• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

neyse kızlar ben kaçtım fırsat bulursam akşam tekrar girerim giremezsem herkese iyi bayramlar öpüyorum hepinizi çok. görğşmek üzere...

Kızlar 2011 yılında minişlerimiz kucaklarımızda olacak Ramazan ve Kurban Bayramında...Beraber gezeceğiz...Ayyy yaaa...

ben de sabah eşime bu konudan bahsettim dedim her sene bayram telaşını onunla yaşıyacağız yeni yeni ciciler alıcaz.akşam onları yanına alıp uyuyacak falan( ben öyle yapardım)

ben de sabah eşime bu konudan bahsettim dedim her sene bayram telaşını onunla yaşıyacağız yeni yeni ciciler alıcaz.akşam onları yanına alıp uyuyacak falan( ben öyle yapardım)

Evet canım aynen öyle...Zaten oğluşumun var olduğunu öğrendiğimizden beri sanki dünyadaymış gibi hayatımız değişti...Daha doğmadan tüm planlarımızı ona göre yapıyoruz...Bazen böyle olacak böyle yapacak diye konuşuyoruz...Hatta babamıza bu sabah erken uyandırdı beni açıkmışız veyada yoruyor annesini dediğimde eşimin hoşuna gidiyor...Ben iki bebeğimede kıyamıyorum yaaa...Biri koca bebeğim biri minik bebeğim...

Son düzenleme:
kızlar selam:)
ben çok az girebiliyorum; o yüzden geriye dönük okuyamadım ama nasılsınız arkadaşlar?
bebeğinin hareketlerini hissedenler var mı arkadaşlar?
ben 1,5 haftadır hafif hafif hissediyorum ve çok mutlu oluyorum arkadaşlar, mükemmel bi duygu ama bugün pek hissedemedim bu sefer de endişeleniyorum umarım iyidir oğlumuz

bende cikiyorum hatunlar simdiden herkesin kurban bayrami mübarek olsun.Allaha emnet olun..:16:

skorpioncum senin göbeğin ne durumda?
bizim günlerimiz aynı gibi senle; benim göbişim senin profil resmin kadar oldu vallah sipsivri bi göbek; daha şimdiden böyle son aylarım ne olucak bilmem :)))):26:

kızlar çıldırcaktım sınirden...ya sabır çektim...arife günü kalp kırmim die...biliyosunuz doktordan geldim... geç yemek yedim malum ben yaptım bu sefer... 3 te yed,m acıktım baş ağrısı neyse derken uyumuşum biraz..kayınvalidemde binadaydı bi bende bi orda... anahtarı aldı dedi uyursan kaldirmim die..ALLAH RAZI OLSUN...sonra kapı çalıyo yemin ederim 6 defa alacaklı gibi...kim bi kalktım tatlı uykumda...BABAANNE EŞİMİN YANİ PÖF...EŞŞEÜN KULAĞINA SU KAÇIRDI KAÇINCI KAPI ÇALIŞI YA..DİNİMİZDE 3 DEFA EN FAZLA ZORLAYICI OLAMAZSIN...AY KALKTIM KARŞIYA GEÇİYO..SİNİR OLDUM BAŞIM AĞRIYO ŞUANDA...AĞLADIMDA SİNİRİMDEN AY ALLAHIM...SÖYLEMEM LAZIM BUNU YA BUNDAN ÖNCEDE 5 DEFA ÇALDI CANI SIKILIYO BİNAYI GEZİYO..1 ŞEY DEMEK İÇİN İNATÇI 3 DEFA KAPI ÇALAR...OFFFFFFFFFFFFFFFF

tiancu cnm bu rahim ağzıının ölçülmesi bu haftalarda ve belli haftalarda düzenli bi şekilde ölçülmesi gerekiyo.. çünkü ciddi bi konu..ultrasondan ölçülüyo... Belki doktor bunu seninle paylaşmamıştır...

