• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam kızlar nasılsınız bakalım ayy ben baya yordum galiba kendimi orayı topla burayı topla çabuk çabuk yoruluyorum aryık galiba kendimi eskisi gibi sandım baya heder ettim azcık dinleneyim dimi bu arada bende artık bebişimin hareketlerini dışardan gözle görüyorum çok güzel bişiyy yaa allah herkese yaşatsın inşşş.

selam kızlar nasılsınız bakalım ayy ben baya yordum galiba kendimi orayı topla burayı topla çabuk çabuk yoruluyorum aryık galiba kendimi eskisi gibi sandım baya heder ettim azcık dinleneyim dimi bu arada bende artık bebişimin hareketlerini dışardan gözle görüyorum çok güzel bişiyy yaa allah herkese yaşatsın inşşş.

bende yemekten sonra koltugun ustunde uyuyaklayrm ya yaşlılara döndum diyrm eşime kondgum yerde uyuyrm ne yaptı bu hamilelek bze :1:

Ay ben de tam olarak hissedebilmeyi dört gözle bekliyorum.Böyle iyi mi değil mi, napıyo içerde diye meraktan ölüyorum.Hissedince en azından bilicem.Arada sanki bi hareketlilik hissediyorum ama işte belki de gaz hareketi bilemiyorum ki.Ayırt edemiyorum henüz.

Hımm ben de acaba elleyince nerden anlayabilirim diye düşünmüştüm.Ama sanırım anlayamayız.

valla ben zaten göbekliyidm :90:o yüzden büyüyen rahmimi hiç anlamadım.bazıları elime geliyo diyo.zayıf olunca gelebeilir belki.ben büyüyen bi göbeğim var gibi hissettim.t:49:op gibi elime gelmedi hiç.belki sen zayıfsan hissedersin.

Hımm ben de acaba elleyince nerden anlayabilirim diye düşünmüştüm.Ama sanırım anlayamayız.

o rahim olayini bende anlamiyorum,bosverin kizlar cikiyodur herhalde doktor anlasinda gerisi önemli degil.benimkininde bu hafta göbek deligi hizasina gelmesi lazim.:9:iste netten okuduklarimizi biliyoruz.bazen hafif sert birsey hissediyorum elimle odur herhalde.:12:teoriyle, pratik her zaman birbirini tutmaya bilir ayricada:)))

valla ben zaten göbekliyidm :90:o yüzden büyüyen rahmimi hiç anlamadım.bazıları elime geliyo diyo.zayıf olunca gelebeilir belki.ben büyüyen bi göbeğim var gibi hissettim.t:49:op gibi elime gelmedi hiç.belki sen zayıfsan hissedersin.

Yok ben de hissedemem.Benim de accukk göbişim vardı :))

hosgeldinn:64:niye bu kadar yoruyosun kendini.dinlen dinlen :68:

:16: :16: :16: :16: :16:

:71: Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dilerim... :71:
cok tesekkür ederiz.insallah seninde bayramin öyle gecer canim..

cimcimenaz, eska, fguney, jojop, ozz83, skorpion74

Selam hatunlar...Nasılsınız...

selam bizden iyilik seni sormali neler yapiyosun,bizim burasi sakin bayram oraya geliyo nede olsaa:21:

kızlar ben de çıkıyorum :92:herkese bebişleri sevdikleri ve ailesiyle huzurlu mutlu hayırlı bayramlar diliyorum.kendinize ve bebiklerimize ii bakınnn :16:

cok tesekkür ederiz.insallah seninde bayramin öyle gecer canim..

selam bizden iyilik seni sormali neler yapiyosun,bizim burasi sakin bayram oraya geliyo nede olsaa:21:

İnşallah öyle geçer canım benim ama babamızın izni bayramın 4. günü biraz canım sıkıldı bu duruma...Geçen bayramda son gündü sadece ailemize gidebildik gezemedik ama bu sefer köye istiyorum birdaha gidemem çok zor olur...

kızlar ben de çıkıyorum :92:herkese bebişleri sevdikleri ve ailesiyle huzurlu mutlu hayırlı bayramlar diliyorum.kendinize ve bebiklerimize ii bakınnn :16:

By bbyy canım...Sanada iyi bayramlar minişinle...

Son düzenleme:
merhaba kızlarr ayyy demin aniden bi ıkış yaptım kayınvalidemle eşimin dayısı yengesi geldiler ansızın börek almışlar öğlen yemeği gibi allahtan yemeğim vardı yedik gittiler şimdi sfrayı topladım eşim aradı şimdi toparlandın mı naptın yok dedim böle böle iyi dedi babam sana balık almış çok güzel annemler gidicez akşam beraber toplarız evi diyor. duyda inanma:))))) şimdide biz kayınvalidemlere gidicez. dedim iki saat müddet ver bari banyo yapıp fön çektireyim:))

merhaba kızlarr ayyy demin aniden bi ıkış yaptım kayınvalidemle eşimin dayısı yengesi geldiler ansızın börek almışlar öğlen yemeği gibi allahtan yemeğim vardı yedik gittiler şimdi sfrayı topladım eşim aradı şimdi toparlandın mı naptın yok dedim böle böle iyi dedi babam sana balık almış çok güzel annemler gidicez akşam beraber toplarız evi diyor. duyda inanma:))))) şimdide biz kayınvalidemlere gidicez. dedim iki saat müddet ver bari banyo yapıp fön çektireyim:))

hosgeldin.hadi iyisin aksam yemegi derdinden kurtuldun:))):56:bizde mi gelsek nee:10:

Back
X