı ondan?die sormuştum.

canım ben 2-3lü test yaptırmadım.Yardımcı olamıcam kusura bakma.:61:

bu arada bayram dönüşüne kadar internete giremeyeceğim o yüzden hepinizi çok özleyeceğim:16:
cnm sana hayırlı yolculuklar özlicez sizi vallahi...
selam kızlaar,
bakıyorum 2-3 gün uzak kaldık hemen unutuluyoruz..öyle olsun...
dün dr.kontorlümü yazdım ama kimse bir cümle yazmamış..
altta beğenenler hariç..neyse bilinçli olmadığını düşünüyorum ama dokunuyor yine de insana,hamile miyim nee :52:

yarın yol çıkacaz burdan İzmire ordan da uçakla Adanaya ve ordan İskendruna geçicem..
bütün gün yolda olacağım gibi,bakalım nasıl geçicek..
yarın yola çıkmadan yazamazsam şimdiden
"herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun":71:
yola çıkanlar,dikkatli olsun sağ salim ulaşsın herkes gideceği yere..
önce kendinize sonra bebişlerinize çok ama çok iyi bakın,bol bol protein alın,
güzel yemekler yiyin ama kilo almayın,bebişlere yarasın..:31:

cnm haklısın esasında ah bazen gözden kaçıyo ama bende olsam hormonlarım azardı... sanada hayırlı yolculuklar cnm... dikkatli olun lütfen yolculukta.. hayırlı bayramlar..

:21:
:21:İyi akşamlar kızlar :21:
:21:

Bakıyorumda herkes tatil havasına girmiş, bayram telaşı başlamış :69:
Bugün pek yazan olmamış ee normaldir :31:

Şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun sevdiklerimizle ve yakında gelecek olan miniklerimizle birlikte :69: nice bayramlara :72:

şehidışına çıkanlara da; Allah sağlıkla sıhhatle gidip gelmeyi nasip etsin :12:

:herkese hayırlı cumalar...merabalar kıslar keyifler nasıl??herkes de bi koşuşturma, bayram havası..:8:.pek giremiyorum girdikçe de sadece geçmişi okuyabiliyorum ama yetişemiyorummm..ne kadar hızlısınızzz:6:

bizde büyümeye çalışıyoruz uyuya uyuya...:49:herkes mi uykucu ve yorgun yoksa sadece ben mi yaaa:26:nası yorgunummm nası uykusuzum çılgın gibi:26: uyuyorumm.gezmekten bile yoruluyorum ki bayılırdımmmm...nolcam benn:84:

:herkese hayırlı cumalar...merabalar kıslar keyifler nasıl??herkes de bi koşuşturma, bayram havası..:8:.pek giremiyorum girdikçe de sadece geçmişi okuyabiliyorum ama yetişemiyorummm..ne kadar hızlısınızzz:6:

bizde büyümeye çalışıyoruz uyuya uyuya...:49:herkes mi uykucu ve yorgun yoksa sadece ben mi yaaa:26:nası yorgunummm nası uykusuzum çılgın gibi:26: uyuyorumm.gezmekten bile yoruluyorum ki bayılırdımmmm...nolcam benn:84:

canım mesajını okurken esniyordum anla yani, yalnız değilsin :64:
ben de hemen eve gitmek istiyorum, pijamalarımı giyip,yemek tv sonra uykuuuu:52:

sanada hayirli cumalar..herkes bayram havasina erkenden girdi bile.bize pek ugramadi o hava:))tek sen uykucu degilsin canim bende cok severdim simdi daha cok seviyorum.hamilelik insani yorgun düsürüyo kolumu kaldirasim yok:62:

ay çok mutluyum bugün...kayınpederciğim oğluşum adına kurban kestiriyomuş..nasıl mutlu oldum..bende öyle peygamber efendimiz için kurban kestiricektik.. 10 kişi falan ekstra toplandı adımız yazıldı oğluşumun payı olsun dedim listeye MUSTAFA YUSUF yazdırdım babaannesi görmüş hoşuna gitmiş anneminde gözleri doldu..

Back
X