• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Ben geldimmm. Nihayet zar zor da olsa memleketime ulaştım dün gece.Şimdi annemdeyim.Bir bakayım dedim ne var ne yok diye.Nasılsınız kıslar ??

selam kizlar bende geldim NASILSINIZ bakalim?? biz iyiyiz artik bebegimin hareketlerini gözle disaridan bile görüyorum:nazar: bunun icin cok mutluyum.2 gün sonra kotrolümde var onada sevincliyim bir yandan:))

bende tatildeyim tatlım ordan yazıyorum kaynanam görümcem herkes bebişimiz buyuusn diye yedrmeye çalşyr isyan edecem valla :84:

Ben geldimmm. Nihayet zar zor da olsa memleketime ulaştım dün gece.Şimdi annemdeyim.Bir bakayım dedim ne var ne yok diye.Nasılsınız kıslar ??

hosgeldiniz kizlar..tatilden bile topige gelmeniz güzel cokta yanliz kalmayalim demi bir yere gitmeyenler olarak:)))arada cikin cikin gelinnnn:64:

selam kizlar bende geldim NASILSINIZ bakalim?? biz iyiyiz artik bebegimin hareketlerini gözle disaridan bile görüyorum:nazar: bunun icin cok mutluyum.2 gün sonra kotrolümde var onada sevincliyim bir yandan:))

ayy tatlımm ne mutlu sana valla..maşallah:nazar:.ben de istiyommmm bebişimi hissetmeyiii:90:ben hala gaz mı bebek mi onun ayrımını yapmakla meşgulüm.19 hafta oldum yahuu:97:

kızlar doktor rahim ağzımı ölçtü ve bana dediki gelmeden lavaboyamı gittin...şaşırdım neden sorduğunu...şimdi araştırdım anladım..normale göre biraz fazla çıktı genişliği galiba int yazanlara göre...demek idrara gidince açılıyomu ne anlamadım... 3.70 çıktı çünkü.. ama bişey olsa doktor derdi..ondan içim rahat..

Canım bu rahim ağzı nasıl ölçülüyo??Alttan muayene ile mi? Benim doktorum daha hiç ölçmedi? Ölçülmesi mi gerekiyo ki?Ona göre bir dahaki muayenede söylim de benimkini de ölçsün.

slm kızlar bizde doktordan geldik rahim ağzını ölçtü sorun yok çok şükür... bebişimin hareketlerini hissetmiştim ben 1-2 defa...bebişim uyuyodu çok sessizdi bu gün... kilo artışım doktora göre 1 miş..çok iyi dedi... ben arada 2 -3 artıyo kilom oda yediklerimden yada tartıdan olabiliyomuş... bebişim 203 gr maşallah.. 10 günde baya almış.. boyunu söylemedi ama yine iri olucak dedi seni bebeğin gündü ölçümlerinde parça parça olanlarda 1 hft önde gidiyo ona göre dedi... çok güzelleşmiş etlenmiş yavrum.. 20 haftada özgürmüşüm...bebek hareketlerini nezaman tam hissedersem ozamanmış..olsun şuan çok mutluyum... aykalanınca alışveriş yapıcam zaten...

esracim gözün aydin canim hersey yolunda gitmis senin adina cok sevindim:12:özgürlügünede az kaldi canimm:55:bol bol gezer yaparsin alisverisini:21:

ay herkes bellli dyr göbüşüme oysa bebk daha kasıklarımda kucucuk ki...o kendi göbeğim bide yukarı çkarsa ne olacak bziim halimiz :emir_bebek:

yok cnm artık kasıklarının üstündedir 17 hafta olmuşsun.rahmin artık göbek deliğinin 3 cm altına kadar çıktı bu hafta diye biliyorum.bebekde onun içinde hadi biraz daha aşağıda olsun.:emir_bebek:o göbek bebek göbeği yaniiii:49:

Peki rahmimizin yukarı çıktığını nerden anlıyoruz?? Ay ne cahilim yaa :(

internette yazıyooo:82:20.haftada göbek deliği hizasına geliyormuş.ondan sonrada hafta hafta 1cm yukarı çıkacakmış diye biliyorum.bide büyüdükçe hissederiz galiba.göbek deliğinin üstüne çıktıkça baya belli olur gibime geliyo.ama ilk doğumum bu benim yorumum tabiiii:8:

Peki rahmimizin yukarı çıktığını nerden anlıyoruz?? Ay ne cahilim yaa :(

walla onu bende merak edyrm da hani bebeğin oldgu yer biraz daha sert ya belki öle anlyrzdr benmki hala kasıklarmda göbek deliğinin iki üç parmak aşağısında...hergun bakyrm yukarı çkyr mu diye ama sanki oldgu yerde buyuyr bende anlamadım bu işi :68:

ayy tatlımm ne mutlu sana valla..maşallah:nazar:.ben de istiyommmm bebişimi hissetmeyiii:90:ben hala gaz mı bebek mi onun ayrımını yapmakla meşgulüm.19 hafta oldum yahuu:97:

tesekkür ederim canim hissetmek iyi oluyo valla insanin süpheleri azaliyo en azindan yani benim.canim ilk hamileliklerde 24.haftaya kadar hissedilememesi normal ama bence seninde az balmis yakinda ben burdayim der minigin:emir_bebek:

ay herkes bellli dyr göbüşüme oysa bebk daha kasıklarımda kucucuk ki...o kendi göbeğim bide yukarı çkarsa ne olacak bziim halimiz :emir_bebek:

güldürdün beni:)) ciksin canim birsey olmaz..bosver cikan ciksin hamileligin tadini cikarmak lazim kilolari sonradan vericez insallah:8:

internette yazıyooo:82:20.haftada göbek deliği hizasına geliyormuş.ondan sonrada hafta hafta 1cm yukarı çıkacakmış diye biliyorum.bide büyüdükçe hissederiz galiba.göbek deliğinin üstüne çıktıkça baya belli olur gibime geliyo.ama ilk doğumum bu benim yorumum tabiiii:8:

Hımm ben de acaba elleyince nerden anlayabilirim diye düşünmüştüm.Ama sanırım anlayamayız.

Back
X