kızlar bugün biraz kötü bir gün geçirdim üç kez istifra ettim geriye döndüm resmen :16:giremedim o yüzden
herkesin kurban bayramı mübarek olsun
sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle...
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

kızlar bugün biraz kötü bir gün geçirdim üç kez istifra ettim geriye döndüm resmen :16:giremedim o yüzden

geçmiş olsun cnm hamilelikle mi ilgili yoksa üsüttün falan mı

slm kızlarrr yine herkes kaçmış..ne var ne yok iyisiniz inşallah..
benim için yorucu ve üzücü bir gündü..babaannemi defnettik,ebedi istirahatgahına uğurladık :59: Rabbim öbür tarafta rahatlık versin inş..cnm babaannem hasta ola düzele ola düzele ,bu son oldu :( kapımız kapandı artık,büyükbabamıda 1,5 yıl önce kaybetmiştik..neyse canınızı sıkmiyim..bu da Allah ın takdiri nediyeyim ..

kızlar çıldırcaktım sınirden...ya sabır çektim...arife günü kalp kırmim die...biliyosunuz doktordan geldim... geç yemek yedim malum ben yaptım bu sefer... 3 te yed,m acıktım baş ağrısı neyse derken uyumuşum biraz..kayınvalidemde binadaydı bi bende bi orda... anahtarı aldı dedi uyursan kaldirmim die..ALLAH RAZI OLSUN...sonra kapı çalıyo yemin ederim 6 defa alacaklı gibi...kim bi kalktım tatlı uykumda...BABAANNE EŞİMİN YANİ PÖF...EŞŞEÜN KULAĞINA SU KAÇIRDI KAÇINCI KAPI ÇALIŞI YA..DİNİMİZDE 3 DEFA EN FAZLA ZORLAYICI OLAMAZSIN...AY KALKTIM KARŞIYA GEÇİYO..SİNİR OLDUM BAŞIM AĞRIYO ŞUANDA...AĞLADIMDA SİNİRİMDEN AY ALLAHIM...SÖYLEMEM LAZIM BUNU YA BUNDAN ÖNCEDE 5 DEFA ÇALDI CANI SIKILIYO BİNAYI GEZİYO..1 ŞEY DEMEK İÇİN İNATÇI 3 DEFA KAPI ÇALAR...OFFFFFFFFFFFFFFFF

anamm kankiş bu ne sinir böyle valla..ben korktum burdan doğru :4: valla bende gündüz hiç uyumazdım ,bugün cenazede üzüntü yorgunluk bir araya geldi..giderken belediye otobüsüyle valla 1saat sürdü midem mahvoldu nerdeyse istifra edicektim..eve gelirken Allahtan bi tanıdıgın taksi boştu sağolsun onla geldik..geldim bi telaş acıktım,orda yemek istmedim ne bilim :( yemeği yedim Allahım nasıl bir ağırlık çöktü eşim uyudu zaten işten gelmişti yorgun,kendimi zor tutuyorum 5dk bi gözüm kapanmış,benim oğlan hemen biskivüyi bütün odaya un gibi olacak şekilde yaymış,gözümü bi açtım tüm ev kakaolu biskivü tozu :37: yattım kafam kalkmıyor ama uyuyamıyorum çocuk bişey yapar diye..çok fenaydım ama uyuyamadım tabi oğlum inmedi tepemden..anam ilkinde rahattım ne güzel sorumluluk yoktu vurup kafayı uyuyordum ama 2.cide bu bile lüks :50:

tiancu cnm bu rahim ağzıının ölçülmesi bu haftalarda ve belli haftalarda düzenli bi şekilde ölçülmesi gerekiyo.. çünkü ciddi bi konu..ultrasondan ölçülüyo... Belki doktor bunu seninle paylaşmamıştır...

bacım bu rahim ağzı ölçümü ne iş? ben ilk defa duyuyorum..

geçmiş olsun..nefret ediyorum şu bulantılardan ya..aman dikkat et ağır şeyler yeme..bayramda et ve tatlıyı çok kaçırma derim..Allah şifa versin..

kızlarr nerdesınız tatıl başladı tabı gezıyorsunuzzzz:10:
valla öyle herkes tatilde gezmede,bizde evde :(

selam şkeerler bizde otryrz kzıımla :12:

iyi oturmalar tatlım..bak kız oldugu nerden belli edepli edepli oturuyor :9::23:

SELAM HERKESE BENDE ARTIK KIZIMI hissetmeye başaldım gecen gece baya hızlaca vurdu ay ne güldük eşimle artık neresi denk geldiyse bu arada herkese iyi bayramlar
bayans canım allah rahmet eylesin yeniden canım

Back
X