- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #18.461
tabi ttalım ya ii yapmşın zaten çabk buyurlar kaç kere giyecekler ki..ben hala o alşverşe çkp bişey almayan annelerdenimşimdi yeni çıkmaya başlaycagım önce hastane çkşı almayı planlyrm bende bakalım....işin en zevkli tarafı da bu olsa gerek ona alşverş yapmak..
kızlar ağzınızdan bal damlıyor şu hamilelik izini ile ilgili okuyunca çok sevindim.
yavrularımız kısmetleriyle gelir inşallah onlarla daha çok vakit geçiririz.
inşallah başımızdakilerinde ağzından böyle bal damlarrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhhhh
yanlış hatırlamıyorsam 500 evlere yakın oturuyordun.kendi çevrenden mi aldın diye öğrenmek istemiştim canımdoktor kız diyo tatlım valla değişirse aldıklarımı değiştiricem havlu filan e-bebek ten aldım fiyatlar iyiydi hastane çıkışını sevi bebe den aldım biraz kazık ama çok hoşuma gitti nevresimi taç tan aldım eğer yine cinsiyet değişirse evime yakın hepsi gidip değiştiricem inşallah gerek kalmaz
Merhaba ,hoşgeldin angel_nehir.SAT A göre 16+5 sin canım.ama bebeğin gelişimine göre de doktorlar farklı haftada söylüyorlar.bebeğin gelişimine göre o yüzden 15+4 demiş olabilirmerhabalar, siteye yeni üye oldum bende.
aranıza katılmak istedim, tabi kabul ederseniz. Sat - 28.07.2010
şimdilik kilo almadım hala 50 kiloyum. ama göbişim de çıkmadı. yani çok belli değil. eski kıyafetlerimi giyebiliyorum.
şu hafta hesaplamayı bir tutturamadım. doktora göre şuan 15+4 üm. ama sata göre 16 falan çıkıyor..
üç tane yapın demeyi biliyor
uzatsın izinleri yapalım 3. yü
yanlış hatırlamıyorsam 500 evlere yakın oturuyordun.kendi çevrenden mi aldın diye öğrenmek istemiştim canım
Merhaba ,hoşgeldin angel_nehir.SAT A göre 16+5 sin canım.ama bebeğin gelişimine göre de doktorlar farklı haftada söylüyorlar.bebeğin gelişimine göre o yüzden 15+4 demiş olabilir
Allah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Askerliğin uzatılmsı kısaltılması gibi bi haber gibi :) ben heyecanla ve sabırsızlıkla uzatılması haberini bekliyorumkızlar ağzınızdan bal damlıyor şu hamilelik izini ile ilgili okuyunca çok sevindim.
yavrularımız kısmetleriyle gelir inşallah onlarla daha çok vakit geçiririz.
avcılarda oturuyorum tatlım
bu çevreden aldım hepsini
kızlar ne kadar uzatılacakmış bu doğum izni?bize yetişmesi zor gibi gözüküyor
bu uzatma durumları inşalllah bize yetişir Allahım nolur
ben bu uzatma haberi ile ilgili nette bişey bulamadım(( nerede okudunuz kızlar ????
Tekrar merhaba kızlar.
Azıcık ev işi yaptım hemen yoruldum ve acıktım.
Karnımı doyurup devam edeceğim.
Tabii muhabbetten geri kalmadan
Zaman bana çok yavaş geçiyor gibi geliyor.
Hala hareketleri hissetmiyorum ve çook sabırsızlanıyorum.
Tekrar merhaba kızlar.
Azıcık ev işi yaptım hemen yoruldum ve acıktım.
Karnımı doyurup devam edeceğim.
Tabii muhabbetten geri kalmadan
Zaman bana çok yavaş geçiyor gibi geliyor.
Hala hareketleri hissetmiyorum ve çook sabırsızlanıyorum.
ab uyum yasası içinde var bu madde tatlım son dönemde tekrar gündemdemi bilmiyorum ama ab giriş için uzatmaları şart
9 aylık halimizi düşünemiyorum bile:))aynen bende hem temzlik yapyrm hem de dinlenp arada buraya gelyrm çok çabk yorlyrm ben de sanki 9 aylık hamileyim yaa
hoşgeldin tatlımmm ohh ne güzel ev işleride yapılıyo
bencede zaman geçmiyor tatlım hemne 9 ay geçsin kucağımıza alalım
landsarc hoşgeldin tatlım:)Ne yazıkki ben de 1-1,5kilo kadar almışım okulda bugün herkes sen kilo mu aldın çok belli oluyor falan dedi.Hatta birisi 9 günlük tatil bir insana bu kadar mı yarar dedi:)
Üff ne yapayım bi yandan annem bi yandan kayınvaldem sürekli ye ye ye ben de kıramadam hiç.Ama zaten iştahım da açıldı.Sizde durumlar nasıl iştahınız??
herkese günaydınnnnnn.... walla siteye bende alışamadım.. çok garipsedim...neyse hayırlı olsun ne diyelim :))))
tatilin bitmesi çok kötü oldu.. rüzgar gibi geldi gitti walla... bir 9 gün daha olsa ancak yeterdi sanırım... olsun bunada şükür... bende 9 günde 1,5 kilo aldım(( napıcazz ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?